LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Roxa unde sint pozele??Yaz nu Yasmine...cica astea Yaz sint si mai bune!
Cristalinule mai aveti febra?
Merg la culcare..am tot cautat carti de medicina pe net..
O zi buna!
roberta04 spune:
Buna dimineata!
IOANA, drum bun si vacanta placuta!
CARMEN, ce face tatal tau?
Si eu mai am doua zile de munca, bagajul e spre finalizare, nu mai am rabdare...
Va pup, o zi buna!
roxanaz spune:
Oliv, aha, am vazut acu...diferenta e de 10 mcg etilestradiol in minus ptr yaz. abia astept sa imi zici rezultatele! pozele-s acasa.... poate oi avea timp sa le incarc zilele astea. ca tare greu e dupa-amiaza
Robi spor la munca si la bagaje! hai ca trec repede 2 zile
szivarvany spune:
Carmen, cum e tatal tau ???
Rox si Kim, cer traducere la explicatiunile ref ac uri :-)
Roberta, spor la trebi , sa treaca rpd zilele de munca !
Ioanaaa, drum bun si vacanta super faina sa aveti ! Intalneala placuta cu Rox&Co.
Io`st chiauna ... Giulia mi-a sforait groaznic, chiar tre` sa o parasesc :-)))
Spor la munci, o zi faina tututor !
Haideti la semnat condica !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina32 spune:
Buna dimi, am trecut sa mai semnez condica...n-am nimic de spus...savurez vara...si astept concediul.
La multi ani fericiti sarbatoritilor si vacanta frumoasa celor care pleaca la mare.
szivarvany spune:
Mah ce ma`ne`rfatzi ashe in grup, unde steti tuoate ??? Ha ???
Carmen, sunteti bine, da ?
Ina, cum stati cu mucito-tusitul ? K noi suntem la zi !
Emaaa ... da un semn !!!
Schimbul treeeei ? ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
leeloo2004 spune:
) Uite bintui eu putin pe aici...
Botezul il facem la terasa de la La Provance - la clubul lui Pescariu daca il stiti - e tare frumos acolo si eu am vrut neaparat ceva in aer liber, ca sa tin si ariciul cu noi...
Noi suntem bine - suferim rau de caldura - AC de acasa nu mai functioneaza (deh, are 11 ani...) dar mi-a promis cineva ca trece miine sa vada daca ii poate face ceva...daca nu, banuiesc ca trebuie sa bagam altul nou si numai acum nu-i momentul potrivit...
Sora-mea e si ea la mare cu aia mica - va invidiez pe toate cele care puteti avea parte acum de plaja si mare...
Pupici la toata lumea!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
is si eu pe aici si invidiez pe toata lumea cu concedii, noi inca nu avem nimic stabilit desi daca nmi se pune pata plecam pe 28 iulie in california. 'om vedea, sper ca we de 4 iulie sa ma mai linisteasca nitel.
maine am programata biopsia, sa-mi tineti pumnii. si aici e clad da' las' ca-i bine, cat s-a mai lasat asteptata vara aici. din nov si pana in mai tot cam iarna a fost.
carmen, ma tot gandesc la tine, pupici si imbratisari
daria, pai de ce sforaie giulia?
gabi, pari mai linistita, asa e?
ioana, drum bun si distractie
parca am mai zis si eiri, asemenea tuturor care sa distreaza in perioada asta
mey, sambata il duce tati pe philip la ziua unui baietel, la film si pizza si va sta singurel. am niste emotii...
pupici la toata lumea
philip&andreea
cristalina spune:
Multumim de intrebari, febra a trecut...
Azi o dusei pe Maria sa ii vada doctorul niste bubite urate de pe mana, ca o iritatie dar foarte grava asa (am gasit-o cu ele cand am venit de la Strasborg si nu am putut sa-i dau singura de cap)...si pe drum inhatai si un vaccin de varicela...asa ca o vaccinai pe Barosana...Sper sa nu faca urat avcum cand mai avem putinel pana vine John.
Duminica ii serbam ziua Mariei, ca eu pe 2 nu o sa fiu aici. I-am comandat un tort cu Alba ca Zapada, sper sa iasa frumos... Am motive sa o santajez "daca nu asculti nu facem petrecere, nu primesti cadou"
Drept pentru care din juma in juma de ora o boscorodeste pe Oana si-i explica "daca nu esti cuminte nu ti mai ia mama ta cadou!"
Azi dimineata Barosana inca dormea cand sa trezit Maria asa ca eu am pus-o pe ea la olita si ea m-a pus pe mine sa ma joc sa construiesc un tort..:)
"Mami, noi suntem doua doamne?!" "da..."
"Una se joaca si una face pishu?!" "da..."
"Atunci Doamne, te rog sa ma stergi!"
Gata, doamna asta se duce la culcare...O noapte linistita sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Neata..la prinz..acum am aparut si eu .am fost juamd e zi cu Luca si gradinita in excursie la beach..la 14 grade astia i-au lasat sa se bage in oceanDar as fost frumoooosss..miine poze!
Roxa astept pozele..si mi-am adus aminte ..m-ai ai o restanta!Cum te mai simti?
Roberta vacanta placuta ...si pe tine te invidiez!
Gabi ce fel de club este?
Daria amindoua sint aprobate de FDA pt acnee..despre asta vorbeam cu Roxana.
restul pe unde umblati?