Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
bitza2008 spune:
Angelynna, deci vom "suferi" impreuna??!!Si ne vom bucura la sfarsit!
Noi deja ne-am inarmat de aici cu produse eu de curatenie sotul a luat cabluri pt schimbaea instalatiei electrice!!Acusi incepe nebunia!!
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
maryb spune:
bitza, m-ai facut sa rad, deci tu aveai mai des vise erotice. Mie una imi este frica sa mai fac cu sotul meu, mi-e frica sa nu-i facem rau lui bebe. De cand am ramas insarcinata cred ca am facut-o doar de 3 ori, asa ca e de inteles de ce am astfel de vise
dyanira, bafta azi la eco, sa vii cu vesti bune.
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
nushulica spune:
dyanira bafta la eco!!!! sigur vii cu vesti bune!!!
eu am incercat sa dorm si ma lasase chiar si bebe ca nu mai dadea picioare dar mi-a sunat telefonul si n-am dormit decat juma'de ora
oare ce am azi de n-am pofta de mancare?? am mancat de dimineata la 8.30 cand a plecat sotul putin o felie de paine cu pate un cremwursti si o rosie pe la 10 am mancat o cutie de branzica de aia activia cu caise(o panarama, am luat sa incerc da nu mai iau) si acum am mancat niste capsuni...eu pana la ora asta mancam bine tare!!!!ce face bebe si-a schimbat total stilul de viata?? nici nu m-a mai trezit dimineata nici mancare nu cereofff tzitziri chiar asa-i de boem si david al tau??
ramo vazut putzica de erik sa creasca mare mare!!!(si erik si putza)
denisa tinem pumnii sa iasa bune analizele!!!
maryb si eu am avut vise erotice dar la inceput pana pe la vreo 3 luni cred si asta din cauza lipsei voi stati bine cu 3 ori noi doar 1 datadar acum m-am obisnuit fara sa vedem dupa ce nasc poate nu mai vreau deloc
23+ DAVID
gargaritza85 spune:
burticilor, ma duc sa va citesc din urma si revin
21+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
maryb spune:
eu am fost si am papat si acum m-a luat somnul....dar bebe vad ca s-a trezit cred ca sa pape si el ca am inceput sa simt agitatie in burtica
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bitza2008 spune:
Mary, stii doar ca dak nu sunt contraindicatii e safe!!Eu am avut si vise si dorinte...sotul zicea ca probabil ma influenteaza Red Lightul din apropiere...hihi
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
nushulica spune:
musete mie mi se pare putin pt confortul meu scaun si mult canapea deci m-am oprit la mijloc la un fotoliu
nici nu stiam ca exista canapele balansoar
23+ DAVID
maryb spune:
nusha, avem voie sa papam pate de ficat ? mie dr mi-a zis sa evit ficatul, asa ca nu am mancat deloc de cand sunt gravi. Si cateodata asa as manca pate cu paine si castraveti....
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele