LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata ! Si o zi frumoasa tuturor !
Kim,
Rox, cum esti azi ?
Papadieeeeeeeeeeeeeeeee, cum sunteti ???
Ema, pe unde esti ???
Lia, cum au iesit analizele, steti ok ???
Leeloo,BlueAngel, ce va fac feciorii ?
Roller, da un semn !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!

"O, ce zi frumoasa pentru stiinta!" (ca asa ne mai zice Maria...citeaza din Dexter...:)))

Daria, unde va duceti la mare cu chirie?! Io astept numarul de la gazda

La 11 am seminar asa ca bag viteza. O zi minunata tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

stem bine si neoperati ca nu ne dadu anestezistu` acceptul pe motiv ca se asteapta stabilizarea glicemiei la valori sub 200, poate azi;)) copiii is si ei bine,ionu` inca neatacat de varicela da` scapa turma ilinca ca e plina pe picioare.
daria, io n-am luat anticonceptionale niciodata ca mi`o fo frica sa nu ma ingras (deh, am si io stolu` meu;))) am lucrat dupe calendar, dovada ilinca;))
roberta, ca sa treaca repede saptamina tre sa lasi fereastra deschisa aici:D
olivia, si io am innebunit, la patruj` de ani am devenit fan parazitii, nu`sh inca daca e de bine sau de rau;))
philip, am ramas restanta cu pozele tale, da`ma mobilizez mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, sanatate multa la voi !
Cristal, te-am bombardat cu pemeuri

Din categoria "afectiune" ... in fiecare seara inainte de nani, Giulik vine sa-mi zice "mami, te iubesc asa de mult" ... "si eu te iubesc enorm de mult Giulia" ... "dar mami, azi e sambata?? ma duci la strand ?!" ... Dar important e k ne iubim da ?!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, da ma.... important e ca va iubiti
Cristal mai face febra Barosana? cum a fost la seminar?
Carmen sper sa scada glicemia destul de repede. tin pumnii.
Gabitz, Simo, ce faceti? totul ok cu aricii mici?
restu' treceti la condica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Suntem si noi pe aici, suferim rau de caldura si in acelasi timp ma alerg cu casa - am comandat parchetul, ne-am hotarit la usi - acum sa vedem de unde scoatem banii...
In plus am alergat sa aranjam cu botezul - am gasit undeva frumos si ne-am stabilit pe 13 septembrie - cind am auzit insa cit e tacimul era sa cad de pe scaun...dar nu prea avem de ales, asa ca o sa facem acolo - deci alti bani, alta distractie...

Kim - imi aduc aminte ca am pus pzoele - dar mai tirziu - verific si iti spun!
Edit - ai dreptate, am pus poze cu ariciul si am uitat de cele cu casa - le pun acum!

Azi am fost cu ariciul mic la pediatru - a crescut ceva de speriat - are 4950g, 56 cm (de la 50 cm!) si e clinic sanatos. Din pacate ne luptam in continuare cu dermatita, care de cind a inceput caldura s-a cam intins pe tot corpul si pe brate... In rest nu prea am nimic sa va spun...

Apropos de ce spuneai tu Andries - mie imi e groaza de vesti din astea - si mama unui prieten foarte bun tocmai a fost diagnosticata cu cancer duodenal cu metastaze la ficat...o veste teribila despre un om extraordinar....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..
Roxa m-am hotarit la Yaz...sa vedem daca si dr este de acord..
Daria am vazut sexoasa.....s-a mai ingrasat!!
Carmen tinem pumnii sa scada glicemia!
Ioana sa nu vi cu poze de la mare..da?.Nu vreau sa vad :))))

edit Gabi ce mincacios!Unde faceti botezul?
Carmen deci nu-s singura nebuna(si-mi plac si Parazitii)..dar vad ca voi nu stiti melodia:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza:))..cica-s gata bagajelemaine dimineatza plecam spre buzau sa intregim trupa cu familionul surorii mele si vineri 'stem pe plaja...Roxi iti trimit pm cu nr meu de telefonpoate reusim sa ne vedem...da' noi s-ar putea sa avem muci,ca sa fim in trendsa cam stranuta mandra la greu...poate-i pierdem pe drum!
Asa ca,doresc MULTI ,MULTI ANI TRAIASCA PENTRU TOTI PITICLONTII CARE SE ANIVERSEAZA IN PERIOADA ASTA,SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!!PUPICI MULTI PENTRU TUDORICA a lui Mitzu,MARIA de Cristalina,BIANCA de Marcelle si VICTOR de Andries!!
SI MULTI,MULTI ANI BUNI SI PLINI DE IUBIRE SI FERICIRE PENTRU LIA!!!
Restul fetelor sa fiti cumintiin special burticile!!!
pupicei,sa ne revedem cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Drum bun Ioana si vacanta placuta!

Sunt in trecere, am lucrat un pic pentru ca au dormit bine..parca vad ca le deochiai si s-a zis cu somnul meu...
O noapte linistita sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
Ioana drum bun, aveti grija de voi si sa ajungeti cu bine. nu va faceti griji cu mucii, si noi avem din cand in cand. si nu ne speriem noi de asta
Oliv, da, yasmine sunt cele mai bune in cazul asta. o sa vezi diferenta dupa o luna, crede-ma, ca asa a fost si la mine. (vreau si iooooooooooo )
Gabitz bine ca ati hotarat botezul. unde il faceti? imi pare tare bine ca ariciu mic creste bine si frumos, sper sa scapati si de dermatita asta urata. pupicei!
Simonescu voi cum sunteti? totul ok? ce mai zice Pufu?
o zi frumoasa si mai racoroasa tuturor!

Mergi la inceput