Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelyna din ce am inteles eu : mamica a avut o scurgere maronie cu o zi inainte de nastere, dar nefiind si conttractii a mai stat o zi acasa. Cand s-a dus la spital i-au facut dr cezariana de urgenta. Acum fetita este la terapie pentru ca se pare ca a inghitit meconiu si are ceva probleme cu respiratia.
Din cate am vazut azi, au botezat-o ieri si scria o mamicuta ca se simte fetita mai bine...
asteptam noutati.

Valentina 24 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by angelynna82

Boo felicitari pentru mobila .

Abia dupa ce am ramas insarcinata am visat o fetita care punea capul pe burtica mea

24+

Bebe

Eco

eu pe-a mea am visat-o pe un camp cu flori, oricat ar parea de stereotipic. In jur de saptamana 20 cred ca era. Vorbea cu mine, dar era micuta de ani, mai mult nu-mi aduc aminte.

Plus ca fara sa vreau tot in perioada aia povesteam de 'ea' si am tot vorbit cu 'ea' in sus, 'ea' in jos...vreo 2-3 minute pana mi-am dat seama.

Sper ca nu pic ca nuca in perete cu postul asta

Vad ca deja va faceti camere de bebi, uof... ia sa puneti pozne sa ma inspir si eu.

ratonelu da-ti drumul la pm-ula la sa iti transmit ceva care te intereseaza... Iar l-ai inchis

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Off Dumnezeule, sa dea DD sa fie bine

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by babytza

Nushu mie mi-a fost de mare folos balansoarul cat am alaptat. Imi era mult mai usor decat sa stau in pat cu ea in brate. Cred ca la fel va fi si pentru tine..

Valentina 24 + Matei

mai da stie sa se legene singur de e asa de scump? E un scaun totusi... Ideea e excelenta dar parca se exageereaza preturile cand e vorba de articole pentru mamici cu nou nascuti zau asa.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

eu nu am cumparat inca absolut nimic pentru bebe.
am zis ca dupa morfo fetala ma puc sa caut, nici macar nu stiu ce trebuie sa cumpar, in afara de carucior, patut, hainute si biberoane.....va dati seama ???

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

ramonzca, vazut cuculet de bebe Erik
Eu l-am visat de multe ori pe Mikul meu ca manaca doar o data pe zi si ma gandeam ca seamana cu tati al lui, in nici un caz cu mine
Am primit mail de confirmare pentru comanda de la redoute

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor !!!!

Ramonzca ce bine se vedeeee...mi-a placut tare mult !!

CD27 imi pare rau ca ai avut contractii, incearca sa stai linistita mai ales daca maine ai o zi plina..cu petrecere

Gilianna ai vazut ca nu aveai de ce sa-ti faci griji ? ti-am zis si mie mai mi se intampla, are si ea zile si zile..mai activa sau mai somnoroasa

Andreea_and lasa ca o sa treaca toata zarva si o sa ai o mansarda (sper sa nu gresesc ?) suuuuper in final...imi plac fff mult mansardele...

Fetelor dar voi chiar sunteti curajoase in legatura cu epilatul cu ceara..eu una sincer nu mai indraznesc...ma durea de muream si cand nu eram insarcinata...acum cred ca si mai si.. raman deocamdata la lama cu toate ca sunt si eu in aceeasi situatie ca unele dintre voi...nu prea mai reusesc bine prin unele locuri...

26+ALEXIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Boo

Vorbiti de lucruri cam sinistre. Si pe mine ma cam doare epilatul asta .. Ma duc si eu azi la 6 sa ma fac frumoasa. Maine dimineata mergem la "family day" cu serviciul si seara am o nunta. Asa ca din pacate iar trebuie sa sar peste intalnirea cu voi
Vorbeam mai demult de parul de pe burta, eu m-am epilat, nu stiu daca v-am zis. E infinit mai bine acum, luceste si burtica mea. A crescut parul dar oricum nu la fel de mult.

Voi stiti cumva cum e traficul la iesirea din Buc ? Ca trebuie sa iau pe cineva de la aeroport si ma gandesc cu groaza ca o sa fac 5 ore .. mai e si vineri

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

am citit in ziar ca se lucreaza la pasajul Baneasa si se ia pe rute ocolitoare, stai sa copiez ce-am vazut...

rute ocolitoare>
1. piata charles de gaulle - bd aviatorilor str. nicolae caramfil - bd aerogarii - DN1, Piata presei libere - bd. poligrafiei - str.baiculesti - sos. straulesti - bd. ion ionescu de la brad DN1, BD bucurestii noi - sos ionescu-sisesti - str jandarmeriei - DN1

2. Sos. Colentina - str. Doamna Ghica - Sos. peticani - sos. pipera tunari - str. erou iancu nicolae - aleea privighetorilor - DN1.

Sper sa-ti foloseasca

24+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

oare sunt singura de aici care nu a facut inca eco morfo de trim 2 ???
gargaritza, tu ai facut-o ?

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

se face intr 20 si 23 de saptamani. Eu la 23 am facut-o, martea trecuta si rabdare

pozele mele

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Boo eu am fost ieri la IKEA si am luat-o prin aviatiei. A fost liber, asa ca este si asta o varianta pentru a iesii din Bucuresti. DRUM BUN !

Valentina 24 + Matei

Mergi la inceput