Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)
Raspunsuri - Pagina 14
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Ce mai faceti? La noi e sarbatoare maaareeee: azi implinim 9 luni! uraaaaaaa! ce baiat mare are mama!!!!
Sanatate multa dorim tuturor si copii jucausi foc!
emma si andrei
Aeperju. am vazut poze cu plimbaretul tau - tare cumintel!!! Sa traiti!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Buna dimineata!
Am terminat cu piatza si acum savurez cafeaua (maaare).
Adimercedes, te-am adaugat in listuta cu ziua de nastere. Dar ca sa fie tacamul complet ar mai trebui si anul nasterii, daca vrei sa il spui
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Slippers, multumesc.
Anul e usor deductibil. Prefer sa nu imi aduc vesnic aminte. Oricum, pt urmatorii 5 ani voi avea 29
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
miaunici spune:
Luy, multumesc tare muuult pentru cadou si urari. Este un cadou minunat, care mi-a mers direct la suflet. Multumesc pentru gandurile bune. Iulia si Andrei iti trimit muuuulti muuuuulti pupici
afibebe spune:
buna dimineata si de la noi,
am lipsit motivat.Eu am avut probleme urate de sanatate.
multumesc lui Dumnezeu acum totul e bine.am fost in spital 3 zile.
tensiune ft ft mare.
totul s-a declansat odata cu pastilele alea de ceai verde.
la mine nu a mers.dar asta este invatatura si nuo sa mai iau niciodata pastile minune.
Cristi e bine, sanatos.
Avem 8 dintisori.
E tare sprinten si mai nou cand il bag in casa urla.Vrea numai afara.
Ieri am implinit 10 luni.Am fost la biserica si l-am impartasit.
Bineinteles ca striga in toata biserica dupa bunicul sau: aide aide tatata.
L-a emotionat ft tare.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
Originally posted by luy
Va zic, presimt ca voi avea
Foarte curand masina mea
Si de aceea, concentrat
M-am pus cu burta pe-nvatat
Codul Rutier sa stiu,
Ca vreau bun sofer sa fiu !
La mai multe lunitze ! uram dragilor nosrti sarbatoriti de azi, tot unul si unul :minunata Olivia de alinkav
voinicul Cristian de afibebe
poznasul Vlad de isabeluta
frumoasa Sonia de Roxali
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de toata dragostea pe care parintii vostri v-o daruiesc si sa le daruiti la randul vostru numai motive de mandrie !
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
iti multumim frumos pentru urare.

cristi
sunt mare
afibebe spune:
cu intarziere
Adimercedes, Miaunici 
sa fiti sanatoase si fericite.
cristi
sunt mare
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by afibebe
cu intarziereAdimercedes, Miaunici
sa fiti sanatoase si fericite.
cristi
sunt mare
Afibebe, multumesc
. Am vazut pozele cu Cristi, ce mare a crescut! Si ce seamana cu tine!!!!! Imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate. Nu stiam daca ai apucat sa vezi mesajul meu cu capsule de usturoi. Ceaiul verde scoate minralele din organism pe termen lung. Ce ti-au zis medicii? Ti-au dat ceva vitamine? Ai grija de tine.

Lisa
danuta36 spune:
Neata!
Cu intarziere,vreau sa urez si eu LA MULTI ANI! pt. mami Miaunici Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!
Noi am fost plecati cu Miru,ii place tare mult sa fie plimbata cu masina.In ultimele zile numai 'tata' zice,de mami a uitat
In rest suntem bine,n-avem alte noutati..
Si bv felicitari si sarcina usoara!
Roxana_G spune:
Neata. Baiatul e bine, se pare ca am avut noroc cu cazatura.
Cu scuze pentru intarziere:
Miaunici
, sa fii sanatoasa si fericita!
Afibebe, sa stii ca eu am intrerupt pastilele demult. Primele mi-au declansat durerei de cap si criza de hemoroizi, asta dupa numai 4 zile de luat cate 6 pe zi. Apoi am facut o pauza si am mai incercat 2 zile, imi dadea o stare seara cand nu le luam de parca eram in sevraj. Asa ca am renuntat imediat si te asigur ca slabesc foarte bine si fara. Ca sa nu iti spun ca imediat dupa ce le-am intrerupt am pus 3 kg scurt pe care abia am reusit sa le dau jos.
Adriana30, probabil ca de la dinti plange asa noaptea, asa mai face si Andrei si asa facea si sora-sa.
Danielle, totul a fost bine pana la urma, se mai intampla si accidente. 
Am vazut un scumpic Vladutz de Isabeluta.
si lui Stefan cel scump, smecher si vesel!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Yaia spune:
'Neata, fetelor!
Am vazut multe poze zilele astea, cu protagonisti dulci, ca doar sunt dulceturi si papanasi, nu?
Asta imi aminteste ca nu am mai incarcat poze cam de multisor, dar efectiv nu am timp, ziua sunt dupa fundul unui misunator ce nu mai vrea decat in picioare, iar seara lucreaza hubby la calculator, asa ca mai prind cateva minute la somnul de dimineata a lui Tudor. Oricum, eu va citesc si va vizionez, asa ca sunt la curent cu tot.
Noi suntem bine, Tudor invata lucruri noi in fiecare zi si suntem cam necajiti ca ploua destul de mult la noi. Dar m-am echipat cu una bucata pelerina de ploaie si iesim oricum zilnic. Arat ca o vrajitoare din Harry Potter, dar macar aerul curat ne face bine, nu o luam pe maturi. ![]()
Fug la treaba acum. Pe curad.
Aaa, sa nu uit, felicitari si sarcina usoara, cu bebe sanatos, Si din Brasov!
De la Beljica nicio veste, nimic?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
minunata Olivia de alinkav
Maria Teodora
( 25 august 2007 )