MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by daraban

bine ai revenit Simona!
Astept detaliile legate de botez ,sunt curioasa!
Ce ati mai facut de cand nu ai mai scris pe aici?
Sper ca n-ati avut iar problm de sanatate.

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

merci daraban

din fericire stam foarte bine , merci
doar ca am disparut ptr. ca am inceput diversificarea si timpul meu liber s-a redus substantial devenind 0

dar Tobia a facut pasi de gigant in ultima vreme, sta singur in funduletz de 1 sapt. si stie deja sa paseasca foarte bine de 2 zile, sa nu mai zic de ce viteza are.....parca ar avea o racheta prinsa de popou.....

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

?

eu accept cu mare placere o , cam am pofta de .... dar mai am de facut prin casa si vreau sa termin azi, apoi ies un pic afara cu Tobia pe racoare, ca acum sunt vreo +35 grade afara.....

Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

doar atit?Ste?
hai ca iau o cafea cu placere
ce mai faceti gagici?
toate(aproape) v-ati suparat?
Simo-succes cu diversificarea
stiu cum e sa pape Tobia to ce-i faci
Petro
-cine te-a suparat?
tu erai genul ca ("spui")scri ce ai de zis,de scris scri peste tot numai aici nu,nu-ti mai place intre noi nici tie?
mai nou cam asa e la subiectul acesta,booooo
numai bine gagici
ne auzim,iesim a plimbarici
Mamii-ser ca gasesti pantofi,mai ai putin si vine nunta
tot acolo a fost la mare?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Seara buna la fete!
Noi cu acelasi program,afara aceeasi temperatura...cand ma apuca disperarea,ma gandesc la cei din Africa si la faptul ca au mai ramas 2 luni de vara si gata..septembrie nu-l socotesc,ca sper sa fie sub 30 de grade!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

fetelor haideti sa va dau un link care va va incanta probabil avand in vedere ca u aveti de unde cumpara carti cu povesti de copii in lb. romana : www.suntmamica.ro/Povesti-si-basme-91/" target="_blank">uitati-va aici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mami cu intarziere multa sanatate sotului si la cat mai multi ani!...e bine ca ati sarbatorit si cu o berica...ai grija de Ale ca si prin umbrela trec razele

Eu ptr ca e cald nu pot sa mai prestez decat seara pe net...simt ca ma incalzesc si mai mult cand il deschid+ ca mandra patruleaza.
Off ca asta seara mi-a vomat toata cina imedia ,sa fie de la galbenus,chiar daca a mai mancat...de la caldura sau de la vreun virusel...mai tarziu i-am dat si apica si un colt de schiaciata mai mult ptr dinti si s-a repetat faza...n-am nik prin casa,enterorgermina si alt siropel ptr flora intestinala sant sczute toate...voi ce ati folosit??
Sper sa nu se repete episodul ...acuma doarme a baut laptic ca nu se putea fara.
Problema e ca am multttttttt de lucru deja fac program continuat 7-13 ca sa se duca mama la terme...daca mai amsi gandul la mandra o i-au razna...numai mama sa nu fi

Simo multumim ...drept sa-ti spun mi-am aruncat un ochi pe fuga la povesti,poate la iarna sa am timp mai mult

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

N-am disparut chiar de tot din peisaj ...

katia - da, asa e, spun direct ce ma doare ... da' m-am cam "saturat" sa ma tot "cert" cu lumea pe-aici ... asa ca, am luat o pauza. Ca sa nu dau in patima stefaniei (sa fiu vaga adica), ceea ce m-a determinat sa nu mai scriu pe-aici a fost discutia cu indiferenta tuturor fata de toate. Acum sa nu incepeti iar sa imi spuneti ca fiecare are timpul numarat, griji probleme, ca forumul e o lume virtuala si sa nu ma astept la mai mult etc. S-au mai spus astea si tocmai pt. ca nu m-am mai simtit in largul meu, m-am retras. Nu scriu peste tot si numai aici nu, ci scriu doar la odiseea mea si unde consider ca pot ajuta cu un sfat, o parere.
Cu multe fete am tinut legatura pe mess si le multumesc ca s-au interesat de noi.

ali - aceeasi perioada o trecem si noi cu silviuta, adica lipsa pofeti de mancare, voma, kk des si moale (nu e diaree) ... am fost in seara asta la dr. si cica e de la caldura ... sa o las ca pe ea ca o sa-si revina. Sa nu insist cu mancarea ... e bun ca ia laptele si sa-i dau fructe. Speram sa treaca ... sau sa vina odata vacanta aia sa mergem la fresco, la munte in RO.

Asteptam din nou voturi la http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3231 (stergeti spatiile dupa www. si ro)
Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

stefy a cazut jos..inca nu-mi revin...[:O] ce sperietura am tras...pare sa fie ok..ia nu a plans si nici nu cred ca a realizat ce s-a intamplat.. aplans numai ca m-a vazut pe mine ca urlu..dar vai ce m-am speriat cand am vazut-o jos..dar dupa atatea nopti nedormite..cred ca am atipit ia s-a smuls de la tzatza si cand a dat sa se intoarca ..a facut bufff... am gasit-o in 4 labute..sper sa nu fi cazut in cap...maine merg cu ea la dr... sper sa fie bine..ea oricum chicotea si radea dupa si parea ca nu s-a intamplat nimic..dar ce stiu eu.. am s'o urmaresc atent zilele astea...

ma duc la somn..oare mai pot adormi ????

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput