LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Amironeanu, felicitari pt examenele luate ! Ce fac bubulinii ?
Leeloo, acum am vazut si eu albumul cu casuta, wow
Rox, daaa, nebunie curata pe acolo, insa era liber in bazinele cu apa rece In astea cu apa calda inghesuiala mare di tat
Cristal, drum bun si odihna placuta Sa pui pozeleee cu fetele !
Io mor de somn ... si astept we -ul
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
amironeanu spune:
Salut!
Am alergat toata dimineata sa gasesc gradinita Stefaniei, de maine gradinata ei se inchide pentru curatenie, unde ne-au trimis ne-au primit tare "frumos" - "si pe vremea noastra plateam o familie la tara sa ne tina copii in timpul verii, sa simta si ei ca e vacanta", asa ca o duc la o gradinita particulara, deocamdata pana pe 25 iulie, iar daca vor fi solicitari poate e deschis si in august. Eu as vrea macar pana pe 11 august cand plecam la mare. Apoi am cautat dr ORL pentru Matei, mi se pare ca iar il dor urechile si 2 dr sunt in concediu, maine incerc la a treia.
Casa mea fuge in toata partile, nu mai apucam sa facem nimic, of, ce n-as da sa aiba ziua mai multe ore. Acum vreau sa ma apuc sa caut pe cineva sa ne ajute la curatenie, sper sa gasesc.
Am vazut poze superbe cu Patrick si Gulia, ce dor imi este si mie de o baie. Am vazut pe aproape o pensiune cu piscina, cred ca o sa ma duc sa vad daca ne primesc si pentru o jumatate de zi.
Gabi, foarte frumoasa casa. Cred ca abia asteptati sa va mutati. Veti renunta la apartamentul din Bucuresti?
O zi frumoasa si racoroasa!
Andries spune:
Hai sa dau si eu cu subsemnatu' nu de alta dar ma dati disparuta cu totul
Felicitari fetelor pentru reusite, care contabil, care casa, care copchil si tot asa!
Eu in continuare sunt foarte trista si necajita, nu am nici o putere sa-l ajut pe varul nostru si cel mai rau este ca nimeni nu are. Am ajuns la o resemnare surda dar si la convingerea ca viata asta nu e dreapta, nu e cinstita, trebuie sa tragi din ea tot ce se poate, cat se poate, cat mai mult si fara multe ganduri. Am ajuns sa stau mai mult cu copiii si sa fac efortul de a comunica mai pe limba lor de frica sa nu cumva sa ajung intr-o situatie limita in care sa nu mai pot face asta.
Mirciu e mai bine, i-am scos orice fel de urma de lapte din alimentatie si a inceput sa se rezolve cu burta. Nu mai face decat de 2 ori pe zi si fara mucus. In schimb papa iaurt si vad ca ala nu ii face rau. Doamne Ajuta!! Ii tin la munte pe canicula asta si sper sa stea acolo toata vara, mai pe romaneste sper sa nu o scoata pe mama la pepeni ca ii face pachet si-i trimite acasa de urgenta
La noi gradinita e deschisa toata vara, evident ma si costa chestia asta, dar oricum nu pot sa il duc pe canicula asta. In schimb il trimit peste o saptamana in tabara, vad ca a invatat inclusiv sa-si puna sosete, deci e numa' bun de trimis cu rucsacul in spinare. Sper sa ajunga amandoi barbati de toata isprava. Pana acum numai cu bazinul am intampinat refuz categoric (si cu activitatile de indemanare, parca are doua maini stangi si doua picioare drepte ) ca-n rest, la tot ce inseamna alergat, topait, sarit, tras, impins de sute de ori pe zi... el e primul.
Andries
kim222 spune:
neata..
Roxa a fost mai bine decit ma asteptam..a venit si alt cuplu (ea la fel romanca)..am stat impruna vro 5 ore, am fost in parc, apoi am jucat pe prima data crochet pe gazon de iarba( si acum vreau sa cumpar si eu)la sfirsit Luca plingea ca nu vrea acasa...sau macar sa vina toti la noi Poze vad acasa..abia astept..
Gabi merci de link ..l-am studiat cu Sorin este super..dar de ce a trebuit sa comanzi tocmai de la Cluj? Ai m-ai facut socoteli...la cit a ajuns mp construit? Echipa aceasta se deplaseaza si in tara pt constructii?
Cristalinule drum bun!
Carmen cum este tatal tau? Eu te mai intreb inca o data...ai primit mesajul? Nu vreau sa crezi ca nu am raspuns la mesajul tau..
roxanaz spune:
neata
aici se pune de ploaie... sau cel putin asa pare.
Andries sper sa fie cuminti ghindocii la mama ta. unde pleaca Victor in tabara?
Oliv ce frumos ca v-ati distrat bine....bravo! asta cu ne-plecatul acasa cred ca e generala... si la noi e tragedie cand vrem sa plecam dintr-un loc, zici ca moare de durere
ma duc sa beau niste cafea.... treceti la semnat condica, da?
pup tuturor!
szivarvany spune:
Io semnez rapid, mor de somn si n-am diloc kef de munci.
Kim, cum e buba lui Luca ?
Giulik si ea are probleme la plecari ... functioneaza inca daca-i spun ceva de genul 'daca acum plecam, mai venim si alta data, daca faci scandal, nu mai venim niciodata" :-)
Rox, cum esti azi ?
Carmen, da un semn !
Andries, pupam copiii cuminti. Zi-ne despre tabara !
leeloo2004 spune:
Kim - pai la Cluj este cariera de piatra - de fapt comanda am facut-o in Bucuresti ca au si aici birou de reprezentanta, dar a durat cam o luna pina a sosit comanda... Pina acum se pare ca toata casa ne va duce la aproximativ 850 euro/mp - si aici am inclus absolut totul - mai ne trebuie mobila ca sa ne mutam...oricum eu zic ca este mare diferenta fata de minim 1000-1500 euro cit gasesti gata de cumparat, la cei care totusi le fac in serie...
Revin mai tirziu daca pot...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
LA MULTI ANI TUDOR !!!
Sa fii sanatos si norocos! Sa ai parte de tot binele din lume!
Mitzu sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii!
LIA LMA si tie si numai urari de bine!
Caro si fetele
roxanaz spune:
puaaahh neuronu de gravida!!
la multi ani Tudor!!!! sa fii sanatos si fericit si sa ai grija de mami si de Mara! Adela sa va traiasca baiatu si printesa si sa va bucurati de ei!!!
Daria is bine, mersic. ma lupt cu somnul
szivarvany spune:
TUDOR
Mitzu, sa-ti traiasca feciorul, sa aiba parte de tot binele din lume !!!