Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bernixule, o sa iau numarul si te sun cand mai ajung in Tineretului. Probabil ca prin august, cand ma regresez de pe coclauri...

Moldoveanca, nu prea ma intereseaza ce aud vecinii. Parca ei nu fac zgomot; asta-i viata. Si chiar daca ar plange Y, ce sa-i fac? E bebe si e normal, daca nu ar intelege vecinii chestiunea asta, ar fi problema lor... Plus ca eu tip mai mult si mai tare decat Y, deci vecinii mei sunt vaccinati... Hihihihi...

Gata Cecilia; pozele sunt calde, caldute, aburinde!!! Vezi ce m-am executat??? Mintenas!

http://good-times.webshots.com/photo/2895249320101620375YKPZvl

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Piciul inca doarme, asa ca am avut timp si de incarcat poze:
la 7 luni
la 8 luni

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salut!

Multumim frumos pentru toate aprecierile frumoase din partea voastra!
La urma urmei a fost Olivia declarata sanatoasa, sincer mereu am crezut ca nu aveam nimic foarte grav, dar nu aveam cum sa ma lupt impotriva diagnosticului medicilor, respectiv neurologului si celor de la eco. La urma urmei exercitiile noastre nu numai ca i-au facut bine, ci si au facut-o sa se dezvolte mai repede.
Acum urmeaza sa facem vaccinul de 4 luni, si peste inca vreo 1-2 luni pe cel de 6 luni.
Mai avem de facut operatia la ochisor, are un chist. Si mai are si canalul lacrimal infundat, care trebuia desfundat mai demult, dar nu aveam voie sa facem interventia respectiva.
Si mai avem si hemangiom pe obraz, si nu stiu ce sa facem cu el, chirurg plastician ne spune s-o operam, ca daca creste mai mare poate fi mai rau, eu totusi as vrea sa mai asteptam, ca poate se va ameliora/disparea, sau pote mai tarziu cu laser se va putea interveni. In fine, vom vedea.

Am fugit, ca sunt la servici.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Miru a mea doarme de la 11,20 eu intre timp am facut piata,am intins rufe si am facut si-o supa rapida...demult n-a mai dormit asa!
E o caldura afara,de te sufoci,cred ca iesim la plimbare pe la 5 abia..

Am avut timp si am vizionat poze faine:ale Annisiei,cu cei trei protagonisti si ale Yaiei...ce mare a crescut Tudor si parca tot e mami! Yaia mi-ai placut mult in poza de la absolvire,ce bine iti statea in fusta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

pe aici.

Am inceput sa ma duc la birou si nu prea ma mai avut timp de nimic, chiar imi era dor de voi. Acum sunt acasa ca am racit din nou...efectiv este cea de-a doua raceala in ultima luna...este de-a dreptul stupid....am racit de la inceputul anului pana acum cum nu am racit toata viata mea....cred ca de vina este alaptatul...probabil

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

La Multi Ani!!! cu scuzele de rigoare pentru intarziere: Piciulika, Adimercedes, Miaunici. Sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de comorile voastre.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, va multumesc din nou tuturor pentru felicitari!
Rox, esti foarte draguta, nu merit eu atatea complimente. Eddy e nepotelul nostru, care a stat la noi o perioada dupa ce s-a nascut si pana a fost gata casuta lor. Iar de ieri este si finutul nostru.

Adimercedes si Annisia, am reusit sa vorbesc cu doctorul meu si mi-a spus ca pot sa alaptez in continuare. Am inceput sa iau si niste vitamine f bune din Germania, sper sa nu ma ingras de la ele.

N-am intrat iar cateva zile pentru ca ne-am pregatit pentru botez. Ca sa nu mai spun ca am avut o naopte de cosmar chiar inainte de asta, cand pe la 4 dimineata am ajuns cu Raisa la urgente pt ca a facut febra mare si scaun moale si des. Acum suntem pe regim si tratament.

Am vazut si eu pozele voastre, m-a impresionat Olimpia cat de bine merge, apoi toti frumuseii si toate printesele cu mamici superbe, fara exceptie!
Mai este vreun bebe care nu mananca bucatele? Raisa mea face foarte urat cand ii dau altceva decat pasta, ma sperie de ma baga in toate boalele, se ineaca, se stramba rau, zici ca vreau s-o otravesc. Mereu se termina cu scuturat de picioare cu capul in jos, de teama sa nu se inece .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

BUNA!!!
Fetelor lasati bebicii in camera cu aerul conditionat??
Eu il am in sufragerie si cum el se joaca numai pe acolo, nu stiu ce sa fac???
Matusa mea din SUA, mi-a zis ca acolo copii sunt obisnuiti de mici cu aerul si ca nu au pr de sanatate din cauza asta.
Voi ce parere aveti???

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Profit si eu ca doarme gaza mica si va salut si eu. Am citit din urma si am vazut multe pozici care de care mai frumoase.
N-am mai intrat ca sambata am fost la tara la sora mea care s-a apucat de constructia casei, ei ii place sa locuiasca la tara, uraste orasul. A fost bine, numai caldura ne-a cam dat batai de cap, Aduta s-a trezit sambata plina de bubite de la transpiratie mai ales pe fata pe parte pe care a dormit. La tara am lasat-o in body-maieu si i-au trecut. Acum o imbrac foarte subtire, la fel si in casa. E bine totusi ca la noi fiind la parter e mai racoare si nu avem nevoie de aer cond. Apropo daca era nevoie il lasam deschis probabil.
Afara iesim doar dupa ora 17 - 17:30 si stam pana undeva dupa ora 21 cand intram in casa facem baita, papa un bibe si cade lata.
Cu papica stam binisor, doar dintii refuza sa apara.
Chiar cred ca suntem singurele care nu avem inca dintisori de pe aici.
In rest face progrese, merge foarte bine de-a busilea, ajunge foarte repede dintr-un loc in altul, se ridica singura in picioare daca se tine de ceva si sta singura tot asa daca se tine de ceva. Se catara pe canapea pana sus.
In rest suntem in emotiile Bac-ului cu tati, care e cam dezamagit ca a luat o nota cam mica azi.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Felicit si eu pe Alesia pentru cele 8 lunite implinite astazi.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput