Mamici norocoase de sept-oct 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
iepurila spune:
pup burtici dulci.
vreau sa va rog intai ceva si apoi ma duc sa citesc din urma (numai vreo 3 capitole am de recuperat).
Am fost ieri la morfofetala. Toate in limite (am 3 pagini de aspect normal).
La sfarsit (ca tare mai mormaia in barba de trebuia sa-l pun sa repete de cate ori spunea ceva care imi suna si mie cat de cat cunoscut) l-am intrebat daca e totul ok sau exista vreun motiv de ingrijorare.
Mi-a spus ca singurul aspect nu ca la carte e placenta cu zone heterogene si aspect multilobular.
Mi-a explicat doar ca ar putea intarzieri de dezvoltare dar ca deocamdata nu e cazul sa ma ingrijorez.
Ati mai auzit de asa ceva? Ma puteti ajuta cu o parere?
Arterele uterine sunt ambele 0,7.
Col = 30 mm
pup si revin
Eu, iepurica 21+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
tzitziri spune:
Pai cu pateul de ficat eu stiu ca e aceeasi treaba cu listeria - ca poate sa nu fie prelucrat la nu stiu ce temperaturi si ca atare sa nu fie atat de sigur.
Si eu am mai mancat din cand in cand - dar desi inainte il mancam si a doua zi dupa ce desfacusem conserva, acum daca nu il termin deodata ori il arunc ori il las altora .
24+
bebe David
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicic76
maryB, nushulica: pun pariu ca inainte de a ramane le faceati surprize dese sotiorilor? acum ce-o mai fi in mintea lor, ca dupa ce veniti cu bebe acasa, pauza de tot
maryb: depinde cantitatea a ce mananci din alimentele conditionate de sarcina! Eu nu ma pot abtine, incepe sa ma doara burtik daca nu mananc ce pohtesc, dar gust, nu mananc tot pateul sau somonul.
Sunt superincantata de mine, am luat doar 300 gr. intr-o saptamana, am ajuns la 70.5 de la 62kg si daca nici eu nu mananc....... azi am reusit performanta de a manca singura un pui la rotisor cu mult mujdei.. dar nu tot o data, in reprize, si fara paine
nocom:
asteptam bebeii de 1kg de la eco!
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
felicic un pui??bravo mami!!!si tocmai ma plangeam ca bebe nu vrea azi mancare
cat despre kg vad ca suntem tot pe acolo...adik eu la 23 s am 10 kile..tu ai 8(na...tu esti oleak mai bine) da si eu cand m-am scapat la mancare nu m-am mai putut opri chiar daca pana pe la 15s m-am abtinut cat am putut
23+ DAVID
gargaritza85 spune:
mary eu am facut eco morfo....dar stai linistita ca si tu mai ai destul timp, nu este nici o graba...din cate mi-a zis mie doctorita se face intre 20 si 24 de saptamani...deci mai ai ceva timp la dispozitie
bafta fetelor care merg la eco astazi
legat de epilat....inca mai merg la cosmeticiana si ma epilez cu ceara....dar nu cred ca mai tine mult povestea...am inceput sa devin tot mai sensibila la durere, cred ca in curand voi ajunge si eu la a ma epila cu lama...
21+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
maryb spune:
felicic, si eu am mai scapat la alimente interzise, de ex eram in cora si mirosea asa frumos la salamuri uscate ca nu am rezistat si am cumparat un salam, m-am dus acasa si am mancat ca o sparta. Dar eu sunt imunizata la toxo, de aia am si riscat si am mancat. Cu toate astea ma feresc de carne care nu e bine facuta sau carne cruda. Deh...constiinta mea...
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monica_dicut spune:
Eu am mancat absolut ORICE si am practicat si la greu (acum nu va ganditi ad-literam ci doar normal ca si inainte la intervale regulate)avand in vedere ca mie doctorul mi-a zis ca nu am nici o restrictie ca doar sa am grija de unde cumpar branza, lapte, oua ca astea din supermarketuri sunt ok.
Iar treaba cu pateul si cu ficatul mama mi-a zis ca sunt nebuna ca pe vremea ei le spuneau doctorii sa manance cat mai mult ficat pt ca contine fier, so...
Ce mama denaturata sunt
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei
AMR 85 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
maryb spune:
iepurila, ma bucur ca totul este in limite normale cu bebe, despre problema cu placenta nu stiu ce sa-ti zic.
maryb 20+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
bitza2008 spune:
Iepurila, daca dr a zis ca nu e motiv de ingrijorare asa este!Hai stai linistita si nu te ingrijora!
29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
300 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
si eu am citit ca in primele luni nu e indicat ficatul ca are vit a si nush ce se intampla...dar eu am mancat cand am avut pofta...nu f des dar am mancat si n-am patit nimic nici eu nici bebe
daca ti=e pofta papa o felie ca nu-i dracu asa de negru ...eu si salata de icre am mancat la un moment dat fara sa-mi dau seama ca-i facuta din icre crude si cand am intrebat dr daca am procedat rau a zis sa ma linistesc ca nu se moare dintr-o feliuta
asa e nushule, si oricum ganditi-va fetele cat % e de fapt pate de ficat sau icre crude in produsele astea. Mie pate-ul nu mi-a palcut in sarcina fiindca aducea a ceva chimic si care imi pica greu da tot am gustat daca mi-a fost pofta. Si atunci imi placea [:D} Am avut pata pe crenvursti vreo luna la inceput, apoi n-am mai putut manca, tot asa, mi se pareau chimici, aiurea.
24+