Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4uquote:
Originally posted by emabucuresti
Pupici multi si pofta mare Biancai!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
saru-mana
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Doamne ce frumoasa e Biencutza ta!!! Sa-ti traiasca!
Gya de Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
[URL=http://good-times.webshots.com/album/563848320XPnIIZ][IMG]
theli spune:
fetelor, am gasit in sinaia pantofiori pt.bebei la super pret!!!Sunt de piele, marimile 16-19 si costa doar 50 roni.Va trimit poze (daca ma lasa maine vanzatoarea sa-i fotografiez).
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
miha74 spune:
Buna fetelor
nu am mai scris de ceva zile, nici nu am mai citit din urma...dar credeti-ma ca am avut motive
Marti am fost cu Matei la un dr kinetoterapeut, va spuneam eu cu piciorusele paranteza...si ni s-a pus asa un diagnostic, de am plecat de acolo si plangeam amandoi. Zice ca are tulburari de coordonare centrala- sindrom piramidal. De marti citesc intr-una...desi nu pare a avea chestia este, este un copil super vioi, care ne urmareste, care repeta....Acum ne-am mai linistit si suntem pregatiti sa facem orice posibil.
Si sa vedeti faza, miercuri am fost la oftalmolog (din cauza scorului apgar foarte mic -4- si a hipoxiei de la nastere)...ca aveam programare si i-am spus si lui, si a izbucnit: asta copil cu sindrom piramidal???? cine v-a zis...si a inceput sa injure. A scos telefonul si a sunat un neuropsihiatru de la Budimex, mi-a dat si mie nr lui si a ramas sa il sun , m-am si programtat...dar de abia pe 3 iulie. A, la ochisori suntem foarte bine.
Oricum sunt programata si la medlife si pentru o ecografie transfontanelara.
nu ne lasam cu una cu doua....
Cam astea sunt vestile...de la mine.
Pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
am vazut ca v-ati intalnit- ce frumos, am vazut si poze!
cand ati zis ca va intalniti data viitoare, pe 27 iunie, in Moghioros? ati stabilit deja vreun punct de intalnire?
mi-ar face placere sa vin sa va cunosc si pe voi si clopoteii vostri.
pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
CameliaH tare mi-ar placea sa va cunosc si eu pe voi, mai ales daca vii si cu frumoasele gemene! ce bine ca iti adoarme Matei singurel, cum ai reusit?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
Da, de asta e complicat la mine ca io vin si cu fetele si noi nu avem decat o masina cu care merge sotul la servici si nu as putea ajunge la ore gen 16- 17. Si sa fac cu taxiul 2 ore prin orasul incins nu prea imi vine.
Acuma cu dormitul, eu ii dau suzeta si el isi trage peste fata un colt din prosopelul pe care sta. Ma rog uneori se foieste un pic, dar in cele din urma adoarme. Seara il pun in patut, ii sting lumina, il maingai pe frunte cat ii spun Tatal nostru si apoi plec din camera. Uneori mai pierde suzeta si ma striga sa i-o dau. in 10 minute adoarme.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
creata2008 spune:
Si Mariuca doarme singura, dar asa am obisnuit-o de la inceput. O puneam in patut, de cele mai mult eori inainte sa adoarma si apoi plecam din camera.
Evident, mai sunt momente in care imi adoarme in brate de obosita ce e, dar in rest adoarme singurica.
Exceptie fac perioadele "cu dinti", cand nu poata sa doarma de durere si ma bucur ca atipeste la mine in brate si stau cu ea macar 15 minute, sa fiu sigura ca prinde un pui de somn.
Fetelor, nu stiu daca ati vorbit despre asta, dar cele care plecati sau ati fost deja la mare, ati bagat bebeii in Marea Neagra? La un mic inot? E indicat sa dea din brate in apa aia sarata? Ati intrat voi sau sotul?
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
miky_mamica spune:
Am intrat si eu pe aici si ce vad ..... poze frumoase de la intalnirea din Herastrau la care nu am avut cum sa ajungem (deh e greu cu masina singura cu bibi) si nu stiu cine scria in paginile trecute despre o posibila intalnire in IOR, am citit in diagonala paginile din lipsa de timp si am uitat cine a scris.....
In IOR as veni oricand cu mare placere la o plimbare cu bebeii, parcul fiind frecventat destul de des de noi in ultimul timp, asa ca daca stati in zona poate ne vedem si LIVE.
Multi pupici bebeilor nazdavani si mamicilor....
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Fetelor,spuneti-mi va rog, daca a mai patit cineva asa, ca iar sunt disperata (mereu la noi apare cate un motiv...) :am fost vineri la vaccin, iar la consultul de dinainte, la cantar mai exact, a rezultat ca in 3 saptamani, fata mea a luat in greutate doar 200 de grame!!!!!
Adevarul este ca NU SUGE la tzatza, sta si asteapta sa curga singura...daca storc sanul in gura ei, inghite, sau daca storc si ii dau cu lingurita mananca, dar singura nu vrea efectiv sa traga deloc.....mai degraba adoarme cu tzatza in gura...si cu toate astea, este vioaie, se joaca, rade, nu plange, de dormit doarme....
Nici caca nu a facut decat 1 data la 2 zile (ea care facea de 3-4 ori pe zi), in schimb pipi face de zici ca a baut o cisterna de apa...
M-am gandit sa incep diversificarea, ok, ar fi o idee, dar pe langa masa aia, ce ma fac cu mesele de lapte pe care ea nu vrea sa le pape? Problema este ca nici din biberon nu stie sa suga, ca as trege-o pe lapte praf, cu toate ca mi-e ciuda ca eu am lapte (ma dor sanii noaptea la cum se incarca)..... (am incercat sa-i dau apa cu biberonul,dar nefiind obisnuita cu el, in loc sa suga din el, linge sau musca tetina...)
Nu stiu daca m-am mai plans la voi, daca nu, o fac acum: asta se intampla dupa o luna de supt din ora in ora si ziua si noaptea, deci????
Dati-mi un sfat ceva, ca simt ca o iau razna...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Buna Adriana,
De acceasi problema ma plangeam eu zilele trecute la subiectul diversificare, pitica mea a implinit acum 2 zile 4 luni si in ultima luna nu a luat nimic in greutate are 6500 gr dar datorita kg luate in primele doua luni. Alaptez exclusiv si cans a venit dr la vaccin mi-a zis sa incep diversificarea in conditiile astea. Am citit, m-am perpelit...si am hotarat sa mai stau o luna cu ea asa, si de la 5 luni sa incep usor diversificatul, mai ales ca fetele au dreptate, daca incepi sa inlocui o masa de laptic cu una de legume..s-ar putea chiar sa slabeasca.Problema la noi este aceeasi, pitica mananca des, dar fff putin, maxim 5 minute, se plictiseste, fie adoarme fie incepe sa rada...da din picioare..si nu mai vrea san sub nici o forma. Am incercat si formula...nu vrea deloc biberonul, am citit aici de biberoane cu gauri mari care sunt alea, ca nu ma pricep deloc si mai am o intrebare daca totusi peste vreo doua trei sapt as incerca sa-i introduc in masa de seara cate o masura de cereale..ce biberon folosesc? Ca pt diversificare o sa folosesc lingurita.
Va pup
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008
prietene DC .
grati.ela spune:
Cretsule, bebe nu sta la soare la pielicica si nici nu intra in mare la varsta asta...dupa 1 an il poti tine la pielicica goala dimineatza si seara dupa 17 iar in apa la fel (dak nu e diferenta de temp prea mare...e mai ok 25grade afara si 20in apa decat 30 afara si 22 in apa). Pe Dudu il duc pt nasuc (tot are mucisori)...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
theli spune:
alexia28, poti incerca biberoanele TOMMEE TIPPEE "Closer to Nature".Au fost singurele pe care le-a acceptat initial pitika mea (sa bea ceai initial cat am alaptat-o, si apoi au fost primele biberoane din care a baut formula).Au tetina mare, si imita f.bine forma sanului.
se gasesc la unele farmacii sensiblu sau aici: http://www.RECLAMA ILEGALA.ro/scripts/prodList.asp?idPromo=21
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com