Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
tzitziri spune:
Andy_galro, ai explicat bine, saru'mana ...cred ca uzuale o sa imi dea...cele de trimestrul 3. Desi le fac numai asa, sa ma aflu in treaba....si ca sa nu o mai dau iar ca gineco mi se pare mie mai important...
Deci ma duc bine merci la Medlife ca imi convine ca pozitie si e suficient sa arat trimiterea?
24+
bebe David
Anculet spune:
Hello girls! Remember me?
Acum 3 luni am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt, se pare datorata infectiei cu chlamydia...iar eu ca o fata desteapta ce sunt, mi-am pus sotul sa-mi faca niste injectii cu polidin, ca sa ma imunizez.
Stiam de asemenea si de faptul,ca polidinul creste si fertilitatea....dar nu mi-a trecut prin cap nicio clipa,ca as putea ramane insarcinata...pt ca aveam de gand sa mai incercam prin toamna o a doau sarcina.
Si surpriza acum urmeaza....m-am pomenit INSARCINATA . Am facut doua teste de sarcina pt ca nu puteam crede...eu pusesem intarzierea ciclului pe seama faptului,ca inca nu mi se reglase ciclul in urma chiuretajului.
Acum tot ce-mi doresc e sa fie mai bine ca data trecuta , sa nu mai trec prin probleme,pt ca n-a fost deloc usor. Mi-am facut deja programare, mi-am schimbat ginecologul...si sunt optimista,pt ca acum TREBUIE sa fie bine .
Sa stiti ca v-am citit zilnic,si m-am bucurat pt fiecare..sunt la curent cu toate stirile...cu numele bebeilor,cu kilogramele mamicilor (care sunt inca suple),si bebelusilor....si va doresc in continuare sarcina fara probleme!
andy.p spune:
Anculet felicitari .DD sa te ajute sa ajungi cu bine la 40s cu bb sanatos .Sarcina usoara si minunata.
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
anculet felicitari si Doamne ajuta sa fie bine acum si sa ajungi la 40s!!! sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara!!!
23+ DAVID
bitza2008 spune:
Anculet, ce vesti bune!!!MA bucur pt tine!Sa dea Dumnezeu sa ajungi sa-ti tii bebelashul in brate dupa 40sapt.Te mai asteptam pe la noi!!
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
angelynna82 spune:
fetele
iepurica felicitari pentru bebelina
dya sunt uimita de grasunelul tau devin geloasa ca a mea vrea sa devina fotomodel
anculet sarcina usoara si bebe sanatos
Noi avem program maine de spalat diverse lucruri si eventual covorul iar pe urma mergem la o prietena care nu am vazut-o de mult timp.
Pupici la toate fetele sine auzim maine dimineata la cafea
24+
Bebe
Eco
Nerantula spune:
Anculet, super, excelent, felicitari din sulfet!
Sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si plina de emotii frumoase si sa mai treci pe la noi din cand in cand
Ai grija de voi!
26+ AMR 98 zile!!
Haiduc iubit
Boo spune:
Se pare ca nu numai voua vi se da trezirea la ora 6 dimineata.. Azi cred ca isi facea gimnastica de dimineata ... sau se bucura de camera lui, nu stiu. Dar e o agitatie la mine acolo in burta zici ca am vreo 3 copii nu 1 singur
Aseara evident ca am stat sa facem mobila, ca doar nu aveam rabdare. Am pus poze sa vedeti si astept pareri sa-mi ziceti cum vi se pare.
Anculet felicitari !!!!!!!!! Ce veste buna !!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
andy.p spune:
Buna dimineata si un week-end minunat tuturor.Va invit la cafelutza,ceiuc sau ce vreti voi
La noi a fost revolutie toata noaptea in burtica,m-am dus pe la doua la shushu si abia am mai adormit ca facea mandra un sport.Iar azi dimineata la 6 ,of course,desteptarea,dar am pacalit-o si am mai dormit un pic cu toata revolutia ei
Boo unde ai pus pozele ca sun curioasa sa la vad?
27+bbelina
andy.p spune:
Hai ca le-am gasit cred .E super,totul arata asa de imaculat si perfect.Imi place tare mult,exprima liniste si calm,iar petele de culoare invioreaza si se potrivesc de minune.
27+bbelina