Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

cedez programare ecografie la DL.dr. Herghelegiu in ziua de 24.06.2008, ora 14,30, la Sanador.

eu o pastrez pe cea de la Clau , aceasta mi-a fost data de o alta mamica care stia ca eu caut programare la Herghe si m-am gandit ca poate vreuna din voi are nevoie de ea. Astept pm!

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata fetele! Poftiti la o cafeluta
Anculet felicitari din suflet. Sunt sigura ca de data asta va fi bine si te vei putea bucura de minunea din burtica. Sa mai intri pe la noi si sa ne spui de evolutia sarcinii.
Boo este superba camera!!!!

26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza si de la mine.
Snt varza, ieri am dormit de la ora 7 jumate pana la 9 si de la 10 jumate pana azi de dimineata. Evident cu mici pauze de shushu si miscari revolutionare ale lui ANdrei (sa pupe mama pe el)

FElicic, parca m-ar tenta programarea respectiva... eu am dat-o pe a mea la Pop si parca imi pare rau... Unde-i Sanadorul? SI cat costa eco?

Anculet, Felicitari din suflet, sarcina usoara si un bebel sanatos

Boo, foarte simpla si frumoasa camera lui Alex. Imi place. Da io ori sunt chioara ori sunt chioara ca eu nu am vazut lampa cu maimutza...

iepurila, felicitari pt bebe fetitza

dyanira NO COMMENT!!! Felicitari pt bebe grasunel. WOw, nu ma gandeam ca poate s aaiba atat. EU sper sa aiba macar un kil...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata gagics,

Boo foate frumuica camera lui Alex. S-o stapaneasca sanatos !!!!!

Anculet super veste!!!! sa fii sanatoasa si de data asta bebe sa stea bine mersi in burtica 40 de saptamani, ok?!?!?!

Dya felicitari pt bebe super maare!!!! Noi la morfo aveam doar 600 de gr!!! BRAVO!!

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata si de la mine!!

Anculet - felicitari si sarcina usoara si bebe sanatos. Iti tinem pumnii sa fie bine. Multi

Boo - imi place mult camera. Sa fiti santosi toti si sa va bucurati de ea

Bebe la nostru face tumba intr-una de la ora 9 dimineata cand mi-a dat desteptarea.
O zi buna tuturor si inca o data : distractie placuta la intalnire

27 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

monica: este la Sanador-ul din Dr.Felix si nu shtiu cat costa sigur, intre 350-410 ron

mi-a venit o idee, merg eu la asta din 24 iunie si o cedez pe ce de pe 01.07.2008, poate pana atunci se mai gandeste cineva, asa facem ca au sunat deja dupa confirmare

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!
anculet, ce veste buna!!! felicitari! o sarcina usoara si la termen!
boo, superba camera, mobila, decorurile! sa le stapiniti sanatosi si vb lu' feli, mai lipseste propretarul:)))
azi am program administrativo-gospodaresc, mincare, curatenie, calcat rufe dar tot mai vin si mai bag cite un ochi pe aici

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

felicic, daca e asa, pe aia din 1 iulie o vreau sigur

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

pana la urma cine mai vine la intalnirea de azi de la sase?

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

fetele! Am citit numai vesti bune pana acum, bravo, sa o tineti tot asa

Dyanira, felicitari pentru BOBO grasunel. ce misto, mititica mea avea doar 600 gr la morfofetala, oare cat o fi crescut intre timp. Sunt tare curioasa.

Iepurila, felicitari pentru fetita sanatoasa . De placenta, imi pare rau, nu stiu ce sa-ti spun, dar sunt sigura ca medicul te-ar fi alarmat daca era ceva grav. Cafeaua cu caramel...yammmy, vezi prin supermarketuri ca sunt sosuri pentru inghetata si pui o lingurita, doua. E super buna

Anculet, te felicit pentru comoara din burtica si iti doresc sarcina usoara. Bravo mamico!

Boo, e misto camera lui Alex. Mi-ar fi placut si mie mobila alba pentru Carla, iar camera as fi zugravit-o lila ... Poate mai incolo.

Va doresc weekend placut si distractie placuta la intalnire

Yupeeee, AMR 77 de zile

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput