LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la noi!
Mai intii si intii un gind bun si o pentru Carmen - sa dea Dunmezeu sa fie bine!
Apoi un pentru Maria de Cristalina - sa se rezolve iritatia...
Daria - am mai pus poze cu ariciul - mai mereu adaug cite una-doua!
Philip - cred ca o sa se distreze Pupi - tu de ce iti faci griji?? Ai dreptate, m-am mai linistit, de fapt am intrat asa, intr-o rutina zilnica...sper sa nu ma apuce plictiseala...
Kim - clubul e de fapt o fost baza sportiva - pe care a luat-o/cumparat-o Pescariu (fostul tenisman) - a facut aici un restaurant frantuzesc, o terasa super, piscina cu sala de fitness, terenuri de tenis si ceva loc de plaja - e foarte frumos!
Roxi ...tacimul e 75 euro...dar include barul de bauturi - eu am cam cazut de pe scaun cind ne-a spus pretul, ca sincer nu ma asteptam, dar nu am mai putut da inapoi -adevarul e ca mai toate locurile misto sunt cam ocupate cu nunti, aproape de acum un an si nu prea aveam de ales...
Amironeanu - uite un gind bun si pentru tine - iti tin pumnii!
Vacanta placuta pentru Ioana si Roberta - sunt galbena de invidie...
Din cauza cheltuielilor cu botezul si cu casa am hotarit sa nu-i mai serbam ziua lui Stefan anul asta - adica am sa i-o serbez la gradinita - le duc tort si se serbeaza cu colegii de "trupa", dar nu i-o mai fac cu prietenii - in schimb isi va lua si tati liber si vom petrece ziua in familie - poate mergem la vreo piscina!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
in primul rand LA MULTI ANI !!!sarbatoritilor din aceasta perioada !!!
Multa sanatate voua si familiilor voastre !!!! sa iasa totul bine !!!
am vazut si poze cu niste peisaje superbe si niste pici cu familii frumoase !!!
si fetelor care pleaca in vacanta ... vreme placuta si relaxare totala !!!
la Luca la gradinita se organizeaza o tabara ..la Poiana Tapului ..initial am zis da ...dar apoi m-am gandit ..ca sa mai astept sa nu vina cu cine stioe ce minuni de pe acolo ...sa-l mai protejez nitzel pe asta mic ...
Gabi , intr-adevar este foarte frumos la La Provence ..am fost si noi acolo la un botez ... si am tot zis ca o sa mai mergem ..dar nu am mai apucat ...intr-adevar scump meniul ...dar o sa iasa frumos o sa vezi ...
si noi trebuie sa ne gandim la o locatie pentru botez si zau ca sunt intr-o maaare dilema !!! si tot in Septembrie vrem sa facem ...cand sunt nuntile in toi ...
noi suntem ok ..cocolosul este tare cumintel ..papa bine ..deja are 3 kg :-) , doarme la fel de bine ...nu am de ce sa ma plang ..inca nu au inceput colicii ..si sper sa ne ocoleasca ...
Luca se comporta super bine ... este foarte atent cu bb , ma ajuta si el cum poate la baita ... si il pupa toata ziua ...
o sa mai pun si eu niste pozici ...
va pup si va doresc o seara frumoasa
BLUE ANGEL spune:
Roxi , poate ai mai spus pe aici ..dar nu am fost pe faza ..tu ce-ti doresti sa fie bb mic din burtica ???
szivarvany spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2757210360050279906FGRCce
Leeloo, extraordinar de faina poza, de fapt toate cele in care apar amandoi copiii, sa-ti traiasca !!! Sunt mumosi-mumosi !
Simona, baga poza cu cupilu` mare de 3 kg si cu frate`so si mai mare. Ce bine ca e cuminte juniorul, iar colicii sa nu mai ajunga pe la voi.
Amironeanu, sanatati la voi, sa fie totul ok la orl si spor la gasit gradi pt la vara pt Stefi.
WE fain la toata lumea.
Noi vom fi la strand :-) De ploua, de tuna, de ninge :-)))
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
cristalina spune:
Am pus si eu niste poze de la serbare
http://family.webshots.com/album/563927508ELwoFY
si de la Pasti...:)
http://family.webshots.com/album/563928973LrtYvc
Un weekend frumos sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
roxana, daca insisti ti`l pot trimite la mare o stamina, garantat nu scapi de`a treia epidemie;))
bre, unde umbla papa? ca n-o mai dat rachia aia... si nici pe madam spil n-am mai vazut`o
revin later sa vaz pozili
kim222 spune:
Azi am un training urit si plictisitor..
Asa ca pe fuga..poze nu am vazut ca nu am cum..
Roxa asa zici ..ti-e somnic..Bravo Pat! Asa si Luca ieri facea planul ca trebuie sa construim un pat pt bebe...el tot crede ca este al nostru
Andrea ce examene m-ai dai? Am crezut ca ai terminat! Bafta multa! ..si succes sa gasesti gradi pt Stefi..
Daria, absolut nici un deranj..ca doar de ac vorbeam..
Carmen am lasat offline mesaj..Of..au aparut bubele..lasa ca trec
Mey cu Anca nu a vorbit nimeni?
Miine avem invitatie la prinz la o tipa ..romanca cunoscuta acum citeva saptamini la "aprozaruL" de cartier(ceea ce este f rar .aici nefiind multi romani)..si azi m-am trezit cu email..va asteptam la noi..program neasteptat
kim222 spune:
io..vad poze la 12 noaptea
Gabi super casoaia!!!! Ai pus granit la ferestre? Mi-a placut mult caramida aia bej-alba..aici am vazut asa si as ne propusesem si noi! Are vreun nume specific? Este scumpa? ..si mansarda...mmmmm..super!vazut si puiiutii..niste dulci!
Cristalina..ce mare s-a facut Barosana!!! Ce defila ea pe acolo...
we placut!
La multi ani Sf Petre! (si tatalui meu)
la multi ani Lia!! Sa fii fericita..asta conteaza..
roberta04 spune:
Hello!
A veniiiit vacaaaanta!!!...si eu nu mai termin de facut bagaje...
Pentru ca la noapte plecam in concediu, vreau sa urez in avans LA MULTI ANI la toti piticlontzii ce vor implini impresionanta varsta de 4 ani in urmatoarele doua saptamani, sa fiti sanatosi si petrecere frumoasa!
...si cu scuze pentru intarziere, LA MULTI ANI LIA, sa fii sanatoasa!
Eu plec cu un Matei mucos, 5 zile a stat la tara si a si racit, sper sa nu fie nik grav, am tona de medicamente cu mine oricum.
Va pup!
carmenp spune:
lio! sanatate, iubire si fericire alaturi de cei dragi tie!
gabi, vacanta placuta, sa va distrati bine