Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 18
magghyc spune:
Kid,
Asta da super-veste!
Pe mine ma interesa oricum doar inceputul lui augustdeh, fiecare cu cezariana lui...
Tu ce faci?? Gata, stai acasa?
Eu am profitat de pauza ca sa mai stau cu fiumiu...desi e destul de complicat sa il ridic sau sa alerg dupa el.
Acuma - am si eu o rugaminte la voi - am primit o scoica (scaun de masina de bebelusi) de la chicco pt fetita, din pacate fara reductor (pernita aia de bebe care se foloseste de la zero luni pana pe la vreo 4-5, ca sa ii mai limiteze spatiul si sa ii tina capul). Acuma sunt intr-o mare dilema - ii cumpar alta scoica sau incerc sa fac rost de acel reductor - il inchiriez, contracost sau il cumpar, poate stiti pe cineva al carui copil a trecut de 4-5 luni si nu ar mai avea nevoie de el...
De la Chicco de la reprezentanta mi-au dat cu flit - nu au si nu ii intereseaza, nici macar faptul ca scoica a fost cumparata asa, fara pernita. Lor mai mult decat sa le fac o reclamatie la OPC - pt ca inca am vazut scoica de vanzare in Carrefour fara reductor si pe ea scrie ca e folosibila de la zero luni - nu am ce sa le fac. dar asta nu va rezolva problema mea, caci eu am primit scoica drept cadou, fara bon, asa ca nu am cum sa obtin reductorul de nicaieri.
So, pls help - if u can..
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
sim_stoian spune:
Eu pot sa te ajut cu un reductor Graco. Daca se potriveste, cu mare placere ti-l imprumut. Si reclamatie chiar ar trebui sa le faci.
Edit: si mai am un reductor de la Inglesina, oare s-o potrivi unul din astea 2?
Jurnal de calatorii
magghyc spune:
Sim,
Esti o dragutza...daca nu gasesc un reductor de la Chicco o sa ne intalnim sa facem o proba. Iti multumesc mult!
Cei din Carrefour de la copii s-au uitat la mine de parca eram cazuta in cap cand le-am spus ca pernita aceea nu e un moft si ca la un accident rutier cu nou-nascut poate avea urmari tragice lipsa ei. In fine, asta e...M-am trezit sa le fac eu educatie...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
magghyc spune:
Sim,
Esti o dragutza...daca nu gasesc un reductor de la Chicco o sa ne intalnim sa facem o proba. Iti multumesc mult!
Cei din Carrefour de la copii s-au uitat la mine de parca eram cazuta in cap cand le-am spus ca pernita aceea nu e un moft si ca la un accident rutier cu nou-nascut poate avea urmari tragice lipsa ei. In fine, asta e...M-am trezit sa le fac eu educatie...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
musettepink spune:
Tanima asa cum ti-a zis si Kid si eu te sfatuiesc sa vb cu Tutu ca te rezolva el.Mie de pap mi-a zis sa nu-l mai repet desi il facusem cu vreo cateva luni inainte sa raman gravi.In rest cum te mai simti?
Magghyc eu habar nu aveam ca scoica aceea trebuie musai sa aiba reductor,ce este acela de fapt?ca o pernita ? si la ce e bun?fara reductor nu pot tine copilul in scoica?please help!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
kid2003 spune:
Magghy, esti sigura ca acea scoica ar fi trebuit sa aiba si pernita? Pentru ca daca e scoica, normal e sa fie buna de la 0 luni. Ai un link ceva cu scoica sa o vedem si noi in varianta cu pernita? Ca nu stiu exact despre ce vorbesti...
In alta ordine de idei eu am cumparat de la Chicco o pernuta pentru gatul bebelusului, care il sustine in timpul mersului cu masina, e pentru scaunul de masina. Uite, o arata aici, se numeste www.erachicco.ro/products.php?pid=37&pager=7" target="_blank"> Tetiera e mai jos in pagina daca faci scroll.
Sincer, nu am folosit-o dar o sa o incerc la bebe 2.
Scoica noastra are o pernuta ceva, dar oricum mi se pare destul de mica si ineficienta, d-aia cumparasem tetiera, oricum bebe s-a simtit bine asa in scoica si nu am mai folosit-o, in plus am cumparat-o cand deja era destul de mare si iti tinea capul. De data asta o sa o incerc de la nastere. am impresia ca se pune in jurul caputului lui bebe (dar nu dupa gat, ca pernutele de dormit in avion, pur si simplu deasupra, ii incadrezi caputul cu ea).
Da, am ramas acasa, suntem in renovari, incercam sa facem loc in casa pentru noua venita. Dam mobila de bebe fetitei celei noi, iar Alexuta a primit mobila noua, de domnisorica. O sa iasa f frumos (sper sa fim gata la timp). Daca tot ne-am apucat de mutat mobila si asta am hotarat sa si zugravim, asa ca e un haos total. Noroc ca Alex e plecata in delegatie impreuna cu bunica ei, altfel nu stiu ce faceam cu ea pe aici.
Va pup pe toate, fara exceptii!
Cine si cand mai merge la dr? Eu imi propun sa ajung peste doua saptamani sa se faca 1 august, sa nu zica omul ca il haituiesc.
bb2
magghyc spune:
Imi merge prost forumul,. asa ca am reusit performanta sa postez de 3 ori un mesaj
Musette, reductorul e obligatoriu la bebelusi, mai ales daca scoica este mare - adica daca e o scoica mai lata cum e cea de la Chicco. Eu l-am pus pe Nic cand avea 2 saptamani intr-o scoica fara reductor si mi-a stat inima in loc cand a pus sotul o frana brusca - practic li se balagane capul la socuri in toate directiile, ceea ce nu e ok.
Acum, depinde si cat mergi cu masina, noi mergem mult si daca ar pati Sara ceva din cauza asta nu cred ca mi-as ierta-o.
Incerc sa pun un link, sper sa mearga, sa vedeti o scoica cu reductor:
www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060658.200.000&idFascia=21&idSezione=44" target="_blank">http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060658.200.000&idFascia=21&idSezione=44
Reductorul este pernita aceea gri dinauntrul scoicii, care e detasabila, cand bebe isi tine cat de cat capul nu mai e necesara, dar in prima luna va garantez ca o sa o apreciati.
Kid,
Eu inca sper sa gasesc reductor - am vazut in carrefour un reductor la 3 scoici din pacate nu il vand separat, e chestie de noroc - cine stie il va cumpara cu scoica, cine nu, va pati ca prietena care mi-a facut mie cadou scoica, o va lua fara...
Dar e buna si ideea cu pernita.
Bafta la renovari! Cred ca va iesi super!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
musettepink spune:
Merci Magghyc.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 7s!
33+LUCA
ubirica spune:
fetele, credeti ca am vreo sansa la eco de 12 sapt la Tutu sa alfu sexul, sau trebuie sa astept la Iosup pana cand am eu programare in sapt 15?
anasia spune:
trimit si eu cronica, dar saptamana viitoare, e tarziu?scuze, dar nu suntem acasa, iar la net am acces f putin;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica