Dr. TUTUNARU (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna dimineatza
ma primiti si pe mine? proaspat venita de la aspirante

bineinteles ca vin si cu o intrebare. am shanse sa-i aud inima la 6 saptamani?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

aris, ai sanse sa auzi inimioara la 6 saptamani, eu prima data am auzit-o la 6 sapt si 4 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Aris, eu am auzit-o la 6 saptamani si 2 zile.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

magghyc, , trimit povestea cat de repede o sa pot;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Fetelor, imi trimiteti si mie un link cu bagajul pentru spital; eu am tot amanat sa ma gandesc la aceasta parte, dar timpul trece si trebuie sa ma pregatesc.
magghyc, kid2003, nastere usoara si va asteptam cu povesti fierbinti despre nasterea la Elias cu Tutu.
musettepink, noi cred ca o sa nastem cam in aceeasi perioada.

Madlen
30+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magg, intr-adevar nu ne-am intersectat. Ma bucur ca ai dus povestirile...pe mine si pe bebe, ne-o fi recunoscut?
La control T. mi-a zis ca e totul ok, bebe e bine, creste, are cam 600 g, totul ok. Mi-a dat de facut analizele de 28 sapt., cand m-a si chemat din nou la el.
In rest, ce mai intrebai...adeverinta iti trebuie, de la locul de munca, de la data la care o iei de la serviciu este valabila o luna. Eu am dat-o la internare, dar am inteles ca daca nu o ai atunci, iti trebuie musai la externare, ca altfel esti buna de plata.

Vis a vis de treaba asta, am eu o alta intrebare: la bebe2, cand voi naste, avand in vedere ca nu am mai apucat sa lucrez, si voi sta in continuare, de unde iau adeverinta? tot de la serviciu?

Cu actele, la spital trebuie certificatul de casatorie, sotul ia certificatul constatatator, in care se specifica ca ai nascut un fat viu, in data de, sexul, etc, si cu certif. de casatorie, certif constatator si livretul de familie se duce la primarie si declara copilul.
Mai e o chestie, ca daca nu domiciliezi in sectorul 1 (unde este eliasul), trebuie sotul sa ia nu stiu ce negatie de la sectorul 1, si apoi sa mearga in sectorul unde locuiti sa declare copilul. Noi stam in sect 1, asa ca nu a fost cazul de negatii.

Pe bebe, nu mi-a trebuit prosop, ci doar pampersi, bepanthen, si hainute pt cand l-am luat acasa.

Aaaa, si vezi la internare sa ai dosarul sarcinii la tine, ala cu diverse analize, mie mi l-au cerut, si s-a dus sotul acasa dupa el.

Cu regimul alimentar, eu am nascut normal, si am mancat ce aveau ei, plus mai imi aduceau ai mei cate un iaurt, mere, apa din belsug...
Nastere usoara si sa nu mai aveti nici un fel de probleme!

Aris26, felicitari!! Te-ai programat la control? Se va auzi inimioara la 6 sapt+ Ma bucur mult pt tine, ai urmat vreun tratament, ceva, sau ai facut IA? Sarcina usoara!
Ubirica, asemenea si tie, sarcina usoara!

Bafta

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 24+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Monica, Mihaela,
Multumesc de raspunsuri, va rog eu mult intrebati una dintre voi sotul unde e primaria/oficiul de la sectorul 1 unde au declarat copilul, cel de care tine Eliasul - macar un punct de reper, ca in rest de va descurca sotul...

Cu "politia" de la intrare am inteles , banuiam ca se rezolva cu o mica atentie, de altfel eu chiar sunt dispusa sa dau numai sa fie tratamentul cat de cat uman.
Cu mancarea de dupa cezariana intrebam pentru ca vreau sa mi-o pregatesc singura inainte sa nasc - bunicii vor fi cu Nichita si nu vreau sa le dau un stres in plus. Din cate stiu camerele au frigider, nu?

Daca da imi poate aduce sotul fara probleme pt primele 2 zile un iaurt, o supa etc. In a treia zi il trimit direct la Coin Vert, restaurantul libanez de langa Elias, au mancare f buna, chiar daca nu arata cine stie ce localul, va sfatuiesc sa o incercati daca va place genul...

Sim,
T a recunoscut si el poza lui Ralu_t ( a bebelususlui) si dupa nume o domnisopara ceva mai mare (fetita Oanei) la care a spus ca e "f frumusica".

Dar, repet, el s-a uitat in diagonala la dosar, chiar nu avea cum sa recunoasca pozele celelalte fara sa citeasca povestea. Important e ca s-a bucurat, i s-a parut un gest frumos, m-a intrebat de unde am povestile, i-am spus ca de la mamicile pe forum si ca mai am sa ii aduc povesti - pana acum 3 sigur si mai am mamici care s-au inscris si au disparut dupa aia...in total ar mai fi vreo 10 povesti...

In legatura cu reductoarele da-mi pls nr tau pe PM si vb. Merci mult, sper Graco sa se potriveasca mi se pare asemanator sistemul.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

bebe Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Magg, multumim pentru ca te-ai ocupat de cronici.Ti-a raspuns monicabo la intrebari.Din cate imi amintesc eu iti trebuie certif. de casatorie, certif constatator si livretul de familie asa cum a zis si monicabo. De la primaria sect 1 sotul tau trebuie sa ia o negatie ca nu a primit ajutorul care se da la nastere (in jur de 200 lei) pentru a putea lua acest ajutor de la primaria sectorului in care locuiesti.
Acum doi ani cand am nascut eu sotul a intrat in spital fara probleme.Exista si o scara "secreta" care ajunge chiar langa toaleta de langa saloane dar sotul meu nu a folosit-o.
Iti doresc si tie si lui kid2003 nastere usoara, refacere rapida si sa aveti bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Felicitari, aris26!

mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

maagg, sediul primariei sect 1, este pe Banu manta, dar de anul trecut, din cauza renovarilor, anumite directii, printre care si cele de stare civila - casatorii, nasteri - s-au mutat langa leaganul sf ecaterina, langa arcul de triumf. Banuiesc ca acum tot acolo sutn, ca nu cred ca au terminat cu renovarile asa de repede.
Deci Leaganul sf Ecaterina, langa arcul de triumf, pe strada Maresal averescu.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 24+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Va multumesc mult pt urari.
sper sa ii aud inimioara deshi cred ca e cam devreme, programarea pica fix in prima zi din sapt 6.adica maine problema e ca ovulatia luna asta a fost in ziua 16, deci am diferenta de 2 zile.

monicabo - am facut laparo, a gasit endometrioza, dar din cate se poate vedea a facut o treaba atat de buna incat nu au mai apucat sa vina rushii nici macar o data.

ubirica - merci mult, ai vazut ca te-am prins din urma.

5+

Mergi la inceput