LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Doamna..esti sigura ca de data asta iti livreaza tortul?? SUper Maria! Asa si eu santaj pt orice...
Eu sint dezamagita..tocmai am aflat ca o sa am un nepot...si nu nepoata cum am sperat (daca fetita nu am ma gindeam ca macar o nepotica)
roxanaz spune:
neata
doamne cat de somn imi e. nici macar la meci nu am putut sta aseara, la 10.30 dormeam. bleacks, naspa e sa fii gravida
Oliv au aflat deja? las ca e bine si nepotel... sanatosi sa fie ei toti trei . zau, nu da, dar nu mai apuc sa deschid calculatorul acasa. sau sa ma asez la el ca deschis e tot timpul .
Doamna Cristal hahahahaha coma e Maria. ce ai luat cadou la Barosana?
Andreea de pupi bafta multa la controale. ce inseamna cald la voi? 30?
Gabitz, woah, ce naspa fara AC. sper sa se gaseasca o rezolvare rapid. ce mai face Stefan? e frumos la La Provence, o sa iasa bine zic eu. (depaseste 50eur meniul?)
Daria e ok Giulia? sper ca nu te-a mai sforait. io zic sa o lasi sa doarma singura totusi . sau ti-e frica singura?
ma duc sa beau o cafea, sper
sa aveti o zi buna de tot!
szivarvany spune:
Noah ceaustoc din BH unde ploua pe rupte.
Andreea de Pupi, doua perechi de pumni stransi de la noi !!!
Kim, sanatos sa fie nepotelul, in rest n`are nimik. Merci de info despre ac-uri, scuze daca te-am dranjat da`s curioasa rau cand vine vorba de asa ceva
Rox, hahaha, da` mi`e foarte greu sa dorm dincolo
Carmen, sunteti bine cu totii ?
Cristal, dementiala discutia doamnelor !!!
Leeloo, ce mai faceti ? Mai pui poze cu bubulinii ???
Liaaa, cum sunt analizele la voi ???
Mah, mai strig mult dupa voi, ha ???
Treceti tuoate la semnat condicile !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
carmenp spune:
gata, io o semnez acu ca am asteptat sa am si primele vesti pe azi. so, primul hop l-am trecut taticu` a fost operat ieri, operatia a decurs fara complicatii (de care toata lumea era stresata avind in vedere complicatiile cu diabetul si cele cardiologice) acu` asteptam rezultatul de la analiza patologica sa videm exact ce si cum, Doamne ajuta! sar`na pentru toate gindurile voastre si celor care mi-ati tras de par la suprafata, a contat tare mult pentru mine
v-am citit din 2 in 4 asa ca`s pe dinafara da` vreau sa urez celor care pleaca in vacanta, distractie placuta si relaxare maxima
is in zona
pies ca era sa uit, tanaaammm, ionu` e plin de bube;))
roxanaz spune:
Carmen oo, felicitari! sa dea Domnu' sa isi revina rapid si sa fie totul super bine!!
sa nu mai aud ca sunteti pe dinafara... toata lumea tre' sa fie in,da?
dintr-ale copchilului:
dupa ce ma ignora sistematic si cu buna stiinta in subiectul "fratior/surioara" ieri dimineata imi spune: "trebuie sa punem un patut si pentru fratiorul meu" io "aaa, da, sigur" (am avut un soc in sinea mea, recunosc). si tot insista ca o sa fie fratior, daca ii zic ca poate fi si surioara il apuca urletele. asa ca il ignor si eu . asa ca avansam, avansam
szivarvany spune:
Carmen, Sa dea DD sa fie bine pt tatal tau !
Si pupam pe Ionu` cu bubele, sa treaca fara urma. Ilinca cum rezista ???
Rox, e un pas inainte , super dragut Pat ca se gandeste la bb mic
Noi aseara am fost pe`afara, Giulik pe role ... cat a putut sa rada cupilu` asta Eu am venit sus epuizata si am adormit ... ea nu ... si s-a si trezit devreme ... nush cum fras are atata energie
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
carmenp spune:
bre, ionu` e plin, plin, zici ca`i batut sistematic cu urzica, fata`i plina, burta`i plina, spatele`i plin pin` si pe coite are;)) si se comporta ca un barbat in situatia d`astea adeca naspa, cind nu`l dau cu pasta de apa plinge ca`l minca si cind il dau plinge ca`i frig, plus ca`mi face febra de doo zile 39. si io`te`ashe am ajuns la 59 fara cure;))
amironeanu spune:
Salut!
Carmen, multa sanatate familiei tale! Mai, dar eu credeam ca Iunut e "barbat" si suporta vitejeste bolile. Sper sa-si revina repede!
Andreea, ne gandim la tine, sa iasa bine biopsia!
Eu nu mai pooot! Hai, trimiteti si la mine niste ganduri bune. Duminica am avut primul examen, eu sper ca va fi bine, chiar daca abia dupa-amiaza voi afla rezultatele, iar duminica asta am oralul si nu mai pot invata nimic! Plus ca nici nu mai stiu ce sa invat, pe site la ceccar scrie ceva, la filiala cand am intrebat mi-au dat alt raspuns . Mi-e somn de nu mai pot, am creierul varza ...
Copii sunt bine, nu prea stiu ce sa facem cu Stefi, luni e ultima zi de gradinita la gradinita ei, ne-au trimis la alta gradinita, dar acolo "dar copii nostri stiu ca incepe vacanta si nu mai vin de la 1 iulie", cu toate ca oficial mai este deschisa gradinita respectiva pana la 1 august. Acum incercam sa gasim o gradinita particulara, care sa fie totusi aproape ori de casa, ori de serviciul sotului. Matei, iar este sensibil la urechi, ultima otita a avuta la inceputul lui mai, apoi la inceputul lui iunie a fost racita, saptamana viitoare vreau sa-l duc la un control ORL.
A, am uitat sa o felicit pe Gabi de ziua ei, La multi ani din toata inima si din partea noastra!
Vacanta placuta Ioana si Roberta, asteptam multe poze!
roxanaz spune:
Andreea succes mult mult de tot la examene! cand mai ai? si sper sa gasiti si gradi pentru Stefi in vara. pupicei. ai toate gandurile noastre bune si ceva pe deasupra
Carmencito bietu Ionut... ufff.... al meu scapa pana acu de 2 epidemii de varicela. nici nu stiu daca e bine sau nu, zau . mai bine facea si scapam de o grija
dandusa spune:
daca aveti cumva Gravibinon,intrati aici si ajutati-o pe Catalina si floricelele ei
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123280
Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006