Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 21
monica_dicut spune:
Eu una nu cred ca vin azi ca ne vedem cu probabil viitorii nasi ai lui bebe.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei
AMR 84 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
andreea_and spune:
Neatza fetele - in sfarsit am dormit si eu pana mai tarziu ca nu avem muncitori azi. Si eu si bebitza ca v-am zis ca scumpa de ea se trezeste numai cand ma trezesc eu, o lasa pe mami sa doarma.
Monyca , da, mansarda o reamenajam. Sper sa iasa bine pana la urma desi nu am putut pune cate geamuri as fi vrut eu din cauza acoperisului.
Bitza multumesc de incurajari, bafta si voua cu reamenajarea...sper si eu sa fim gata cu totul in 3 saptamani, inclusiv mobilatul si curatenia.
Iepurila, felicitari pt !!!!
Maria, felicitari pt bebe grasun si te asteptam sa ne scrii mai des.
diana 1.6kg!!!Felicitari pentru campion!
Tzitziri mie cand mi-a dat med de familie sa fac analize gratuite mi-a zis sa ma duc la sanador dar sa sun inainte sa vad daca le-au venit fondurile pt analize. Si parca tin minte ca a zis ceva si de Synevo, care parca-s Medicover. Oricum pe cele date de ginecolog le-am platit iar astea de la ea nu cred ca erau asa mult. Mai bine suni la ei inainte sa te duci.
anculet felicitari si Doamne ajuta sa fie bine si sa ajungi la 40s cu bebe sanatos si frumos!
Felicic , da e mare show cu animalele mele de cand cu santierul, dar sper sa aprecieze rezultatul ca le facem si lor o camera in plus .
Boo superba camera! A meritat sa mergeti pana la Sf Gheorghe! Mobila alba as lua si eu pt camera bebelinei dar cred ca ne oprim la Ikea, n-avem timp sa umblam prea mult dupa ea.
Felicitari fetelor care schimba azi semnatura (maryb, Anca si..am uitat dar va pup pe toate)! Si noi odata cu voi
28+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andy.p spune:
Andreea felicitari si la cat mai multe saptamani(pana la 40s)
Noi iesim un pic ca am cam obosit cu atata munca administrativa.Ufff!
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
Neata!!!!!!
Maria felicitari pt bebe grasun!
Diana felicitari pt bebel cel mai grasun!
Boo f frumoasa camera,i-am luat si eu lui Luca veioza din aceea de la Ikea,e atat de frumoasa ca nu ma mai satura sa ma uit la ea!dar cosuletele nu le-am vazut,mai tii minte cam de pe unde le-ai luat din Ikea cand ma mai duc sa caut si eu?
Nu ajung la intalnire azi ca suntem in vizita!
Va pup pe toate ,fug sa gatesc ceva ca se cere !!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
Anculet spune:
Multumesc din suflet pt urarile voastre! La cat mi-ati urat,,,ar fi imposibil ca nu mearga bine! Nici eu, inca nu prea realizez ,ca mi-a dat DD un semn cand ma asteptam cel mai putin.
Acum am o intrebare: am o prietena in Oradea care a ramas insarcinata,are 4 sapt, iar ginecologul i-a facut doar ecografie abdominala,si ca pe la ei nu se prea face tranvaginala. Mai ales ca e vb ds o sarcina mica la ea, la noi de ce nu se obinuieste sa se faca abdominal,si doar din cand in cand o transvaginala?
Voi cand ati scapat de transvginala?
300 spune:
m-am fatait si eu prin casa un pic si m-am trezit cu doi banuti pe maieu. Pana acum o pateam mai ales noaptea. Barbatu-meu rade de mine ca sa-l strang sa-l pun la fiert
ce ma fac daca ma apuca la serviciu? sau pe strada? Cum se numesc tampoanele alea de pus in sutien, stie cineva ce se cere de la farmacie? Sau un cerculet demachiant ajunge deocamdata?
24+
EvaF spune:
DRAGELOR!
Ce de vesti bune! Felicitari Dyanira, 1600 de grame este exact greutatea pentru saptamana ta de sarcina, esti fix in grafic!! Sa iti traiasca voinicul!
Anculet, ce ma bucur pentru tine! Dumnezeu ti-a ascultat dorinta si iata ca vine bebelashul! Multa sanatate si sarcina usoara!!!!
Boo, imi place fff mult camera. Azi mergem si noi la Ikea, si cum deja v-am zis cautam mobila alba imaculata. Camera lui Luca este deja zugravita vernil, cautam si mocheta si perdea de fir verde, iar toata mobila alba. In curand va fi gata si camera puiul meu! Ce ai facut tu acolo este fff elegant si linistitor, imi place mult! Cu bun gust!!!
Eu m-am hotarat sa revin la numaratoarea saptamanilor dupa UM, ma zapacesc atatea schimbari la eco, bebe Luca mereu este mai mare ba cu 2, ba cu 3 saptamani! Asa ca azi, dupa UM, schimb si eu semnatura, si intru in trimestrul 3!
Cine poate sa imi schimbe si mie DPN in listuta, pls, si sa treaca 20.09.2008!?
Andreea_and, revin la data initiala si schimb semnatura odata cu tine! Felicitari si tie, mamico!
Va urez o sambata frumoasa!!!
27+ Luca
AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
300 spune:
quote:
Originally posted by Anculet
eu am facut eco transvaginala pentru ca acolo unde am mers era un asemenea aparat. La morfo am fost intamplator la alt etaj, unde era unul pentru eco abdominala. Nu cred ca depinde de altceva decat de aparatul pe care il are medicul la dispozitie daca faci eco abdominala sau transvaginala.
24+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Anculet
Acum am o intrebare: am o prietena in Oradea care a ramas insarcinata,are 4 sapt, iar ginecologul i-a facut doar ecografie abdominala,si ca pe la ei nu se prea face tranvaginala. Mai ales ca e vb ds o sarcina mica la ea, la noi de ce nu se obinuieste sa se faca abdominal,si doar din cand in cand o transvaginala?
Anculetz, este normal sa faci eco transvaginala tot trimestrul 1, altfel nu se vede bine bebe la eo, este inca fff mic. Eu am facut DOUA ECO TRANSVAGINALE: una in saptamana 8 si 2 zile cand i-am vazut activitatea cardiaca a lui Luca si a doua si ultima in S 12 cand i s-a masurat pliul nucal. Apoi, restul eco, incepand din trimestrul 2, au fost abdominale!
27+ Luca
AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andreea_and spune:
Laura multumesc, plimbare placuta!
Anculet, eu de la doctorul meu stiu ca transvaginala se face pana la 12 saptamani dar sunt fete care au facut si mai incolo dar avea probleme cu placenta sau colul si se vedea mai bine.
300 si eu mai patesc asa cand stau mai mult aplecata. Daca afli cum se numesc tampoanele alea sa-mi spui si mie, deocamdata nu mi s-a intamplat ziua dar in caz ca.
Ti-am raspuns la alt capitol ca ma bucur ca vom fi colege de curs, de-abia astept! Sper sa aiba aer conditionat acolo ca eu nu mai suport deloc caldura, mi se face rau.
Eva pai atunci nu imi ramane decat sa te felicit pentru schimbarea semnaturii! Ce as merge si eu la Ikea, dar deocamdata magazine cu faianta, gresie, sanitare si usi scrie pe mine. Yum mi-am adus aminte de somonul de la Ikea .
28+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem