Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

300, eu stiam ca se face intre 22-24 de saptamani. Eu am una pe 3 iulie cand o sa am 22s+5z si vreau sa ma mai duc si la iosup dupa 5 zile cand voi avea 23s+3z. Eu nu am mai fost la eco de la 15s+2z....asa ca....de aia sunt putin nerabdatoare dar si plina de emotii cand ma gandesc ca se apropie.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Iesirile din Bucuresti sunt foarte aglomerate vinerea , mai laes cea de pe DN1, asaca Boo...ia-ti cateva ore in avans, eu stau in Aviatiei si vinerea coada de masini incepe de pe podul Aviatiei

Ma inscriu si eu printre putinele care se mai epileaza cu lama (inghinal si axiala), pe picioare cu aparatul , dar o zi nu pot sa port fusta, ca am numai basicute rosii

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Boo tocmai am vorbit cu seful meu care dusese niste francezi la aeroport,. se merge pe ruta normala si nu e forarte aglomerat, alea ocolitoare errau pentru drumul spre ploiesti... Scuze pentru info eronata n-a fost cu intentie... rea

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetele!!

Noi azi am fost si am dat sange pt analize - calciu, glicemie, TGO, TGP, etc......)dupa care ne-am intors acasa si am dormit pana acum 1 ora. AM papat si acum am aruncat un ochi pe aici.

Andy_garlo, Nacom, Nushulica - felicitari pt semnatura! Sa va faceti mari si sanatosi

Giuliana - ma bucur ca bebe la tau s-a hotarat in sfarsit sa se mai plimbe prin burtica. Acum te-ai mai linisitt.

Eu la epilatul cu ceara am renuntat din luna a 3 - a. Ma durea groaznic si dupa cateva luni de lama va dati seama cum arat acum dupa 1 sapt de neepilat :))

Maine noua iar ne vin musafiri pana marti asa ca iar o sa cam dispar.

Pup toate gravidutele si week-end placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

salutare fetele!!Azi e o zi frumoasa aici cum n-a mai fost de vreo saptamana!
Ramonzca se vede f clar putzulica!!Sa fie sanatos!!
Mussette ia si le fa analizele dak asta te mai linisteste!Eu una sunt f calma si sunt sigura ca dak erau ceva propleme simteam....incep sa ma dau pe sistemul olandez...cand ajung acasa cred ca voi face analize ca turbata..
Maryb se zice ca de la 4-5 luni de sarcina libidoul creste. Eu una nu doar visam noaptea ci si ziua...aveam niste pofte de..... ce fericit era barbatul meu..nu-ti poti inchipui!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Andreea i8ti doresc nervi de otel in continuare!!!Peste 3 sapt intru eu la rand si atunci tu vei sta in liniste in mansarda frumos renovata!!
Nushulica, Andy, Nocom felicitari pt semnatura noua! lA MAI MARE!
Giulianna, vezi ca totul e ok!!Hai ca mai e putin si il vei vedea cum misca el in burtica!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu putin ...sa va spun ca azi merg si eu la eco de fapt acum la 4.Tineti-mi pumnii sa fie ok BOBO!!!
Nu am apucat sa citesc cine mai merge azi la eco dar le urez sa vina numai cu vesti bune .Intru mai tarziu sa va povestesc ce si cum!

Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bitza las ca si noi intram la inceputul lunii in zugraveala...deja am inceput cu termopanul

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira

Asteptam vestile bune!

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput