Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Multumesc frumos theli si anca.b pentru incurajari, chiar am nevoie...cand vad ca sanii imi curg de plini si ea nu suge, imi vine sa-mi smulg parul din cap...
Mi-a mai zis cineva care a patit ceva asemanator ca din cauza refluxului si a vomitatului provocat de el (si bianca are si ea reflux) ii este frica sa mai manance...ce parere aveti?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
adriana cred ca de la mine stii de reflux.eu pot sa-ti dau un sfat:orice s-ar intimpla nu lasa sa pierzi laptele nu are legatura cu refluxul.au ele perioade de greva japoneza ca sa zic asa .exact asa face si paula dar a mea s-a nascut si micuta la 2700 si nu a luat mai nimic in greutate primele 2 luni.apoi a inceput sa ia cate 6-700gr iar acum mananca de rupe.innainte nu stiam cat suge caci papa tare rau exact cum spui tu dar acum 200-220ml la o masa papa.deci asculta-ma si nu renunta sub nici o forma la lapte.da-i mai des si mulge tot ce ramane in sani pe urma.stiu ca doare de mori dar asta e solutia.speranta sa ai tu ca restul se rezolva de la sine.si acum te intreb si eu :cum varsa(in jeturi)?dupa fiecare masa? ce ii dai?vreun tratament? ca la noi s-a rezolvat de la sine cu un lapte anti reflux de la humana fara tratament cu metoclopramid cum au zis unii doctori.sper sa-i vina pofta de mancare curand pupici multi
paula mica(26.12.2007)
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Acum mai am o intrebare, legata de vaccin....eu ii fac vaccinurile de stat....intrebare: s-a mai intamplat la cineva ca la vaccinul de 4 luni sa nu faca deloc febra??? ca Bianca inca nu a facut(vaccinul e facut de VINERI!!!)..iar prietenele pe care le-am intrebat mi-au zis ca la 4 luni au facut copii lor febra mai nasol ca la 2 luni....deci?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
nici paula nu a facut nici febra nici o alta reactie dupa nici un vaccin.sper sa nu faca nici la cel de 6 luni care il vom face peste citeva zile
paula mica(26.12.2007)
Mitsu-bishu spune:
Hello! Azi am fost toata ziua la plimbare... Sa uitam de micul incident... De dimineata, Conrad a cazut din pat... L-am pus langa mine in pat si sugea din sanul "de la margine"; eu am adormit si poc! Il aud urland ca din gura de sarpe... Nu stiu cum a aterizat in pozitia aia ciudata, noroc ca a ajuns cu capul pe covor, care e pretty fluffy! Parerea mea e ca s-a rostogolit... Ca altfel nu avea cum sa cada cu fata in sus, stand foarte aproape de margine... Si eu chiar ziceam zilele trecute ca mie nu o sa mi se intample niciodata...
In fine, sunt tare amarata, desi canapeaua-pat nu are decat 30 cm inaltime... E ultima oara cand il mai iau in pat, na! Si, colac peste pupaza, tot azi, in parc, am reusit sa il "capsez" de piciorus cu inchizatoarea de la centura carutului... A plans cu suspine si a urlat de isi pierdea respiratia... Ca sa nu mai spun ca eu toata ziua am scapat lucruri pe mine/ pe jos... Multe lucruri.. E ceva in aer... Nu stiu daca mai citesc in seara asta ceva, ar trebui sa ma apuc de invatat... Va pup, oricum! See ya!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Hello! Azi am fost toata ziua la plimbare... Sa uitam de micul incident... De dimineata, Conrad a cazut din pat... L-am pus langa mine in pat si sugea din sanul "de la margine"; eu am adormit si poc! Il aud urland ca din gura de sarpe... Nu stiu cum a aterizat in pozitia aia ciudata, noroc ca a ajuns cu capul pe covor, care e pretty fluffy! Parerea mea e ca s-a rostogolit... Ca altfel nu avea cum sa cada cu fata in sus, stand foarte aproape de margine... Si eu chiar ziceam zilele trecute ca mie nu o sa mi se intample niciodata...In fine, sunt tare amarata, desi canapeaua-pat nu are decat 30 cm inaltime... E ultima oara cand il mai iau in pat, na! Si, colac peste pupaza, tot azi, in parc, am reusit sa il "capsez" de piciorus cu inchizatoarea de la centura carutului... A plans cu suspine si a urlat de isi pierdea respiratia... Ca sa nu mai spun ca eu toata ziua am scapat lucruri pe mine/ pe jos... Multe lucruri.. E ceva in aer... Nu stiu daca mai citesc in seara asta ceva, ar trebui sa ma apuc de invatat... Va pup, oricum! See ya!
Lavi,de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
pupici lui CONRAD acum sper ca e bine nu?

paula mica(26.12.2007)
stancutza spune:
ZUZICI,
Intrebare: daca Sofiei mai tot timpul ii aluneca Pampersii pana la jumatatea funduletului, mai ales daca e f activa sau daca ii pun pantalonasi cu elastic in talie,inseamna ca trebuie sa trecem la no. 4? Ni se intampla faza asta de vreo 3 saptamani si nu stiu ce sa fac. Mai ales ca de multe ori iese pipi pe la spate si ii uda hainutele / asternutul.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
hello la ceas de seara,
noi am fost la tara zilele astea. a fost cam cald dar ne-am mai bagat in casa la racoare. bitzi a fost cumintica si rasfatataa de bunici si strabunica. i-am facut baitica si acum face nani.
eu m-am cam ars .. nu mi-am dat cu crema ca am zis sa nu consum crema fetii de aproape 70 ron .. in fine.
imi pare tare rau ca nu am venit la intalnire. bitzi mi-a urlat pana a adormit. am iesit in parc pe la 7.30. sper sa pot veni la moghioros.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
docdecap spune:
stancutza, cred ca si noi trecem la nr. 4, ca lasa urme de elastic la bulanase, n-or fi ele asa mari da' suficient cat sa se inroseasca.
dar orium asta cu lasatul in vine ni se intampla si noua daca nu are body pe el. daca nu e nimic care sa-l tine bine intre picioruse, se lasa.
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Ereena spune:
stancutza, noi am desfacut deja al doilea jumbo pack no.4.la inceput mi s-au parut mari, in sensul ca e mai lunga partea care sta intre picioare,dar sunt super ok pt el ,lejeri
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
stancutza spune:
quote:
Originally posted by docdecap
stancutza, cred ca si noi trecem la nr. 4, ca lasa urme de elastic la bulanase, n-or fi ele asa mari da' suficient cat sa se inroseasca.
dar orium asta cu lasatul in vine ni se intampla si noua daca nu are body pe el. daca nu e nimic care sa-l tine bine intre picioruse, se lasa.
Cred ca si marimea e problema, cu nr 2 sau nr 3 la inceputuri nu aveam dilema asta, dar cred ca nici piciorusele nu zburdau chiar asa in toate partile :-)
Si uite asa am ajuns si eu la concluzia ca body-ul e cea mai tare inventie in materie de haine pt bebelusi. Esti sigur ca are spatele acoperit si ca nu se misca de la locul lui.
Apropo de body-uri, parca maine zicea Ange ca ar fi reduceri la "Z"? Zuzici din Bucuresti, stiti cumva daca Z-ul din Unirii mai exista???
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
CameliaH spune:
Gratiela poate ma vezi si poate poti sa ma ajuti. Vreau sa duc fetele la inot la Lia Manoliu si ele vor neaparat la o profesoara. Am mai avut anul trecut o tentativa esuata la Miramar si cica nu era bun profesorul, mama zicea ca era apa rece, etc. Eu vreau doar sa invete sa inoate nu sa faca performanta decat dac vor vrea ele in mod special. Stii cumva sa-mi recomanzi o instructoare cu tact, care foloseste metode moderne si care sa aiba ore si dimineata?
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!