LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (257)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
TUDOR
Sa fi sanatos, sa ai noroc in viata si sa ai grija de surioara ta!
Mitzura asteptam poze cu sarbatoritul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maaria spune:
Buna dimineata la pranz:)
Mi-era dor de voi si mi-am zis sa trec sa va salut.
Am citit cate ceva din urma...sa nu vin chiar cu lectia neinvatata. Am vazut si o parte din poze si iar ma minunez ce repede a trecut timpul si ce copii frumosi avem.
Luke e bine, in vacanta la bunici. Un nazdravan ca oricare dintre ai vostri:) iar sunt cu in urma la capitolul poze :D
La multi ani sarbatoritilor si o urare speciala pentru Tudor
Va pup,
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
La Multi Ani Tudorica mama! Sa cresti mare, frumos si sanatos!!
scrisesem un ditamai mesajul dar nu eram logata
Reiau: tabara va fi la Bran, Casa Rucareana, este organizata de gradinita si costa 800 ron o saptamana. Pleaca 15 copii si 2 educatoare, plus directoarea cu ai ei copii. Sper sa fie ok, desi este cel mai mic (in general sunt intre 5 si 7 ani) eu am incredere in el ca se va descurca si se va distra bine fara parinti.
Acum la munte, e liniste si pace, copiii sunt rezonabil de cuminti
Gabi ai o casa foarte frumoasa, cam scumpa, dar asta-i viata. Daca ai teren evident este mai convenabil sa contruiesti tu, daca nu ai si nici nu ai de unde cumpara, ce faci?
Sper si eu sa ii dam drumul la construit cat de curand ca nu mai suport sa stau asa inghesuita. Si cel mai mult ma dispera traficul, trebuie sa imi planific foarte bine actiunile, pentru ca voi avea unul la scoala, unul la gradinita, noi doi cu job, cine ii duce, cine ii aduce ?
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Andries, wow, felicitari pt asa un fecior mare si descurcaret !
Maaria ... pozili ?!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Mercic Daria!! Nici mie nu-mi vine sa cred ce a putut sa treaca timpul!!
Are deja 4 ani aproape si nu se mai lasa pupat de ma-sa, decat rarisim!!
Cel mic s-a indragostit de mersul de-a busilea si de tras de fire!! Nici nu o sa stiu cand o sa treaca alti patru ani si o sa fie si el "mare"!! Vremea asta trece atat de repede, ma uitam pe pozele de la nunta mea (m-a stimulat concursul de miri si mirese, oricum nu particip pentru ca fotografiile mele sunt prea intime si personale, sunt prea legata de ele pentru a le publica pe net), reiau, ma uitam pe poze si vedeam doi "aproape copii" indragostiti lulea (cum suntem si acum, doar ca nu mai suntem asa copii) si-mi pare ca fost toamna trecuta!!!
Andries
ina32 spune:
Mitzura-sa-ti traiasca Tudor, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
Nu stiu cum o fi la Bucuresti (groaznic ma gandesc) dar pe aici tare bine e cu caldura asta... stam pe-afara pana tarziu.Radu inca merge la gradi pana la jumatatea lui iulie cand va merge cu bunicii la mare. In august mai merge o tura si cu noi, speram ca asa rezolvam si problema cu rahitismul...poate se mai drege si cu nasu...iar in toamna il operam de polipi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
tudor! mitzule, sa-ti traiasca, sa te bucuri de ei
olivia, am gasit offline, danke, saptamina viitoare ar trebui sa mearga sa-si faca punctia...
taica`miu e bine, merge, vorbeste, e lucid iar noi traim momentu` pina saptamina viitoare cind vine rezultatul la biopsie, om videa. cupiii is bine, ilinca mai are citeva urme bube pe ea in vreme ce ion e in continuare plin da` macar nu`l mai minca. is in cantonament, la soacra`mea;)) sper sa pun poze diseara
andrea, felicitari!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/BLUE_sp_ANGEL/BLUE_sp_ANGEL.jpg)
BLUE ANGEL spune:
Salutare si de la noi !!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor !!!!Multa sanatate si noroc !!!!
Am vazut poze cu Pat si marea …iete ca mi s-a facut dor de mare … dar de fapt m-as duce oriunde la ce dor de duca am …
Am vazut si o fetita fromoasa la strand …
Si o casa maaare !!! oauuu Gabi eu ziceam ca eu am casa mare … dar a ta este imensa … sa vezi cand o sa urci si o sa cobori scarile ..eu am ajuns la concluzia ca atunci cand am nevoie de ceva ..acel ceva se afla la celalalt nivel …..ahaaa, si o sa te mai socheze ceva ..cand o sa iei femeie la curatenie ..sa te tii mama , preturi ..ca –mi vine sa ma las de job sis a ma apuc de facut curatenie … oricum ati iesit foarte bine la pręt si are o arhitectura deosebita …in ce zona este ???
Si mai era ceva ???
Roxi , Vadu ??? pe unde este ?? ca nu am mai auzit ..dar este tare frumos …
Dana , eu sincer te admir ..ce ritm si cata energie poti sa ai ..eu obosesc numai cand te citesc #61514;
Noi suntem bine ..cocolos ia rapid in greutate … este cumintel , nu plange …dar sa nu zic prea multe de bine ..ca am eu o experienta de pe vremuri cand ziceam ceva de bine si a doua zi totul era pe dos …in rest ma bucur de clipele astea …stau si ma uit la el minute in sir de zici ca nu am mai vazut bebelus …
Pufulescu merge la gradi ..si ma tot gandesc ca nu are si el unde sa mearga undeva la tara la aer curat … il tin in mizeria si caldura asta din Buc …
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ,… si nici nu sunt obosita …dar m-a batut caldura in cap
Ahaaa, vroiam sa va intreb … voi din ce carti mai cititi povesti la copii ? de la ce editura ? ca am cumparat niste carti ..cu o exprimare asa greoaie …de ma uit si eu crucis …
Pupici
kim222 spune:
Salutare..eu nu prea sint pe aici pe pamint..am niste problemute ..sper sa se rezolve..
Roxana de acum ti-e somnic?
Daria vazut Giulik la strand..ce aglomeratie frate! Merci de intrebare, buba este tot acolo..si mama lui nu are timp sa-l duca la dr
Carmen ma bucur pt evolutie..Bafta..punctia nu doare deloc!
La multi ani Tudoras!! Sa cresti mare si sa fii fericit!
Gabi merci pt amanunte..este facuta in regie prorie sau nu ..adica va ocupati voi de materiale , de gasit echipe..sau este o echipa care o face de la temeli pina la finisaje? Cit a fost granitul?
Simonici baga niste poze!
edit Simo noi citim de la biblioteca..tot ce pica, lunea este ziua de aprovizionare si asa am mereu carti noi de care nu se plictiseste..