Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 19
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui ubirica
fetele, credeti ca am vreo sansa la eco de 12 sapt la Tutu sa alfu sexul, sau trebuie sa astept la Iosup pana cand am eu programare in sapt 15?
Mie mi-a spus Tutu la 13 saptamani sexul apoi la 15 a confirmat si Iosup.Deci eu zic ca ai sanse.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
monicabo spune:
Magg, cand te duci la T?
Parca astazi? La ce ora?
Eu trebuie sa ajung pe la 17 30, sper sa ajung, macar la 18, sa vad cum ma organizez cu copilul (sa se scoale, sa-l las cu cineva etc)
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
monicabo spune:
Am fost, am ajuns pe la 6 si ceva, si am intrat in jur de ora 7.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
simodina spune:
Fetelor, mai e aglomeratie la cabinet sau se simt concediile? Saptamna viitoare aveti idee daca este cumva plecat T?
Merci anticipat.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica
magghyc spune:
Monica,
Ce rau imi pare, eu am fost mult mai devreme, la 4 am avut programare, sincer nu mai stiu cat am stat pe acolo ca a durat ceva, dar nu cred ca am stat atat de tarziu...
Cum esti? Cum e bebe? Totul ok?
Am predat azi lui T "cronicile berzei" s-a bucurat, se tot uita la poze sa identifice personajele, dar cu 2 exceptii i-a fost greu pt ca evident copiii din poze erau mari, nu bebelusi. Va recunoaste insa cu siguranta povestile, sunt sigura!
Pe bebele albastru a lui Ralu l-a recunoscut insa Ramona imediat.. Nu cred ca T va pune pe hol la citire libera cronicile pana nu le lectureaza el, ceea ce nu e rau, pt ca eu inca nu am reusit sa printez povestea lui madau si uite ca si anasia mai vrea...sunt sigura ca or sa mai apara fete, i-am si spus de altfel ca la nastere sau dupa vin cu povesti noi.
Si Ramona vroia sa le citeasca, deci cred ca va bataie pe ele eu ma bucur ca i s-a parut ceva frumos si ca a iesit bine.
Referitor la noi, am programare pe ceza pe 7 august. Am emotii putin, sper sa prind programarea si bebe sa fie bine.
Azi am reusit si mi-am facut si bagajul de spital. A reiesit o geanta destul de voluminoasa, cred ca mai fac o mica triere, daca mai apuc...Sotul face misto de mine si zice sa las si acasa, sa se simta si el util...
Acum, am cateva intrebari la cele care deja au nascut la Elias:
- la internare imi trebuie adeverinta de la job sau nu?
- unde se declara copilul? Ce acte sa ia sotul la el?
- f. important: e adevarat ca e "politie" la intrarea in maternitate si ca vizitatorii intra f greu? Intreb pt ca pt noi Eliasul e complet necunoscut ca spital - iar sotul meu incearca sa isi ia niste 'repere' de cum se ajunge la mine/bebe, daca exista ore de vizitare etc.
- ce cuprinde regimul de alimentatie de dupa cezariana?
- va trebuit prosop pt bebe?
Sim,
Inca nu am rezolvat-o cu reductorul dar inca mai sper.
Tinem legatura...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
sim_stoian spune:
Magg, abia asteptam mesajul tau, eram tare curioasa ce parere are T despre cronici. In leg cu reductorul, plecam in concediu pe 3 august foarte de dimineata, asa ca daca vrei sa incerci reductoarele ar fi bine inainte. Ca de intors, ne intoarcem pe 13 aug.
Jurnal de calatorii
machus spune:
Magghyc, ce ma bucur ca s-a facut acest album. Sper sa fie deschis la updatari si in decembrie, sa contribui si eu cu povestea mea.
Pupici !!!
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78
mihaela_ce spune:
Adeverinta iti trebuie la externare,dar ar fi bine sa o ai deja cand te internezi,scapi sotul de un drum.
Copilul se declara la ...iti zic mai tarziu ca nu e sotul acasa si ..am uitat.
Politia ...maternitatii se imblanzeste ca peste tot..stii tu cu ce.
Oricum pe ai mei i-a lasat sa intre avand in vedere ca avusesem cezariana.La cele cu nastere normala mai faceau figuri.Noi oricum ne deplasam mai greu spre deloc in primele zile..Sa incerce dupa ora pranzului cand sunt mai putini...sefi.
Alimentatia:in prima zi..ceai
in a doaua zi supa clara si branza de vaci.
dupa care ..ce este permis pt bebe .Ai grija la constipatie,ca este crunt...la mine a durat vreo luna pana mi-am revenit.
Prosop..mie nu mi-a trebuit pentru ca baita le face la saloanele bebeilor si ii sterge cu scutecele de acolo.Dar probabil ca poti sa aduci de acasa alaturi de imbracaminte.Neaparat sa ai la tine un ulei de masaj,pt ca va avea pielea uscata si ar fi bine sa il unga dupa baie.Eu am avut de la Mustela,pt care l-am bombanit pe sot cand am vazut cat a costat,dupa care am vazut ce bun e si am mai luat si eu unul.
Ce iti spun eu sunt informatii mai de anul trecut..daca s-a mai schimbat ceva...poate ma corecteaza fetele.
Te pup
musettepink spune:
Magghyc si eu asa vrea sa contribui la album dar abia in septembrie cand se naste bebe.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA