MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata! Eu sunt la cafeluta. Cine imi face companie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

dana7mi/b] hai ca iti tin eu companie...cam tarziu,dar acum a adormit pitica mea.Am fost la o plimbarica,si am dat-o pe leagan.

[b]roxali
sa stii ca Ambra avea multa scoarta pe pielea capului.Dupa ce am tuns-o la prima baita a mers jos toata(bineinteles,dupa masaj cu ulei).Stiu ca e mai nasol,ca e o tunsoare de baieti,dar e pentru binele ei(se si indeasa parul)si oricum creste foarte repede.Decat sa o tund la iarna,am preferat acum.Oricum Sonia e o scumpica,si e frumoasa oricum.

Fetelor,eu ma gandesc ca a nascut bidonsky,avand in vedereca nu mai da nici un semn de viata.Nu stie nimeni nimic de ea?

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Oare ce-oi fi facut,de mi-a aparut asa aiurea culoarea la scris?

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor unde v-ati ascuns...pe la umbrica...a mea a inceput sa patruleze si eu pe langa ea.
Am mai pus si eu pozici..ca aseara nu s-a incarcat deloc

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

ce liniste pe aici ... unde ati disparut?

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

hop si eu dupa o luuunga pauza..
nu am mai intrat ..dar eu am anuntat cu ceva timp in urma ca nu mai intru (doar ca nu m-am tinut imediat de promisiune)
deocamdata incerc sa fiu si eu gospodina si mamic model..si chiar imi iese binisordar daca apuc sa intru nu ma pot lasa usor de calc.ca nu ma pot abtine... si dau peste cap totul si fetita si sotul meu au nevoie de mine + ca mai am si pasiunile mele care le-am reluat u toate ..pe rand asa incetisor asta asa pt. sufletul meu..nu ca DC-ul sau PC-ul, nu ar fi..dar devin prea dependenta de ele si asta nu e bine..tot ceea ce creaza dependenta tb indepartat..secondo me...
dealtfel vroiam sa intru sa va spun ca suntem bine ..asta asa ca sa nu ne dati de tot disparute ..suntem un pic raciti cu totii(intreg familionuldar asta trece..

stefy e din ce in ce mai frumusica creste vazand cu ochii .. e o zambareata , vorbareata activa dar are si muuulte momente de glorie ca toti copii dealtfel..
sta in 4 labe merge tarsaj inapoi cu fundul se arunca pe burta cand nu mai poate..mai roade si ea din bare la patutz..de isi ascute dintiica de papic cam grelut merge treba..deh..si eu ce vreau important e ca merge.. a inceput incet, incet sa pape...
cam atat despre noi

ma bucur sa vad fete noi...un bun venit si din partea mea! si le asteptam mai des atat in calitate de mamici cat si de prietene deocamdata

vreau sa felicit pe toti copilasi care intre timp au facut complimese si respectiv compleanno..[font=Stencil]tanti tanti auguri..![/font=Stencil]sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun si frumos..
si nu in ultimul rand vreau sa ma complimentez cu voi pt un an de cand suntem acest grupuletz.. da fetelor l..a trecut anul...pe 15 luna aceasta am facut anul...Tanti auguri subiectule!

poate nu suntem noi dintre cele mai unite prietene desi mi-as fi dorit tare mult de tot asta e o dorinta mare pt. mine..din pacate am observat de-alungul timpul ca nu e usor de realizat , drept pt. care am si observat ca multe fete au renuntat la subiect. multe dintre ele au renuntat definitiv altele totusi mai sper sa apara... eu una am incercat si stiu ca am dat tot ce am putut din mine si cer iertare daca uneori am sarit peste un mesaj sau am omis sa scriu..nu l-am facut cu intentie rea... am si eu pasarele mele si poate pe moment nu am reusit din lipsa de timp iar dupa mi se parea inoportun....si aici incerc sa ma opresc caci dupa as da prea in malinconie si nu de alta nu cred ca e cazul....

va pup si va doresc tot binele..

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Stefi sa traiasca subiestul si noi pe langa el...ce sa intelegem ca vei intra mai des la iarna...daca voi (Mami,Micio,Berarpiri)care santti casnice nu mai intarti ,ce sa mai zic eu...recunosc o am pe mama,dar chiar daca nu intru nu ma pot gandi "ce mai fac fetele si puiuti lor?"...daca muncesti la bb 2 te iert...sa nu te ascunzi in spatele altor chesti si sa nu ne spui ce te roade...sa trebuie sa citim printre randuri.

Berarpiri ai dreptate ca tot frumoasa mamei ramane... despre indesitul parului nu cred.

imi i-au si eu pernuta si ma duc la nanic...o zi buna maine si poate mai putin calduroasa

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi la toata lumea!

Am inceput ziulica cu pozele Soniei,este minunata - frumoasa si mereu in toane bune!Sper ca unele dintre ele stau expuse prin casa,ca sunt de inramat!

Stefi,ma bucur ca ai intrat,macar stim ca sunteti bine!

Eu astept deocamadata sa se trezeasca Anais si ma uit cu groaza cum se ridica soarele pe cer...Dar mi-e mila sa-i stric somnul,mai ales ca aseara a plans mult si a adormit f greu din pricina refluxuluiAcuma inteleg de ce tratamentul dureaza o luna..

Va pup si va doresc o zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata si de la noi avem cafea ceai rece rece inghetata...fresh de portocale..cine mai doreshte cine mai pofteshte!

Vroiam sa va intreb daca shtiti cva de bidonsky??o fi nascut??ASTEPTAM VESHTI!

imi pare tare rau ca unele fete au ramas dezamagite..de acest forum=prietenie.. eu in curand nu voi mai fii casnica...in curand nu shtiu ce inseamna pentru ca ..in oct trebuie sa ma duc in tara..om trai si om vedea

Eu am multa treaba ...in 2 saptamani vine nunta cumnatamii si tre sa fie luna in casa...ca vin rudele ei..
Apoi vineri e ziua lu cumnatamiu si duminica ziua lui TATIII sper sa reushesc sa strang niste banuti sa ii fac un cadouash...

Noi suntem relativ bine..adica cand vine una rea vin toate colac peste pupaza ni s.a stricat mashina de splat DEFINITIV...bani ciuciu...nu vreau sa ma mai gandesc ca deja simt ca o iau razna...atatea probleme..nushu ...

roxali imi pare tare rau pentru sonia sper sa treaca repede repede..oricum ieshirea la mare face bine aerosoli la greu..
Vroiam sa iti zic ca exista nsihte uleiuri pentru pielea capului dar habar nu am cum se numesc poti intreba la pediatru.Ai o fetita tare frumoasa cu dintzoshi

Pe noi ne chinuie 2 masele de sus..

revin mai citesc ca nu am memorie deloc..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Stefania, ma bucur ca ai trecut pe aici. Eu te inteleg perfect la partea lume virtuala/lume reala si mai ales cand apar si copii. Este foarte important sa-ti gasesti echilibru interior, sa stai bine cu tine insuti iar prietenii vor intelege acest lucru.

Pupici lui Stefi si bucurati-va impreuna de fiecare moment.

Safari parc
Botanic

Mergi la inceput