MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 5

dana7mi spune:
quote:
Originally posted by katiapam
www.slide.com/mscd?pxcid=4-U87Yp1RTSBzEvLdQvmlNLY6tL1KIP8OqjA6zLLDEesrOxxmSNCWSD72F9wBJzw¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">un an minunat
ticker
de
Giulia (20/06/07)
frumoasa prezentare! La multi ani inca o data si la cat mai multe petreceri!!!!!!!!!!!!

dana7mi spune:
 Ginger00, ce-ti mai fac marinarii?
sa stii ca nici Ale al meu nu manca mult. Putin si des, mai ales ca pana la 13 luni a profitat de tzutzuca lui mami. Cu mancarea tot asa, mananca putin, insa este rau de foame ... dupa ce mananca ii alta persoana. Ma uitam la alti copii (castroane intregi, nici eu nu mananc atat de mult la o masa). Mananca putin, insa nu pleaca de la masa flamand. Si nici eu nu insist, cand ii este foame ma trage de mana si ma duce la frigider.

Roxali spune:
 Salut toate fetele...inca mai am de recuperat,dar macar pe fuga ...ca nu se stie ce surpriza mai imi rezerva fimea.
Vineri seara dupa laptic a inceput sa tuseasca ff rau era plina de cataro si nu reusea sa-l "elimine"...a vomitat,dar tot nu s-a calmat...nu mai vroiam sa ma duc nici la mare...am ramas f impresionata de cum facea si mai ales ca din 10 in 10 min tusea
...s-a rugat mama saraca si am plecat si eu cu ei la mare...binenteles cu mult mai multe medicam dupa mine...la mare a fost super chiar s-a odihnit bine ziua si noaptea...intorsi acaa si-a reluat boncaleala...ne-am dus din nou la doctor,toatea bune,doar mcozitati in piept...mi-a dat sai fac si aerosoli cu cortizon,dar nu ma apuc decat in cazuri extreme.Bineneteles ca tot sostitutul era ,asa ca nu eram pe acceasi lungime...cum naiba cortizon???...si la bronsita ce se mai da???...tampit si fara drag de copii...voi continua cu supozitoare soprepin si daca nu se mai calmeaza la privat.
incerc sa recuperez si revin...pun si pozene
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

dana7mi spune:
 Multa sanatate lui Sonia.
Mie pediatra pt. bronsita mi-a dat antibiotic (augmentin), i-am dat 8 zile ... dupa ce am terminat a inceput cu o tuse urata (sau poate se "rupea" ... ). O prietena imi spunea ca fiului sau nu-i prieste acest antibiotic.

Roxali spune:
 AUGURI GIULIETELOR DE CRISTINA SI KATIAPAN SA CRESTETI MARI SI DESTEPTE FOCCCC!
Mami cu dormitul e o problrma ptr multi copii...daca maestra stie ca stai acasa te va suna si se va plange...pe motiv ca nu s-a integrat...depinde mult de modul cum reuseste sa le capete increderea...binenteles ca in compatie cu alti amici ii va placea la asilo.
Cristina cat ma bucur ca vei reusi si ca ai si ganduri marete ...tot innainte.
Ginger sa-ti spun ce ii dau eu mandrei...ca nici ea nu se omoara cu mancarea...adica la 8 luni are7.250...in fine e bine ca aluat...deci,pe la 2-3 bea lapte ,dupa la 7-8 lapte fara biscuti ca nui plac sau se "incarca",la 12 supita cu de toate ,la 16 iaurt(cand il vrea) sau lapte (poate?),19 cina -supita fara carne cu verdure+branzica(riccota,robiola etc),21.30 laptic...manaca la 5 ore ca nu vrea mai mult.Lapte nu bea mai mult de 120 ml
Cu baietoiul mai nasol ca de 12 la 18 nimic nu vroia si doar la biberon...pana la 2 ani juma...ca la nebuni...apropo de asilo,acolo s-a dat pe brazda.
poze

Roxali spune:
 Dana nu a vut(are)bronsita,doar o tuse cataroasa...nu e o boala asta...e posibil ca un anumit antibiotic sa nui faca nik,adica sa nu inlature boala...dar daca nu face febra si avea doar o tuse fat prietenei tale,atunci a ramas cu mult mucus(cataro).
poze

Roxali spune:
 Niki bine ai venit si sper sa reusit cat mai repede sa aveti si voi mult doritul bb.
Anais si Stefi(cea mica) la cat mai multe lunite!
Am vazut o gramada de pitici frumusei si nazdravani...Ambra,Delia,Eduard,Ale...ati reusit cat de cat sai duceti pe undeva cu caldurile astea.
Dana am fost si noi la cel de langa L.Garda...dar fara printesa...de, inca era in proiect.
Multumim de apreciere...ieri au aparut alti 2 ...deci, santem iepurila
berarpiri ma bate si pe mine gandul sa o tund...ca nu mai scapa de crosticine...acum ca ia crescut si mai mare parul si uleiul ajunge bine sa inmoaie pielea capului.
poze

ticker 
de
Giulia (20/06/07)