Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrrrr..am pus un filmulet cu putzulica...sa vedeti ce clar se vede si pe contul comun dar si la pozele mele de la semnatura......

POZE...POZULICI

27+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by andy.p

nusha felicitari si
Chestia cu reclamele e deranjanta raaau.Se inmultesc pe zi ce trece.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

eu nu mai am flash player instalat si tot ce vad in locul reclamelor este Install missing plugin . in firefox este un addon IETAB si daca am nevoie sa ma uit pe youtube de exemplu dau view page in IE tab si imi deschide un fel de tab in internet explorer, care are flash instalat. Pacat ca la unele din voi nu e voie sa se foloseasca firefox, IE sucks rau.

pentru incurajari prietene bune ce sunteti

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Musette de la Sfantu Gheorghe am luat-o. am fost pana acolo si am comandat-o la o fabricuta a unui nene. Recomandare de la Muuh
Chiar daca m-am enervat cu ei ca au intarziat 3 saptamani, am zis ca merita ca am luat-o la jumate de pret fata de Bucuresti totusi. Si arata ok din ce am vazut. mai e de asamblat patul si dulapul.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ramonzca, cat de bine se vedeeeeeee super filmuletul. La cate saptamani a fost facut ?

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Super Boo sa o stapaniti sanatosi!Abia astept sa o vad.

July
ceara cu care ma facuse duduia era de unica folosinta in nici un caz nu m-as fi facut cu ceara din aia reincalzita care daca te uiti atent are si par in ea...beahhhhhhhh,dar cu toate astea nu stiu ce s-a intamplat cert e ca pe langa infectia propriu zisa am fost si f iritata si nu mi-a placut deloc,poate am facut ceva gen o reactie alergica nu-mi explic dar a fost de ajuns ca sa ma lecuiesc.mai vad dupa nastere daca mai am curaj sa incerc.Iar legat de saloane cu noile norme europene .....eu personal eram de fata cand tipa de la manichiura a facut-o pe urmatoare clienta cu aceleasi instrumente nesterilizate iar clienta ori nu a sesizat ori nu a avut curaj sa zica ceva cert e ca eu abia m-am abtinut sa nu zic ceva dar nu aveam chef de scandal.dar eu niciodata nu am avut bafta de cosmeticiana/manichiurista buna indiferent cate saloane am inecrcat...sau poate sunt eu defecta

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

dragutelor!

Va dau vesti bune, bebe Edi a inceput sa miste mai frecvent...astazi il simt foarte foarte sus, aproape de sani..hmmm...ce-o cauta el p-acolo?

Abia astept sa ma duc luni la eco sa-i vad mocutza

Boo ce curajoasa esti...cu ceara si pe burtica??? Cred ca n-as rezista, ar trebui sa ceva intai

Am o stare buna astazi..multumesc inca o data de sustinere! Va pup!

29+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Astazi ma inscriu in clubul celor care nu se simt bine, aseara am avut contractii, m-au apucat in masina, iar cand am intrat pe piatra cubica am crezut ca imi plesneste burta , a, luat no spa si jumate de gynipral, pe la 1 noapte am adormit, dar tot durea si piciulmeu e asa bun....el cred ca simtea si statea asa cuminte, dragul de el
A stat cuminte pana dimineata cand s-a trezit atti si l-a mangaiat...atunci a inceput, credca ii stie vocea si simte mereu cand atinge tati burta si da si el semne
Acum am trecut la 4 jumatati de gynipral pe zi, sper sa nu mai apara contractii si sa pot merge maine la botez si poate la intalnirea cu voi

Ma rog si eu pentru micuta Thea , sa o ajute DD pe ea si pe toti bebei

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

giulianna, ai vazut mami ca te-ai ingrijorat degeaba ? ma bucur ca azi esti ok si ca bebe misca de zor

CD27, imi pare rau de contarctiile pe care le ai. Sper sa te lase si sa nu te mai doara nici burtica

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramonzca wow ce bine se vede

CD ai grija, eventual stai linistita in pat

Fetelor, am citit cate ceva despre micuta Thea dar nu am inteles bine, ce a patit?

Oricum pentru ea.

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si eu ma fac cu ceara pe burtica de la sarcina trecuta si deja m-am obisnuit, face parte din ritualul epilarii...Nu mai doare asa de tare cum doare acolo...

Valentina 24 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput