Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Se pare ca da Bytza, camera noastra e vraiste acum...am parchetul intr-o parte, covorul l-am scos de ieri si maine am zis ca il spal

Cat despre ne-am abtinut dar nu foarte mutl, oricum nu ne vedem in fiecare zi...tati vine 3 zile pe saptamana acasa si 2 saptamani le petrece acolo, asa ca profitam cum putem

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by maryb

300, eu stiam ca se face intre 22-24 de saptamani. Eu am una pe 3 iulie cand o sa am 22s+5z si vreau sa ma mai duc si la iosup dupa 5 zile cand voi avea 23s+3z. Eu nu am mai fost la eco de la 15s+2z....asa ca....de aia sunt putin nerabdatoare dar si plina de emotii cand ma gandesc ca se apropie.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

hihi iubita eu facusem una la 12 saptamani. Ce mama denaturata sunt !!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by maryb

nusha, avem voie sa papam pate de ficat ? mie dr mi-a zis sa evit ficatul, asa ca nu am mancat deloc de cand sunt gravi. Si cateodata asa as manca pate cu paine si castraveti....

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

si eu am citit ca in primele luni nu e indicat ficatul ca are vit a si nush ce se intampla...dar eu am mancat cand am avut pofta...nu f des dar am mancat si n-am patit nimic nici eu nici bebe

daca ti=e pofta papa o felie ca nu-i dracu asa de negru ...eu si salata de icre am mancat la un moment dat fara sa-mi dau seama ca-i facuta din icre crude si cand am intrebat dr daca am procedat rau a zis sa ma linistesc ca nu se moare dintr-o feliuta

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Mary, stii doar ca dak nu sunt contraindicatii e safe!!Eu am avut si vise si dorinte...sotul zicea ca probabil ma influenteaza Red Lightul din apropiere...hihi

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

stiu ca asa este bitza, dar mie tot imi este frica. Am auzit ca ar putea scurta colul aceasta activitate si mi-e cam frica sa risc ceva. Poate dupa eco morfo daca vad ca e ok colul mai scap si eu la o partida mica

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha, eu ti-am zis ca daca e boemie atunci e boemie ...ce program, ce obiceiuri, ce altele....nimic!!!Acum sa te vad cum stai sa il pandesti pana da primul semn...daca tot ti-a stricat 'bioritmul'

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nusha, eu nu am papat deloc nici pate de ficat, nici icre, nici somon afumat dupa care sunt moarta, as mancat non-stop cu paine prajita....am papat de vreo 2 ori paella cu fructe de mare dar cica nici de astea nu avem voie, dar...o data nu se pune

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

dya bafta la eco

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tzitziri boemie, boemie da la ma-sa nu se gandeste?? ca e paranoia saraca las' ca stau eu de vb diseara cu el sa-si bage mintile in capgata!!sedinta cu parintii diseara!!!

maryb somon af nici eu n-am mancat si in general nu prea sunt fan cruditati(carne, salamuri crude) dar cu icrele am calcat stramb doar o data ...pate de mai multe ori si simt ca o sa mai calc stramb cu pate-ul ca-mi place ala de gasca de la scandia

23+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bafta mamicilor care au eco !!!

Valentina 24 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

maryB, nushulica: pun pariu ca inainte de a ramane le faceati surprize dese sotiorilor? acum ce-o mai fi in mintea lor, ca dupa ce veniti cu bebe acasa, pauza de tot
maryb: depinde cantitatea a ce mananci din alimentele conditionate de sarcina! Eu nu ma pot abtine, incepe sa ma doara burtik daca nu mananc ce pohtesc, dar gust, nu mananc tot pateul sau somonul.
Sunt superincantata de mine, am luat doar 300 gr. intr-o saptamana, am ajuns la 70.5 de la 62kg si daca nici eu nu mananc....... azi am reusit performanta de a manca singura un pui la rotisor cu mult mujdei.. dar nu tot o data, in reprize, si fara paine
nocom:

asteptam bebeii de 1kg de la eco!

Vasile
22+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput