Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata de la Moldova.
Sarumana la toate fetili duci care m-au felicitat.
July multi pupici.

Anca sa ma inveti si pe mine sa fac cafea cu lapte si caramel si paste cu cascaval.

Aly echo am facut-o la AVICENA (cu Socolov). Am dat 130 ron si ne-a dat o fisa cu patru pagini de masuratori si grafice si CD cu poze si filmulet in 4D (e bebelina in miscare)

Cu insomniile tot ma lupt. Vad ca au mai aparut pretendente. E crima. Nu inteleg de ce, si ca atare seara sunt plina de nervi. Deja am mai mult de 2 saptamanai de cand ma chinui seara sa adorm, ma trezesc din orice si iar ma chinui sa adorm. Dimineata nu mai vorbim ca pe la 5.30 - 6.00 sunt cu ochii beliti in tavan.

Despre mentiunea cu placenta: nu sunt nici linistita dar nici nu simt o foarte mare ingrijorare. Astept sa ajung si la medicul meu (in care am incredere deplina) sa vad daca el sesizeaza ceva.

Mi-am comandat si eu aseara perna de alaptat (pana la urma aia mai mare ca sa fiu sigura ca imi ajunge)

Apropos de repetarea analizei la toxo. Nici eu nu am imunitate si am doua sufletele (motan si motanica) in casa. Am facut inainte de a ramane insarcinata (in cei 3,5 ani de incercari) am facut-o la 3 luni si apoi la 5. Acum am o ultima recomandare de repatare la 7 luni.

A ca tot vorbesc de luni, azi schimb semnatura si intru in sapt 23. Asta inseamna ca incep luna a 6-a?

Anculet FELICITARI! sa ai sarcina usoara si la termen. Sa te pazeasca bunul Dumnezeu si sa-ti tii bebe in brate dupa 40 saptamani

Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Boo, unde sunt pozele tale? ca nu le gasesc?

Eu, iepurica 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Andy

Iepurila daca apesi pe tampitelul ala care face poza din semnatura mea le gasesti

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo, superba!!!! Sunt muta.
De unde ai luat draperia si cosuletelea alea bleu?
Langa cosulete, maimutica aia e lampa de veghe sau ce e?
Vreau si euuuu.

Eu, iepurica 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

tzitziri pai depinde si de analize...ca daca sunt cele uzuale atunci si daca te duci la privat tot gratuit ti le face ca doar esti gravi...daca sunt mai complexe atunci oriunde mergi alea se platesc...sper ca am explicat bine

26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

la privat cred ca e bine sa intrebi inainte. In contractul intre sanador si firma noastra, starile care necesita ingrijire indelungata de specialitate, gen boli cronice si ... gravizeala! nu erau acoperite de serviciile gratuite. Exceptie in sarcina: 4 consultatii ginecologice si 4 ecografii (bine si asa ca la ei sunt scumpisoare).

Eu mi-am facut toate analizele acolo, pentru ca lucram pana la 23.00 in perioada aia si nu ma puteam trezi la 5 sa ma duc la elias cum ma sfatuise medicul, si amplatit o buna parte; nici acum nu-mi aduc aminte care din alea uzuale chiar nu au fost platite, in ciuda abonamentului sau a gravizeniei mele.

Mai tarziu in sarcina am dus sumar de urina si urocultura si alea au fost mereu gratis; TOTUSI iarasi nu stiu daca din pricina abonamentului sau a faptului ca eram gravi. Desi ma indoiesc ca era a doua intrucat prima data cand m-am dus n-a observat fata de la receptie ca am abonament acolo si mi-a cerut 700 de mii...

Asa ca grija mare!

24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anculet

Hello girls! Remember me?

Acum 3 luni am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt, se pare datorata infectiei cu chlamydia...iar eu ca o fata desteapta ce sunt, mi-am pus sotul sa-mi faca niste injectii cu polidin, ca sa ma imunizez.
Stiam de asemenea si de faptul,ca polidinul creste si fertilitatea....dar nu mi-a trecut prin cap nicio clipa,ca as putea ramane insarcinata...pt ca aveam de gand sa mai incercam prin toamna o a doau sarcina.
Si surpriza acum urmeaza....m-am pomenit INSARCINATA . Am facut doua teste de sarcina pt ca nu puteam crede...eu pusesem intarzierea ciclului pe seama faptului,ca inca nu mi se reglase ciclul in urma chiuretajului.
Acum tot ce-mi doresc e sa fie mai bine ca data trecuta , sa nu mai trec prin probleme,pt ca n-a fost deloc usor. Mi-am facut deja programare, mi-am schimbat ginecologul...si sunt optimista,pt ca acum TREBUIE sa fie bine .

Sa stiti ca v-am citit zilnic,si m-am bucurat pt fiecare..sunt la curent cu toate stirile...cu numele bebeilor,cu kilogramele mamicilor (care sunt inca suple),si bebelusilor....si va doresc in continuare sarcina fara probleme!

felicitari mamico :) sa dea DD sa fie bine de data assta si sa ai o sarcina cat mai usoara si... placuta. Multi pentru o fata curajoasa. Bebe al tau a vrit sa se nasca inalta perioadaa anului si de-aia s-a intamplat asa.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Iepurila toate sunt de la Ikea. Si draperia si cosuletele si covorul si fotoliile. Capul ala de langa cosulete e de fapt o lampa, o apesi pe cap si se aprinde. E moale, din cauciuc asa..

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Asa, am terminat de citit, acum sa va zic si eu buna dimineata cu cafelutele de rigoare si cu ceva de papa ca simt ca lesin de foame. Scuze pentru aparitiile astea intempestive dar sunt mai impulsiva de felul meu si imi mai ies lucruri si pe dos, cum ar fi sa bag 2 posturi consecutiv si apoi sa zic buna dimineata.

Poate v-ati trezit devreme si din cauza caldurii (sau aveti AC?) Eu una stiu ca a inceput sa ma deranjeze deja, desi noi avem un apartament pozitionat la umbra deocamdata.

Ma duc sa vad pozele lui Boo. si hmmm, cred ca mi-am gasit casa dar inca nu am mai multe detalii. Sa terminam intai cu actele alea cu care ma lupt din mai :((((

LE Boo ce camera draguta ai facut! Si cu usa aia la terasa e asa luminos si bine acolo! Numa bine pentru un bebe Braaavooo!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kate26 spune:

Bine v-am gasit. Avem 23 de sapt. si puiutul nostru va va veni in octombrie.
Ne primiti si pe noi in familia voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza burtici!

dyanira: felicitari pentru bebelin maricel si grasun
andreea_and: parca si vad toate animalutele tale deranjate de intrusi, iti doresc nervi de otel
tzitziri: medicul meu de familie lucreaza(are contract) cu o clinica privata, analizele si consultatiile de specialitate le faci acolo, fara bani sau adeverinta, numai cu trimiterea de la el. Eu am facut toate analizele de sange si o ecografie, daca vroiam o analiza gen "chlamydia' trebuia sa platesc. Eu nu am ajuns decat o data la el de cand sunt gravi, m-a luat in evidenta, mi-a luat tensiunea si mi-o oprit o ecografie, s-o puna la dosar. Ptr analizele uzuale de trim III, voi merge la el, ptr ca imi convine si mie laboratorul cu care lucreaza(este vb de clinica hipocrat 2000).
anculet: felicitari, ma bucur din suflet! Sa fiti sanatosi si sa ne vedem cu bine la 40s!
Boo: frumoasa camera lui Alexandru(am vazut si lucrusoarele pentru el), imi place, s-o stapaneasca sanatos! Este perfecta, mai tb sa apara doar propitarul!

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput