MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 19
micio spune:
Buna dimineata!
ROXALI 
Pt refacerea florei intestinale, am folosit Flortec Pediatrico (bustine cu un praf de se dizolva in apa, cu gust de zmeura, lui Eduard nu ii place), am mai incercat un produs, parca Perfect se numea , dar am ramas tot la Enterogermina, ca nu are nicio aroma si nu trebuie dizolvata, costa mai putin decat celelalte...ii pun direct in lingura si-i spun ca e apa...
Stefania, te cred ca te-ai speriat...si mie mi s-a intamplat sa cada bimbo de langa mine noaptea, noroc ca a picat cu capul pe papucii mei. Urmareste starea generala in urmatoatele zile, sa nu fie apatica si sa nu vomite...Cand am vazut ca nu mai vrea sa doarma in patutul lui, pentru mai mare singuranta am renuntat la ideea de pat de mijloc si l-am pun intr-un colt al camerei...
simonicutza spune:
ROXALI

Multa fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintelor, iar www.iltulipano.vareseblog.it/wp-content/uploads/2007/10/bouquet.jpg" target="_blank"> acesta e cadoul din partea mea si a feciorului meu !!!
Va astept aici la un pahar de vorba !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
Raluk31 spune:
Neatza si de la noi!
Roxali,la multi ani,sa fii sanatoasa si iubita!
Cum petreceti?
Anais a dormit mai mult si mai bine, insa uneori are dureri si cand suge din bibe..de san nu mai zic! Abia astept sa-si revina,s-o vad iar bine dispusa![]()
Sanatate Soniei si Silviei!
Vremea asta de rahat...Si sper ca Stefi mica n-a patit nimic. Era s-o scap si eu pe Anais in chiuveta,chiar in ziua cand am venit de la maternitate. De fapt,nu sunt sigura daca s-a lovit sau nu, ca am prins-o, nasol moment in orice caz!I-am zis lui Lio ca eu nu mai pun mana pe ea ![]()
Simona,eu am carti cu povesti pastrate din copilaria mea si i-am mai si comandat unele pt prima faza, adica cu un text simplu si scurt; ii mai citesc uneori,dar se plictiseste repede sa ma urmareasca
Muzica asculta bebeii vostri? E un cd misto cu ninne nanne, are un bebe imbracat in roz pe coperta ,cu asta am inceput noi si apoi i-am luat si altele - muzica clasica pt copii, unul cu melodii mai de gradi asa in engleza, vreo 2 in franceza cu piesele lor "de rezistenta" pt copii, numai in Ro nu am .. si in afara de Cutiuta muzicala,care e destul de aiurea (mi-a trimis cineva cateva piese sa-mi fac o idee),nu stiu sa fie altceva pe piata. Daca stiti voi,sa-mi spuneti si mie!
O zi buna,gagici!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
slimatei spune:
sinceri auguri ali!
sper sa ai parte de o zi superba...
eu mi-am mai revenit un pic din sperietura.. cred ca nu are nimic desi la dr. tot merg...
acum mai vroiam sa zic cevadar s-a trezit bimbo si tb sa merg la ea poate mai revin...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
daraban spune:
La multi ani! ROXALI
sa ai parte de multa fericire,sanatate si realizari,alaturi de cei dragi!
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
daraban spune:
quote:
Originally posted by slimatei
stefy a cazut jos..inca nu-mi revin...[:O] ce sperietura am tras...pare sa fie ok..ia nu a plans si nici nu cred ca a realizat ce s-a intamplat.. aplans numai ca m-a vazut pe mine ca urlu..dar vai ce m-am speriat cand am vazut-o jos..dar dupa atatea nopti nedormite..cred ca am atipit ia s-a smuls de la tzatza si cand a dat sa se intoarca ..a facut bufff... am gasit-o in 4 labute..sper sa nu fi cazut in cap...maine merg cu ea la dr... sper sa fie bine..ea oricum chicotea si radea dupa si parea ca nu s-a intamplat nimic..dar ce stiu eu.. am s'o urmaresc atent zilele astea...
ma duc la somn..oare mai pot adormi ????
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
si Delia a cazut din pat de langa mine,pusesem o perna pe margine,s-a dus cu perna cu tot.
Cred ca a cazut pe ea,ca nu a facut mare scandal.
Alta data am salvat-o de la cazatura,am prins-o in ultimul moment de picior.
Spre dimineata o mai iau cu mine in pat,dar asa muuult se misca si des,ma trezesc aproape la fiecare schimbare de pozitie.
dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
Berarpiri spune:
Am revenit si eu.De sambata seara dormim in noua casa.Casa imi place,in schimb am avut alta problema.Din cauza oboselii,a stresului(sunt f.suparata pe mama ca nu a venit sa ne ajute,a zis ca ne descurcam si singuri) am ramas duminica fara lapte.Saracuta Ambra a suferit f. mult,sa nu mai vorbesc de mine.Am mers duminica noaptea si am luat tiralatte si cu mult chin a revenit laptele.Doar ca Ambra nu mai vroia tzatzuca ei(cred ca era suparata ca nu i-a venit lapte).Am prostit-o pana la urma,am pus-o in timp ce dormea la san. Acum nu ne merge netul,ma chinui sa scriu de pe tel.Sper sa il faca zilele astea. Nu am reusit sa citesc din urma.Sper ca sunteti bine toate mamicile si toti piticii. Ma duc sa mai fac ceva pana se trezeste sufletelul meu...
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
LA MULTI ANI ROXALI!SA AI MULTA,MULTA SANATATE,SI TOT CEEA CE ITI DORESTI!
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
cristina85ss spune:
Roxali la multi ani!si sa ne spui cum ai festeggiato!
Fetelor voi cate lavatrici faceti pe zi? eu in fiecare zi umplu o masina de spalat..asa ceva..
dimineata spal se usuca in pomeriggio si dupa-masa calc..parca numai asta fac toata ziua.
Giulia este mai bine, gattona prin toata casa, acum e pe jos in bucatarie si-mi scoate oalele din dulap si le tranteste pe podea. sper ca nu se iau de mine vecini ce stau sub noi.Petele i-au mai disparut si nu mai are nici febra. Are o pasiune teribila ptr telecomenzi si telefoane mobile, sunt jucriile ei preferate.
CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii