Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
300 spune:
Pana la urma maine la ce ora ne vedem? As veni si eu. Poate imi poate trimite cineva un nr. de mobil pe PM... just in case asa. Multumesc frumos
24+
300 spune:
mai numai de bebei sanatosi aud azi! Bravo Diana, bravomaria2004 :) ma bucur mult pentru voi.
Mi-e o foame de ma urc pe pereti ca am trecut peste masa de pranz fara sa vreau, cred ca primul lucru pe care-l fac e sa ma mananc pateu cu o tona de rosii si asta in mijlocul drumului ca cine mai ajunge pe-acasa...
Bine-nteles ca am citit si eu ce-ati mai zumzait pe-aici si juma din ce-aveam de zis am uitat daca n-am postat la timp...
Andreea_and sper ca ai citit ca suntem colege de curs pe 9 iulie la firstbebe da?
Ratoneluuuu baga un PM cand citesti pe forum, chiar am aflat ceva care te va bucura cred.
24+
dyanira spune:
Ah si inca ceva...pentru arsuri medicul mi-a prescris Malox, vitamine nu mi-a indicat probabil nu e cazul, iar pentru constipatie mi-a zis ca sunt mai bune remedii naturiste gen o lingura de miere pe stomacul gol,sau in cel mai rau caz Herbolax.
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
alexa si mami spune:
diana 1600g! s-a schimbat clasamentul celor grasunei. felicitari!
maria2004, felicitari si voua! te asteptam mai des pe la noi de acum incolo.
alexa simami
dyanira spune:
Multumim pentru felicitari dar noi pricum suntem si printre cei mai mari ca varsta deci e normal sa fim avansati si cu greutatea.Eu i-am zis medicului ca o sa aiba BOBO (asa ii zicem noi in loc de numele lui, o sa va spun mai incolo si de ce) peste 4 kg si dr. a zis canu crede , el crede ca o sa fie undeva in jur de 3500g ceea ce ok.
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
CD27 spune:
Felicitari Dya , wow ce grasunel
maine va gasesc la intalnire si pe la un 7 sa zicem?
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
andy_galro spune:
diana felicitari pentru bebe grasunel!!! Sa stii ca la varsta asta de sarcina este super ok!!!!
maria welcome back!! felicitari pentru bebe in grafic!
iepurila sa-ti traiasca bebelina!!!
bitza
eva si multumesc
26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
tzitziri spune:
1600 grame..UAU!!!.....felicitari! Si eu care iti uram sa fie peste un kil..pai bate spre doua
Stiu ca e vineri seara si se poate sa nu imi raspunda nimeni:dar, intrbeare: daca iti da medicul de familie analize, unde se pot face fara sa stai la cozi prin spitale?
Azi am fost si eu prima data la medicul de familie sa ma ia in evidenta...si dupa primele 5 minute de dialog.."si de ce ati venit?""aveti nevoie de ceva?" -NU ,"nu vi se pare prea tarziu" - tarziu pentru ce?? ma si gandeam sa ii cer sa imi dea foaie ca plec de la ea...dar s-au calmat spiritele dupa aia.
Nu, chiar nu consideram ca medicul de familie imi monitorizeaza sarcina paralel cu gineco....ca nu prea vad de ce.In fine, am zis ca o sa fiu cuminte si o sa ma duc cand zice...macar ca mai sunt doar 3 luni.
Dar (si revin cu intrebarea luni daca nu zice nimeni nimic )..daca medicul de fam imi da de facut analize de sange de trim 3, trebuie musai sa ma duc undeva la stat sa le fac? Sau sunt si altele unde le pot face pe baza trimiterii gratuit? (Medlife, MEdicover, etc)?
24+
bebe David
andy_galro spune:
tzitziri pai depinde si de analize...ca daca sunt cele uzuale atunci si daca te duci la privat tot gratuit ti le face ca doar esti gravi...daca sunt mai complexe atunci oriunde mergi alea se platesc...sper ca am explicat bine
26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"