MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina85ss spune:
Salut fetelor, am descoperit ca Giulia sfera di 6° malattia, nimc grav si in teoria trece dupa 7 zile.
Raluksi Giulietta mea a avut o perioada in care a refuzat sanul, avea vreo 3-4 luni. Intorcea capul in alta parte (opposta), plangea daca insistam si prefera sa folosesc pompa de muls si sa i-l dau cu biberonul. Insa eu am insistat cu sanul..o tineam in brate attaccata la san si faceam plimbari prin casa cu ea in brate in timp ce sugea, noaptea ii dadeam sa pape cu lumina stinsa culcata in pat langa ea iar sub piciorusele ei puneam o perina ce o obliga sa asume pozitia fetala..nu-i mai dadeam deloc biberonul si o obligam sa pape doar de la san. Perioada asta a durat 1 saptamana dupa care s-a reobisnuit sa pape doar la san. Eu nu i-am dat niciodata lapte praf, am refuzat categoric orice forma de lapte artificial iar inca astazi papa laptic matern+ pappe. Din biberon bea doar apa si sucul de fructe. Eu iti doresc di tot sufletul puterea de a insista..nu renunta la alaptare naturala ptr ca nu exista una soddisfazione piu grande decat aceea de-ati hrani propriul copil. Ai sa reusesti.. rabdare si curaj sa ai doar. Mie pediatrul mi-a spus de "n" ori sa-i dau lapte praf..si a fost o perioada in care a crescut chiar putin 90 gr pe saptamana in loc de 125 gr..dar nu am reunutat, am baut mai multe lichide, am attaccato mai des, am incercat sa fiu cat mai relaxata si am reusit. Daca ar fi sa intorc timpul inapoi nu as schimba cu o virgula din ceea ce-am facut. Eu voi continua alaptarea la san pana la 1 an dupa care introduc incet-incet laptele de vaca iar la 1 an di 2 luni nu-i mai dau deloc lapte matern. Si o sa reusesc ptr ca am ambitie si stiu ca este lucrul cel mai bun per copilul meu..hai nu te lasa batuta ca ai sa reusesti daca vrei cu adevarat. Un pupic
CRISTINA mamica
de
GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Mersi pt raspunsuri,de cat e tessera pt o zi?
Ralucade Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
in ce sens?
Safari parc
Botanic
Raluk31 spune:
Adica de cati euro,Dana![]()
Cristina,mie imi e greu s-o fortez pt ca stiu motivul pt care refuza. Si m-am saturat s-o vad plangand din pricina asta.. nici cand simte nevoia sa doarma, nu poate, ii ia ore intregi sa poata sta intinsa. Si eu mi-as dori sa o pot alapta in continuare, dar asta depinde de randamentul pe care il da ranitidina. Timp de 2-3 zile, cred ca am facut oricum o greseala, pt ca i-am dat siropul exact inante de a manca si de fapt,ulterior am aflat,se da cu o juma de ora inainte mesei..s-a amestecat cu laptele si a fost ca si cum n-a luat nimic. Am procedat astfel pt ca are un gust ingrozitor si se stramba toata cand i-l dadeam pe gat. Acum i-l dau iarasi inainte, nu-i place,dar cred ca va fi mai bine..La ultima masa a supt totusi un pic fara prea mari junghiuri,cine stie,poate-poate...
Petro, hai sa traiesti!
Si mai da un semn de viata.. Valabil si pt Mirela si pt celelalte mamici care nu ne mai iubesc! ![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
dana7mi spune:
dupa cate stiu autorizatie pt. o zi este gratuita, nu se plateste nimic. Platesti doar ceea ce cumperi (doar numerar).
Safari parc
Botanic
micio spune:

Ambra, la cat mai multe luni, sa cresti mare si sanatoasa! 
Dana7, am vazut pozele de la serbare...vedeta Ale! Si pozele de la waterpark sunt frumoase, cred ca s-a distrat pe cinste piticul...
Raluca, daca ai incerca sa tragi laptele cu pompa si sa i-l dai in bibe?
Roxali o tineti in petreceri....distractie placuta!
Cristina, ma bucur ca nu a fost nimic grav...Te-ai decis ce facultate o sa urmezi?
Pe la noi nimic nou, caldura mare...Mi-au raspuns de la ambasada ca e gata pasaportul, ma gandesc cu groaza la drumul cu Eduard in masina...s-a oferit o amica pe care o simpatizeaza bimbo, sa stea cu el cat nu e la gradinita, daca o lasa "sefii" (are grija de o batrana)...e curajoasa , nu stie ce tare poate urla cand se trezeste si nu ma gaseste![]()
Eu cred ca fetele care nu mai scriu au luat doar o pauza, altfel isi luau ramas bun, doar nu le-am suparat asa tare sa plece fara sa spuna "la revedere". Mie mi--ar parea rau sa nu mai stiuu cum cresc copiii, ce nazdravanii fac...
katiapam spune:
ciao gagici
eu nu sint suparata,sint ocupata
in rest toate bune la noi
Giulia tot asa face cind fac 2 pasi,a vazut-o si tatas-o cum face i-am tot spus ca ma cam umple de nervi dar stiti cum e una e cind vezi alta cind auzi
de mincat tot asa cum vrea cind cum,in cacucior de maninca il unge tot,in scaunul de masa toarna si intinde tot si uite asa ne distram
Dana-frumoase pozele,se vede ca era in centrul atentiei
cit e de scump
Micio-ti-l tine prietenata cit vi la Roma?
pe cind vi?
Raluca-imi pare rau ca ai probleme cu alaptatul
macar dai laptele tau din biberon daca numai asa vrea decit artificial
Mamii-la multi ani!!!!sotului
cum te-ai distrat? ce surpriza i-ai facut?
Berarpiri-auguri Ambrei 
in ce stadiu esti cu mutatul?
cred ca esti f ocupata
Bidonsky-com và? a decis Andrei?
Petro-auguri pt onomastica
si tu te-ai suparat?
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
micio spune:
Katia, stiu ca e cam enervanta faza asta cand trebuie sa te aibe permanent in ochi, de nici la pipi nu poti merge
...s-a desfasurat cu succes si la noi, eu credeam ca face asa mai mult pt ca eram sursa lui de hrana, dar a continuat si dupa ce l-am intarcat...Despre murdarit totul in jur
...stai sa vezi cand o sa faca intentionat ca stie ca te enervezi
... te-am incurajat
Eii, lasa ca merge ea pitica la cresa sa vezi disciplina
La Roma inca nu stiu cand ajung, in functie de cum e liber Cristi, maine afla programul pt luna iulie si o sa rog sa-mi dea programare intr-o zi cand e liber, sa nu schimbe turele...Inca nu stiu daca o sa-l las acasa pe Eduard, nu a vorbit cu "sefii" amica mea...
Raluk31 spune:
Oana,Katia,intr-adevar si pompa e o varianta
Ambra,sa cresti sanatoasa si sa ai noroc!
Raluca
de Anais Iasmina
Roxali spune:
Petcost felicitari ptr onomastica!
Raluk au dreptate fetele e buna si pompa...si sa sti ca fetitele sant niste figurante...se vede ca nui e foame ca ar fi tras imediat...foarte bine ti-a explicat si Cristina si as alege varianta ei,chiar daca s-ar supara putin...a mea tot fitoasa ziua vroia biberon si noaptea san...m-am conformat ptr ca aveam fff putin si a fost si tare "mica" la nastere...poate ca daca nu ma speriam si insistam mai mult pe san s-ar fi format mai mult...in fine, tare fericita eram cand sugea, chiar daca ma trezea si din ora in ora.
Mama se duce la cure termale cu impachetari si eu prestez de la 7-13 la servici...asa ca ii dau liber de la 14![]()
Cristina la 6 malatie e cu febra mare vreo 2-3 zile,bubite,scaune...cica e ultima boala la nounascuti...juniorului i-a durat cam 2 sapt,dar depinde cum reactioneaza organismul.
pup fetele cucuiete
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
mamii spune:
neata fetelor!
Noi am intrat in cursa contra conomentru pentur nunta cumnatamii.eu din pacate nu mi-am gasit inca pantofi
efectiv tot ce imi placea nu aveau numaru meu!Chiar asa de multa lume poarta 38??
si mai trebuie sa imi cumpar poseta plic si furou deala pe dedesupt!
Nusu cum la voi sunt futruni ca aici la roma de la 8 nu mai poti respira!O CALDURAAAAAA....maica domnului simt ca ma topesc...
Ieri fuseram la mare ne-am prajit..ale nu caci a stat numai sub umbrela in schimb vroia si el in apa...a fugit spre mare..si era tare mandru de el ca sta cu picioarele in apa marii..s-ar fi dus el mai departe da mami asta proasta nu il lasa..![]()
Fuse si ziua sotului ( multam katia) pe care nu l.am sarbatorit cu nimic special ...am baut si noi o bere am fost putin pe afara si atat!..
Sunt foarte foarte obosita si cu siguranta nu mai am cand sa ma odihnesc ..asta e..sper sa imi revin in curand
Cristina sper sa ii treaca giuliei problemutele..
micio ale nushu deja shtie ca ma streseaza sa imprashtie mancare pestetot si sa arunce toate alea...trage de fire si se uita in okii mei sa vada ce reactie am...cu 'calm' ii explic ca nu e bine ca se curenteaza...bla bla bla...da tot face..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe