LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 9
amironeanu spune:
LIA multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Gata, am scapat de examene, sunt expert contabil! Trebuie sa ma inscriu, sa depun juramantul si sa platesc cotizatia, dar sunt experta
Am vazut poze frumoase cu Maria si Ioana de Cristalina si cu bebelusi mici si dulci de Gabi si Simona. Trebuie sa ma mobilizez si eu si sa pun poze.
O saptamana usoara!
roxanaz spune:
buna dimineata!
La multi ani Lio ciocarlio, sa fii sanatoasa si plina de noroc!!
la multi ani sarbatoritilor de Sf Petru si Paul!!!
la multi ani Iris de ochi_verzi!!!
Andreea M felicitari multe de tot pentru luatul examenelor. ai sarbatorit?
Robi vacanta placuta si sa va simtiti bine de tot!
Carmen cum e tatal tau? dar copchii cu varicela? hai trimite-l pe Ionu la mare
Gabitz am inteles... ata ete, las ca odata botezam copilu'. sa fie frumos si sa va simtiti bine, asta conteaza, ca banii... da-i incolo. ff frumoasa casa, imi place!
Oliv ce ati facut in week end? cum a fost la romanca?
noi ieri am fost la Vadu - o plaja izolata la 40km nord de constanta. pustiu (ma rog, doar cateva masini ), apa exceptional de calda, vantul a batut... ce mai, o duminica super reusita. pun si poze.
sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!
szivarvany spune:
Iris de OchiVerzi !!!
Lia !!!
tuturor ce-si serbeaza onomastica !!!
Revin si io mai incolo
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
http://community.webshots.com/album/563951238KIFGPh ceva poze de ieri
la semnat condica astea care nu sunteti in vacanta, daaa??
Simonel nu stiu daca am zis...nu am nici o preferinta de secsu' copilului. sa fie ce o vrea
roller025 spune:
Buna dimineatza /Buna ziua
Ca io nu mai stiu cum e
In primul rand, LA MULTI ANI, Lia!
La multi ani si sa traiti cu numele pentru onomastica de Petru si Pavel!
Carmen, multa sanatate tatalui tau!
Vazut o gramada de poze, da' am mintea in 15 colturi asa ca nu le enumar...
Distractie placuta celor ce merg in concedii
Gabitzu, succes cu botezul! Noi ne-am hotarat, ca si data trecuta sa il facem strict in familie, fara balamuc. Mai avem de negociat nasii, dar in rest totul e ok
Am terminat saptamana trecuta apoteotic: de luni pana miercuri m-am ocupat de proiect, de echipa de consultanti, de interviurile necesare de toate alea, de joi am tinut si locul sefei , am fugit si la serbarea cupilului (o sa pun poze, ca am , da' cand 'oi gasi si cablu de descarcat pozele), vineri ne-am poticnit intr-o febra la Victor de 38.5 si rosu in gat (de unde l-o mai fi luat si pe asta???), sotu' a dus masina la o interventie minora (o chestie tehnica la nu'sh ce bobina de alimentare) care s-a lasat cu o interventie majora (sudat baia de ulei care cedase, probabil de caldura ), asa ca sambata in loc sa ajunga dimineatza pe la 10 acasa aa ajuns sambata pe la 7 seara... iar ieri era sa ramanem fara roata dreapta fata la masina (am pierdut intr-o groapa - Bucurestiul sa traiasca!!!! - un surub care tine nu'sh ce pe dedesupt...). Asta in ideea in care ne intorceam la domitzil dupa ce trcusem prin santierul pasarelei de la Basarab, ca sa face aprovizionarea de saptamana si ne pregateam sa plecam la nashi la Targoviste...
In concluzie, io azi is acasa, ca altfel ma apuca amocu' si ma'c sa nasc inainte de vreme... Cica azi am zi de relash, de "zacut" in pat si zapat printre posturi, iar io mi's la computer descarcand mailuri cu documente de la job
Altfel, toate bune si frumoase, Victor se alinta cat cuprinde si este intr-o stare continua de miscare browniana, se cearta cu frac'su cand ma vede ca ma stramb de sutuieli, asta micu surubareste si cauta nu'sh ce pe acolo prin'nauntru ca tot timpu' se intinde si trage de cate ceva sau in cate ceva... Plecarea la mare se amana din 2 in 2 saptamani... cre'ca ajung sa merg cu amandoi la mare In rest viata e frumoasa, torida si eu ma incapatanez sa nu cumpar AC
O saptamana de vis tuturor!
szivarvany spune:
aici poze cu artista la strand
Vazut un Patrick frumooosss !!!
Carmen, cum sunteti ?
Roller, baga pozili !
Si revin iar mai incolo ...
Dar las pt cele care absentati ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi!
Am avut un weekend frumos si linistit - ieri am fost in "excursie" la Minastirea Ghighiu - vad ca si ariciul se comporta bine in masina la drum mai lung - doar ca se sesizeaza imediat ca am oprit si incepe oracaiala...
Simo - felicitari, inseamna ca papa bine cocolosul mic!
Kim - da, am facut din granit glafurile de la ferestrele mai speciale - adica cele pe rotund sau juma de hexagon sau asimetrice - din PVC nu ar fi putut sa le faca asa de bine! Piatra de afara e comandata la Cluj - a fost cam 22 euro mp - e piatra naturala - poti sa vezi ce mai au www.resido.ro/" target="_blank">aici. Tot de la ei o sa luam si piatra pentru placarea teraselor, tot in genul celei cu care am placat casa.
Cristalina - pupam fata care a incheiat anul scolar!
Si nu in ultimul rind - La multi ani Lia!!!!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Buna ziua,
La multi ani Lio ciocarlio!
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit ieri de ziua sf. Petru si Pavel!
Io's in mare viteza pen' ca vrea sa termin treburile inainte sa plec la Lyon... Ieri am serbat galusca cea mare...:) Nebunie si antren! la Lyon o sa am timp si o sa pun poze....:)
Si pentru ca o sa fiu pe drum eu zic de pe acum
La multi ani Tudor!
Sa cresti mare, sanatos si voios alaturi de surioara ta!
O saptamana excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
Cristale drum bun si odihna placuta...
Danule abia astept pozele de la serbare. sper ca se terminara ghinioanele cu masina.... nu????
Daria moama ce inghesuiala la strandul ala, mare de tot