Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy_galro, ai explicat bine, saru'mana ...cred ca uzuale o sa imi dea...cele de trimestrul 3. Desi le fac numai asa, sa ma aflu in treaba....si ca sa nu o mai dau iar ca gineco mi se pare mie mai important...

Deci ma duc bine merci la Medlife ca imi convine ca pozitie si e suficient sa arat trimiterea?

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Hello girls! Remember me?

Acum 3 luni am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt, se pare datorata infectiei cu chlamydia...iar eu ca o fata desteapta ce sunt, mi-am pus sotul sa-mi faca niste injectii cu polidin, ca sa ma imunizez.
Stiam de asemenea si de faptul,ca polidinul creste si fertilitatea....dar nu mi-a trecut prin cap nicio clipa,ca as putea ramane insarcinata...pt ca aveam de gand sa mai incercam prin toamna o a doau sarcina.
Si surpriza acum urmeaza....m-am pomenit INSARCINATA . Am facut doua teste de sarcina pt ca nu puteam crede...eu pusesem intarzierea ciclului pe seama faptului,ca inca nu mi se reglase ciclul in urma chiuretajului.
Acum tot ce-mi doresc e sa fie mai bine ca data trecuta , sa nu mai trec prin probleme,pt ca n-a fost deloc usor. Mi-am facut deja programare, mi-am schimbat ginecologul...si sunt optimista,pt ca acum TREBUIE sa fie bine .

Sa stiti ca v-am citit zilnic,si m-am bucurat pt fiecare..sunt la curent cu toate stirile...cu numele bebeilor,cu kilogramele mamicilor (care sunt inca suple),si bebelusilor....si va doresc in continuare sarcina fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anculet felicitari .DD sa te ajute sa ajungi cu bine la 40s cu bb sanatos .Sarcina usoara si minunata.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

anculet felicitari si Doamne ajuta sa fie bine acum si sa ajungi la 40s!!! sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara!!!

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anculet, ce vesti bune!!!MA bucur pt tine!Sa dea Dumnezeu sa ajungi sa-ti tii bebelashul in brate dupa 40sapt.Te mai asteptam pe la noi!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

fetele

iepurica felicitari pentru bebelina

dya sunt uimita de grasunelul tau devin geloasa ca a mea vrea sa devina fotomodel

anculet sarcina usoara si bebe sanatos

Noi avem program maine de spalat diverse lucruri si eventual covorul iar pe urma mergem la o prietena care nu am vazut-o de mult timp.

Pupici la toate fetele sine auzim maine dimineata la cafea

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anculet, super, excelent, felicitari din sulfet!
Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si plina de emotii frumoase si sa mai treci pe la noi din cand in cand

Ai grija de voi!

26+ AMR 98 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Se pare ca nu numai voua vi se da trezirea la ora 6 dimineata.. Azi cred ca isi facea gimnastica de dimineata ... sau se bucura de camera lui, nu stiu. Dar e o agitatie la mine acolo in burta zici ca am vreo 3 copii nu 1 singur
Aseara evident ca am stat sa facem mobila, ca doar nu aveam rabdare. Am pus poze sa vedeti si astept pareri sa-mi ziceti cum vi se pare.

Anculet felicitari !!!!!!!!! Ce veste buna !!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Buna dimineata si un week-end minunat tuturor.Va invit la cafelutza,ceiuc sau ce vreti voi
La noi a fost revolutie toata noaptea in burtica,m-am dus pe la doua la shushu si abia am mai adormit ca facea mandra un sport.Iar azi dimineata la 6 ,of course,desteptarea,dar am pacalit-o si am mai dormit un pic cu toata revolutia ei
Boo unde ai pus pozele ca sun curioasa sa la vad?

27+bbelina

Mergi la inceput

Hai ca le-am gasit cred .E super,totul arata asa de imaculat si perfect.Imi place tare mult,exprima liniste si calm,iar petele de culoare invioreaza si se potrivesc de minune.

27+bbelina

Mergi la inceput