Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
maryb spune:
oare sunt singura de aici care nu a facut inca eco morfo de trim 2 ???
gargaritza, tu ai facut-o ?
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
musettepink spune:
Monica eu pe 6 dec am ultimul CM da asa e am dicutat pe mess ca am ovulat mai tarziu!
Nushu misto balansoarul,ma tenteaza si pe mine dar sunt in dubiu daca sa iau canapea,fotoliu sau balansoar????????voi ce ziceti?
boo abia astept sa vad mobila,de unde ai cumparat-o?
legat de epilat eu nu ma mai pot face singura la dansa ca nu o mai vad de burtoi dar il pun pe sot si executa o epilare tare artistica bine nu va spun ce ras si ce pozitii adoptam ca sa iasa asa artistic...
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
monica_dicut spune:
Eu tot cu Braun Anca, si parca nu-mi vine dupa atatia ani sa ma fac cu lama, plus ca nu o suport, ma mananca yaks!! Dar adevarul e ca ma chinui de imi vine rau. Eu ma gandeam sa imi gasesc o cosmeticiana da mi-e cam nu stiu cum sa las pe cineva in zonele mai intime ca eu intru adanc Nu stiu ce solutie sa adopt
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
maryb spune:
boo, cand te duci spre aeroport se merge bine, la intoarcere este nasol, se merge bara la bara. Eu asa am patit cand am fost, dar avand in vedere ca azi e vineri si multa lume pleaca din bucuresti....este posibil sa mergi bara la bara si la dus.
legat de epilat....eu i-am spus sotului la un moment dat ca va trebui sa ma ajute ca nu voi mai putea singura si el mi-a zis ca ii este frica, cum sa faca el asta ca daca ma taie ???
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
babytza spune:
Monica am eu o cosmeticiana foarte buna.. si eu intru foarte adanc... si este fata obisnuita cu gravidute. daca vrei iti dau nr ei de telefon. lucreaza la un salon foarte curat si modern, cu preturi bune( eu dau 35 ron pt inghinal adanc si axila). Undeva intre dorobanti si calea floreasca.
Valentina 24 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
anca81 spune:
Moni, la fel si eu, nu m-am mai facut cu lama de aproximativ 8-9 ani, doar cu aparatul. Am vorbit cu cosmeticiana mea dar mi-a spus ca din cauza contractiilor nu se risca sa ma faca brasilian down there. Doar la inceputul lunii a noua o data si apoi spre sfarsit inca o data, sa fiu fresh pentru nastere. Si chiar nu m-as distruge cu lama acum...mai degraba mi-as invinge jena si m-as duce la ea insa mi-e si teama sa risc si sa se accentueze contractiile.
Boo, cu te te-ai facut pe burtica? Ceara sau aparat?
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
JulyMorning spune:
buei, ce zumzaiala.
Io nu ma mai epilez singura de vreo 3 ani. Iote asa, am pus aparatul la pastrare. Si de tot atat timp ma fac la cosmeticiana de tot . Ultima oara am fost acum vreo 2 sapt. E mai greu acum, ca nu mai pot sta pe burta, dar nu sunt prima gravidoasa pe care o epileaza si ne adaptam. Mai nasol ca devin eu cam sensibila, doare ca naiba. Dar inca nu renunt.
_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
musettepink spune:
Fetelor dar eu din cate stiu nu avem voie cu ceara in sarcina,mai ales tu Anca eu zic sa nu te risti cu contractiile tale...
Eu aparatul nu pot sa-l sufar si in plus ca mi se pare ca face zgomot mare si e cam aproape de capul copilului si nu vreau sa-l stresez (piticii mei) asa ca eu ma fac cu lama dar norocul meu e ca nu sunt paroasa de fel si nu-mi creste mai repede sau mai gros si ma fac cu lama de multi ani ca mi se pare cel mai comod,la dus pac pac si gata.La cosmetica nu mai merg ca am avut o experienta tare neplacuta la un salon scump si cu pretentii,dupa ce m-a facut aia cu ceara m-am procopsit cu ceva infectii la dansa si mi-e frica de atunci nu ma mai prinde.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
JulyMorning spune:
musette, s-au mai schimbat lucrurile nitel de cand cu intrarea in UE, saloanele care vor sa mai traiasca tre sa foloseasca ceara de unica folosinta. Unde merg eu, desi e salon de cartier, numai de unica folosinta. Nici nu au ceara clasica. Ceara pt inghinal seamana cu cea clasica, dar e are o textura putin altfel, mai de silicon, asa si e tot de unica folosinta. Asa ca poti incerca din nou la un salon, zic eu.. acum, sau dupa nastere. Evident, daca ai chef.
_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Boo spune:
quote:
Originally posted by anca81
Boo, cu te te-ai facut pe burtica? Ceara sau aparat?
Cu ceara m-am facut la cosmeticiana mea. A fost tare simpatic, ca in momentul in care mi-a pus ceara aia calda pe burta Alex era in toate directiile si se vedea cum se misca burta cu ceara pe ea . A durut un pic dar asta e. Puful ala doare cel mai rau, mai ales ca nu e obisnuita pielea. Pe picioare parca nu e asa rau. Dar cred ca mai trag o fasie si azi sa imi ia ce a crescut intre timp.
cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza