Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 17
magghyc spune:
Androix,
Hai te rog eu fa un efort si trimite-le - periate sau nu...
Ralu,
Ce sa fac, greu cu neuronii astia...
Eu sincer imi doresc sa fie toata lumea multumita de chestia cu cronica - e facuta oricum in asa fel incat se poate adauga usor in ea - practic oricine vine la cabinet poate sa faca asta...acuma sper sa nu se indragosteasca cineva prea tare de povesti si sa le ia acasa...
Pup fetele!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
dariana spune:
fetele, de la ce ora e azi T la cabinet ca eu am programare la ora 14 dar m-as duce mai devreme ca azi e prima zi de gradi a lui Darius si m-au sunat sa il iau la pranz in primele zile ca a cam plans, eu vroiam sa il las pana la 17 si aveam programul aranjat dar.... chestia e ca as vrea neaparat sa ajung azi ca am o secretie cam maronie si sunt insarcinata in 9 saptamani, mi-e teama sa nu fie vreo problema.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
alexa101 spune:
Buna ziua fetelor, unde pot citii si eu preturile practicate la ELIAS, la cezariana, doctor .... va rog frumos.
dariana spune:
gata, am fost, s-a rezolvat, am aflat eu si singura pana la urma cand incepe programul
'preturile' la elias nu cred ca sunt chiar aceleasi, depinde la ce dr te intereseaza ....
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
loren@ spune:
Stie cineva daca si cind este plecat T in ce a mai ramas din iulie si august? Dar Iosup?
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+
magghyc spune:
Dariana,
Sper ca esti ok - ma bucur ca l-ai gasit pe T. Sarcina usoara si ai grija de bebe!
Eu merg luni la T si deja nu mai am rabdare . In ciuda faptului ca imi propusesem sa am bagajul de spital facut de la 34 de saptamani, nu il am nici acum - ceea ce e cam grav...caci stiti voi ce mult le place sotilor sa alerge ca titirezii prin casa sau prin farmacii dupa diverse chestii... Sper ca luni sa vin cu vesti bune si cu o programare la cezariana..
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
magdita spune:
Buna fetele,
Unele dintre voi ma stiti de la celalalt subiect despre dr.T.
Maine as vrea sa ajung la Biserica Madona Dudu (unde exista Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului) si sa las un acatist pentru daruiere de prunci sanatosi. Fetele mai vechi sau cele de la subiectul "Rugaciune colectiva" stiu despre ce este vorba. Daca vreti sa fiti pomenite la slujbe, am nevoie de prenumele voastre de botez pentru a fi trecute pe listuta( eventual si prenumele sotilor). Cele care mi le-ati mai trimis in randul trecut, nu mai este nevoie sa o faceti pentru ca deja sunteti in listuta mea, insa cele care nu sunteti deja si vreti, lista e deschisa pentru maine. Exista doua listute, una pentru aspirante si una pentru gravidutze. Nu ezitati sa imi trimiteti PM. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul de a fi mamici.
P.S. Eu vara asta am de gand sa ajung si la Manastirea Dervent si la Pestera Sf.Andrei, asa ca listutele vor ajunge si in alte locuri sfinte.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
tanima_i2002 spune:
Dragi tutunici
De luni am tot incercat la Iosup sa imi fac programarea ptr eco morfo si suna ocupat, iar eu cu gandul ca mai am 4-5 sapt pana atunci nu am insistat prea mult. Ami imi spune asistenta ca de pe 11 pana pe 22 august e fuuuuul, iar apoi pana pe 11 sept intra in concediu. Deci sunt intr-o mare dilema? Ce fac eu cu eco? Nici mai devreme nu e loc, sarcina ar fi si cam mititica (13 sapt), iar pe 12 sept deja as avea 18 sapt. Oare Tutu indica si alta varianta? Oricum voi suna sa intreb ce este de facut. Stiti cumva pe cineva care are programare si nu mai merge la sf lui august? Anuntati-ma si pe mine daca stiti de vreo programare anulata. Eu voi suna oricum din 2 in 2 zile, poate apare ceva. Asistenta mi-a promis ca ma va suna si ea in caz de noutati.Chiar nu vreau sa ratez aceasta eco, e mult prea importanta, iar pana la 18 sapt e prea mult.
Analizele din primul trim pana cand le-ati dus? Eu nu sunt gata cu ele nici acum. Unde ati facut probele de coltea? Sau se pot face oriunde? In Pitesti nu am gasit o clinica unde sa le fac oricum. Nu stiu astia nici macar ce-s alea. Daca am facut pap acum 3 luni mai repet acuma? Secretia vag numai la Medicover? Grupa de sange si RH daca le stiu le mai fac? Am facut la prima sarcina asta, nu vad de ce ar mai fi importante acum. Stiu ca asta ar trebui sa vb cu Tutu, dar poate sunt intrebari la care v-a raspuns voua si nu vreau sa il mai bat la cap si eu.
Lorena, Iosup pleaca de pe 22 aug pana pe 11 sept. Asa mi-a spus azi asistenta lui.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
loren@ spune:
Tanima mercic...am aflat pina la urma...mi-am facut programarea in 12 sept..acum nu stiu ce sa iti zic cu eco morfo de trim. I, dar nu te impacienta, sunt sigura ca se va gasi loc si te va suna asistenta....eu la eco de trim. I si II mereu am schimbat ziua programarii si, desi initial nu aveau nimik liber, pina la urma cu 1 sapt. sau 2 inainte ma suna asistenta ca era libera o ora intr-o zi..
De T stii cumva daca si in ce perioada lipseste?
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena24+
kid2003 spune:
Tanima, o sa te sune asistenta, si eu cred...de obicei se elibereaza ceva. Si daca nu, ii spui lui Tutu ca nu ai reusit sa faci programare pentru 14 saptamani la Iosup (poti sa ii spui de pe acum) si iti face el Eu m-am trezit in sapt 12 ca nu aveam programare si i-am zis lui si a sunat direct la asistenta si m-a rezolvat...Bafta!
Loren@, eu nu cred ca e plecat dr. Cel putin mie mi-a dat de inteles ca e toata luna august aici. Mi-a zis sa vin la control la inceputul lui august urmand ca atunci sa stabilim cand facem cezariana...intre 25 si 30 august. Deci nu cred ca pleaca...
bb2