MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor

Roxali-
multa sanatate si impliniri

Stefania
-si a mea a cazut din pat sracuta noroc ca erau papucii de casa de iarna si a cazut pe ei cu fata
stiu cum e cu perietura
Berarpiri-ce bin ca v-ati mutat
nu fi suparata pe mami poate ai prins-o in un moment mai prost situ cu cite ai pe ap cu mutatul e noral sa f stresata,hai nu pune l suflet,ce bine ca o ai linga tine
noi toate leavem departe...
Petro-im pare rau ca esti dezamagita,pe undeva te inteleg ca si eu cind nu am scris cind citeam si vedeam ca nu intreaba nimeni nimic ma gindeam ca nu-i pasa nimanui acum cu toate problemele fiecaruia dar am putea fi mai unite putintel daca tot ne-am adunat aici ingrup
sper sa treaca si cind te simti mai bine aici sa revii mereu sa ne mai spui de voi
Raluca-o doare burtica?
a mea nu vrea laptele decit dezmortit mai mult rece
Cristina si Giulia mea axct la fel face
numai telecomenzi si telefoane poti sai dai jucarii ce vrei ca to la alea ajunge

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,o doare cand inghite banuiesc,ca laptele e "amortit" bine

Andreea,imi pare rau de stresul prin care ai trecut,bine ca ti-a revenit lapticul; al meu se duce incet-incet,cu tot cu pompa...

La noi e cerul acoperit,poate ploua!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Raluca-eu am avut lapte fffff putin deja din prma zi cind am ajuns acasa i-am dat ca trebuia sa-i dau 60 ml la masa si eu abia intr-o zi trageam cu pompa de o masa
poate si din cauza ce manincitu o doare burtica,
acum daca se duce usor laptele stiu ca iti pare rau si eu ma simteam asa vinovata ca nu aveam de parca as fi facut e ceva sa nu am dar stai linistita ca creste f bine si cu lapte artificial
a mea de cind s-a nascut doar cu lapte artficila a crescut pina la 6 luni cu mellin 1 apoi pina la 8 mellin 2 si de atunci lapte fresco intero de alimentara si a cresut ff bine
nu-ti fa griji e facut special cu tot e trebuie in el

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

slimatei ...urmereste sa vezi cum este in urmatoarele 2 3 zile daca nu observi shcimbari nu este nevoie!Dar incearca sa o culci in pat shtiu ca este extrem de greu ....dar decat sa dormi cu frica .mai bine eviti!eu pe ale nu il mai las in pat cu noi..am adormit iarashi noptile trecute cand sugea la san si era sa cada...

berarpiri...intradevar te enervezi mai mult cand shti ca cineva ar putea sa te ajute si totushi nu o face ' ca te descurci si singur' dar nu te enerva ...ca nu se merita!Bea multa multa apa nu te mai stresa si lapticul va reveni!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Katia,pai din cativa stropi,nici nu simte ce mananc euStiu ca va creste bine si cu lapte artificial - pana acum formula a fost in cantitate mai mare oricum,i-au dat completare din spital.Ma doare mai mult faptul ca n-am s-o mai tin la piept,o simteam asa aproape

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc multttttt fetelor santeti niste scumpe

Kk nu face,dar pofta de mancare nu are...nu a mai dat la rate,dar mi-am luat dicoflor, ca cica eterorgermina nui ptr bblusi

scriu greu ca mandra nu ma lasa...la televizor nu trage cai mare...vrea la laptop

sarbatoresc samata la mare...daca e printesa ok

revin pe seara

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

S-a trimis de mai multe ori mesajul...

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Roxali-sa te distrezi
Sanatate micutei

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumesc fetelor pentru sfaturi.katia nu o am aproape nici eu,m-ai inteles gresit.raluca te inteleg asa de bine.Eu sunt sigura ca intram in depresiune daca nu imi revenea laptele.Acum daca tie iti dispare incet,asta e,nu e vina ta.Eu ma simteam f.vinovata ca nu am avut grija de mine si ca m-am obosit prea tare.Numai bine scumpicii Anais!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput