Dr. TUTUNARU (23)
Raspunsuri - Pagina 16
magghyc spune:
Madau,
Nu am primit nimik de la tine...ai plecat cu soatza la Liberty Parade sau maimutza nu a fost cuminte?
Edit:
scriu aici lista cu cele care au completat "Cronicile Berzei", ca in caz ca am uitat pe cineva sau am ratat vreun mail sa imi atrageti atentia. Multe mamici inca nu au apucat sa trimita, eu sper sa mai strangem povesti.
Rog si mamicile lui T care nu au avut absolut nici o problemain sarcina sa imi trimita povestea lui bebe. Cronicile berzei nu e doar pt persoanele care au povesti speciale, sarcini cu probleme etc ci pur si simplu pt toate mamicile care l-au avut ca dr pe T si vor sa adauge o mutritza de bebe personal la dosar, spre bucuria viitoarelor si actualelor gravide care ajung sa citeasca...DEci:
1. Monica, mama de Andreea
2. Oana, mama de Eleonora
3. Simona, mama lui Stefan
4. Adriana, mama lui Dudu
5. Teodora, mama lui Mihnea Andrei
6. Aura, mama lui Darius
7. Monica, mama lui Alex
8. Andreea, mama de 2 copii - a trimis poye, astept poveste...
9. Magda, mama de Nichita
10. Madau - asteptam material...
Si ar mai fi dianad si muntzoman care au spus ca incearca sa trimita...cam asta e toata lista....
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
madau spune:
N-am plecat cu soatza la Liberty Parade dar am "golanit" prin Baneasa Mall pana la 10 seara, am ajuns acasa pe la 12 si m-am culcat direct. M-am apucat acum de scris cronica berzei...ca vreau sa scriu si detaliile din timpul sarcinii, nu doar povestea nasterii.
Mai am putin si termin,am salvat si poza, diseara in mod sigur trimit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
monicabo spune:
Sal,
madau, ce "maimuta" maricica ai
Magg, cum esti, ai trecut de sapt critica 36, nu? Hai ca nasti la termen... T ce ti-a mai zis?
In final, niste poze www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=18" target="_blank"> de la turta
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
ralu_t spune:
magg, ar mai fi si Ralu_t mamica lui tudor!!!!
io nu m-am vazut pe lista
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
Monnica spune:
Magg, eu cred ca si Tanima o sa vrea sa iti trimita povestea. Se simte cam rau (greturile primelor 3 luni) dar, o sa sun eu azi sa ii amintesc.
mamica lui Alexandru (04.06.2006)
magghyc spune:
Ralu, mama lui bebe albastru tu erai demult printata si pusa bine la dosar, dar am uitat sa te adaug la lista din mesaj.
Nu te supara, pls, neuronii mei sunt cam dezorganizati....
Daca mai sunt povesti de trimis, no problem, dupa cum ziceam eu la T mai merg cel putin odata dupa nastere deci ajung sa le adaug...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
ralu_t spune:
cred ca o sa-i mai fac o vizita lu tutu numai sa vaz si io cu ochii mei cronicile
magg fata si neuronasul ratacit
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor
felicia74 spune:
Buna, fetelor!
Azi i-am pus o intrebare dr T pe site-ul infertilitatea.ro. Dar am vazut ca dr nu a mai raspuns din 2006. Aveti idee, pot primi cumva vreun raspuns? Ma gandesc ca deja dr T e foarte ocupat, nu cred ca mai are timp de forum, insa de ce mai are acea rubrica pe site?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Magg ti-am trimis povestea si poza...sa-mi spui daca e ok
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Androix spune:
Pentru ca are si o functie de cautare si sunt multe pagini de intrebari si raspunsuri si exista multe sanse sa gasesti ceva care sa fie similar cel putin cu situatia ta. Eu am avut o perioada in care citeam raspunsurile numai ca sa ma amuz Nu de probleme ci de stilul lui T
Am trimis povestile de m-am spart imi cer iertare, vroiam sa le "periez" putin ca sunt si lucruri mai putin frumoase despre personalul din spital, mai ales la Filip. Unde o sa fie dosarul asta? In sala de asteptare?
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia