Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 21
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui madlen
musettepink, noi cred ca o sa nastem cam in aceeasi perioada.
Madlen
30+
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
Super!dar vad la tine la semnatura 30 de saptamani eu am aproape 34 sau nu ai actualizat-o?tu cum vei naste?tinem legatura!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
madlen spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepinkquote:
citat din mesajul lui madlen
musettepink, noi cred ca o sa nastem cam in aceeasi perioada.
Madlen
30+
Super!dar vad la tine la semnatura 30 de saptamani eu am aproape 34 sau nu ai actualizat-o?tu cum vei naste?tinem legatura!
33+LUCA
Intr-adevar, ieri am intrat in a 32-a saptamana. Am DPN-ul intre 25-30 septembrie. Probabil ca voi naste prin cezariana, dar nu am stabilit nimic in ceea ce priveste data. Avand in vedere ca sunt din Constanta, as sta mai linistita daca am programa cezariana ceva mai devreme, dar totul depinde de Tutu. De azi intr-o saptamana am programare la el si sper sa vorbim mai multe despre nastere. Daca ai putea sa ma ajuti si pe mine cu lista bagajului pentru spital (sau un link unde as putea-o gasi) ti-as multumi foarte mult. Tu cum nasti? Tinem legatura!
Madlen
30+
magghyc spune:
Aris, Ubirica,
felicitari pt bebe mic din burtica!
Sper sa va urmeze cat mai multe fete de la "aspirante".
Eu mi-am dat copilul azi la bunici sa m-am apucat de organizare un pic - mi se pare extrem de haios sa vad la uscat pe sarma haine minuscule de bebe mic - ma rog, la ideea ca trebuie si calcate imi mai trece entuziasmul dar oricum, parca nu imi vine sa cred ca mai am atat de putin pana o vad pe Sara...
Madlen,
daca ai un pic de timp sa cauti in capitoul trecut gasesti niste posturi de-a lui ralu cu bagajul. Promit dupa ce nasc sa postez si eu, desi m-as mira sa fie ceva diferit - eu mi-am pus in bagaj 3 camasi de noapte, 1 halat, evident chiloti si chestii de igiena personala (tampoane, vata etc), garmastan, servetele umede, papuci de plastic (daca nu ai, opreste la un miniprix cand vii in Bucuresti, au unii facuti in Danemarca la 9 lei perechea, f ok). De altfel eu si halatul pt spital mi l-am luat de acolo, am dat 24 de lei si arata f bine.
Pt bebe am luat un bax mic de pampersi (Huggies), un pachet servetele, baneocin, bepanthene, betadina si mai ramane sa ii adaug cateva hainutze. Ulei de bebe nu am, nici la Nichita nu am folosit, am luat un lapte de corp de la Weleda, dar la cat am dat pe el nu il iau la spital. A, si pompa de san, asta e oarecum preventiv sa zicem, habar nu am daca o sa o folosesc.
Ma gandeam acum sa mai pun eventual in bagaj niste pahare de plastic sau ceva de genul asta pt ceai/apa.
La capitolul acte - buletinul,dosarul cu analize si adeverinta de job (mi-au raspuns mie fetele, ca sincer nu stiu daca as fi luat dosarul ).
Cam atat - daca am uitat ceva iti zic dupa.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
sim_stoian spune:
Magg, e ok ce zici tu acolo la bagaj, mai am o completare pt cine va face cezariana: paie de baut. Cat am stat in post-operator ma puneau sa beau apa, dar nu puteam ridica deloc capul, ar fi fost extrem de utile cateva paie de alea. Ti-am dat PM.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Si inca o chestie: luasem pt bb scutece Libero new born 2-4 kg si nu i-au venit ca l-am nascut de 4220g, bine ca mai aveam acasa un bax de Libero 3-6 kg
Jurnal de calatorii
madlen spune:
Magghyc, multumesc mult pentru raspuns. Ce putin mai ai pana la intalnirea cu Sara! Scuza-ma, dar nu mai retin, tu cand aveai DPN-ul? Ma interesa cu cat timp inainte te-a programat pentru cezariana (stiu ca tu esti un caz special, fiind in pericol de nastere prematura). Si ce fel de anestezie ai ales?
Oricum daca nu ne mai auzim, iti tin pumnii pe 7 august si te asteptam sa ne povestesti toate detaliile!
Si as mai avea o intrebare, daca eu sunt in concediu de crestere a copilului, de ce acte doveditoare am nevoie?
Madlen
30+
ralu_t spune:
magg ce ma bucur ca i-au placut cronicile...f tare. bieninteles ca a recunoscut poza bebeului meu, fetelor, nu fiti geloase, eu i-am dus aceeasi poza aprox acum o luna, inainte de ideea lui magg cu cronicile,la controlul de 6 saptamani, ca stiam ca are o galerie de bebei, si am zis sa stea si pisoiul meu acolo. si s-a bucurat si atunci. deci daca ar fi uitat-o m-as fi gandit ca n-a pastrat-o
detalii cu ce acte trebuiesc pentru declararea copilului sunt pe usile saloanelor, deci in caz ca uitati ceva, nu-i bai. daca nu apuca sotul sa declare copilul pana va externati, cum a fost in cazul meu, ca am prins we in spital, va puteti externa pe baza unui act-pasaportul, ca buletinul va trebuie cand declarati copilul, si va duceti dupa la spital cu o copie dupa actul de nastere si-l recuperati.
pt bebe n-am avut prosop, nici ulei, nu ma gandeam ca s-ar deranja sa-l si unga...magg, de unde ai luat tu produse weleda? de pe net? sau de vis-a vis de euroclinic? eu gasisem un site, cu preturi ok, comanzi in germania si te duci sa le ridici de la un magazin de aici. ala e? eu am de la sor-mea din franta, dar doar pentru scutec. e f buna, n-a facut pana acum nici un fel de iritatie.
eu am luat pampersi 3-6kg si au fost perfecti. acum, va orientati si voi in functie de estimarea de la eco. la mine a f foarte aproape- eco 3.600, realitate 3.650
madlen, n-ai vreun act care sa ateste ca esti in CIC? cred ca e suficient, vreo chitanta ca primesti bani, etc.
mie paie mi-au adus asistentele de la reanimare sa beau apa. n-am intrebat daca erau reciclate
felicitari proaspetelor gravidute
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
musettepink spune:
Madlen eu am Dpn pe 11 septembrie.deocamdata nasc natural,desi eram convinsa sa fac cezariana acum parca m-am intors din drum si am zis ca ma las in voia Domnului,deocamdata bebele meu nici nu s-a intors de asta am zis ca vad eu atunci,oricum astept sa se declanseze nasterea (ca cezariana programata fara motiv nu am nici o sansa la Tutu)si vad atunci ce si cum.Te cred ca tie iti e mai bine sa o ai programata avnd in vedere ca nu esti din buc dar ai vreo indicatie pt cezariana???
Legat de lista pt spital ce au zis fetele au pus si eu in bagaj ca doar de la ele m-am inspirat.apropo e musai sa avem bephantene pt bebe,daca am crema pt fundulet cu oxid de zinc nu e ok?????
daca vrei lista scrisa spune-mi si ti-o scriu ca nu o am in calculator acum.Sa-mi zici ce ai stabilit de nastere la consult!
33+LUCA
magghyc spune:
Ralu,
Am niste amici in Germania care imi pot trimite weleda. Daca vrei ne combinam - sunt excelente produsele. Dupa ce ne restabilim cu bugetul vreau sa imi iau si pt mine, deocamdata bebe e prioritar.
Daca iti mai trimite sora ta cere-i si un Cremebad, e o chestie care se pune in apa, faci baita copilului (dai cu apa pe el) si nu il clatesti - un fel de balaceala daca vrei, dar este absolut suficient ca bebe sa fie curat - nu trebuie degresat copilul zilnic cu sampon si sapun.
Ps: nu cred ca sunt fetele geloase ca la recunoscut T pe bebe, eu sincer nu am fost, mi s epare firesc sa recunoasca o poza pe care a mai vazut-o inainte.
Sim, nu pot intra si pace pe mesaje private. incerc mai incolo, imi merge netul f prost. Merci de ideea cu paiele, e geniala - dar o sa am bagajul cu mine sa am acces la paie ? Sau cum fac sa le am la indemana?
Madlen, eu fac ceza la 39 de saptamani fix. Mai devreme de 39 nu cred ca programeaza decat daca bebe e f mare sau sunt alte probleme. Oriucm, eu nu mai sunt la categoria nastere prematura, aproape ca nu imi vine sa cred ca am ajuns pana aici.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
sim_stoian spune:
Magg, ti-am trimis mail cu nr. Eu am nascut in CFR2, tot cu Tutu. Acolo mi-au adus asistentele bagajul din salon in post-operator. Tot ele au scotocit in bagaj la indicatiile mele sa scoata scutecele si hainutele pt bb, asa ca daca as fi avut paie le scoteau ele. Cred ca poti intreba inainte cine iti aduce bagajul in postoperator si rezolvi cumva.
Jurnal de calatorii