MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(32)
Raspunsuri - Pagina 21
bidonsky spune:
fetelor dupa un lung travaliu de26 ore ,duminica la ora 11 45 s-a nascut Andrei.
E un copil sanatos de 3560 kg si 49 cm.
scuza-ti ca v-am anuntat asa tarziu dar deabia azi am venit de la spital.O sa revin cu mai multe cand o sa am mai mult timp.
S-A NASCUT ANDREI BAIETELUL LU CORINA

Berarpiri spune:
Felicitari Corina si bine ai venit pe lume Andrei!Sa fiti sanatosi si sa iti revii repede!Ma bucur ca e totul bine pt. voi!
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
katiapam spune:
Bidonsky-bine ai revenit cu asa vesti!!!!!!!!!!!
felictari mamico si sa va bucurati de minunea voastra
bine ai venit pe lume Andrei
asteptam sa ne spui cum a fost nasterea
numai bine si sa te acomodezi repede in noul rol si sa va obisnuti amindoi cu noua viata si taticul bineinteles
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
simonicutza spune:
FELICITARI proaspetei mamici Corina si bine ai venit pe lume ANDREI !!!
aceasta e cadoul nostru virtual ptr. tine si Andrei !!!
Venirea pe lume a
Tobia !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
Roxali spune:
Bine ai venit Andrei si felicitari mamico!
Ralu dupa cum spuneam printesa cum ma vede la pc hop si dansa...si ajunge ca il pun pe o masuta mica in sufragerie
Simo esti o draguta
...mai nimerit chiar
Fetelor va multumesc inca o data din inima santeti niste scumpe!
A plouat vreo 2 ore de la 17 si s-a facut super afara sper sa ma tina racoarea...fata cat m-am plimbat afara a chiut si palavragit tot drumul se vede ca se simtea bine pe racoare,ca altfel n-ar fi sta mai mult 20 min in carut
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Raluk31 spune:
Buna dimi!Ce mai zic fetele?
Corina,felicitari,sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!
Ai vazut,a si trecut!![]()
Andreea,erau lucruri care trebuiau facute, important e ca ai trecut peste cu bine. Si eu zic ca mama ta n-a fost rau intentionata, nu-ti mai fa ganduri negre
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
mamii spune:
neata fetelor eu pe fuga am intrat sa ii spun felicitari lui bidonsky pentru baietel!FELICITARI MAMICO!Acomodare rapida bebe fara colici mult laptic in tzatzici si multa multa sanatate si fericire!
eu nushu cand o sa mai intru saptamana viitoare poate va puuuuuuup
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
vlada spune:
Buna ! Am trecut doar sa va salut, sa va spun ca m-am intors din vacanta unde a fost absolut minunat ! sincer, mai putin Venetia, care nu stiu de ce dar mi-a creat o mare dezamagire...
Am gasit un carut ff bun la Auchan cu 19,90, deci totul ok !
Multumesc inca o data fetelor care m-au ajutat !
mamii spune:
vlada ma bucur ca va.ti simtit bine si ca ati gasit carut asa ieftin.
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe