Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
piolica spune:
poate ati mai vazut chestia asta...
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
dyanira spune:
Buna burtici!!!!
Abia acum m-am trezit pentru ca aseara nu am putut sa adorm cu nici un chip.Se facuse 2 noaptea si eu ma tot foiam....
Rennie e voie in sarcina?
Andy.pam vazut ca ma intrebai daca nu sunt in vacanta.Ba da bineinteles insa ma pregatesc de BACALAUREAT: de luni 2 saptamani sunt super ocupata ca sunt in comisie ca informatician sper sa reusesc sa duc la bun sfarsit bacul!Ieri si alaltaieri nu am intrat pentru ca au fost muncitori sa ne monteze aer conditionat ca nu se mai putea fara!!Tu ce faci?Cum te simti in vacanta?
Felicitari fetelor pentru BB grasunei sunt din ce in ce mai curioasa maine sa vad cat are BOBO meu.
Astazi sunt prin zona asa ca o sa scriu mai mult cred.
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
anca81 spune:
Hihihi, bebelina mea e fan ... Leona Lewis. De fiecare data cand ii pun piesa noua, Better in Time, incepe sa dea din manute si picioruse. Leona Lewis si Vivaldi
Piolica m-a uimit pustoaica!
Denisa, cum sunt durerile de care vb tu? Eu le resimt ca pe niste intepaturi, imediat sub coaste. Ficatul sa fie? Ma doare mai rau cand trag tare aer in piept.
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
felicic76 spune:
mercic fetele, eu stau calma si astept sa vb cu dr. Dimineata este prin spital, dar dupa 13-14 este la cabinet si este mai liber, ca sa-l prind intai la telefon!
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
musettepink spune:
Piolica m-am topit!Ce dulceata de copil!si deci inca nu v-ati hotarat la nume?
Clau geo pe unde esti??????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
denisa.g spune:
Alina, bafta multa la eco!!
Andy.p - acum e bine. E foarte relaxata, e bine. Azi nu am mai avut probleme. Daca se mai intampla o sa-l sun pe la meu dr.
27 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Dya ahaaa am inteles deci inca mai ai.No las ca trece si bacu si apoi in concediu..Si noi ne-am montat aer conditinat ca am zis ca nu rezist vara asta fara.
piolica am mai vazut si de fiecare data am fost impresionata.
anca sa stii ca bb-ilor la place in general muzica pe care o asculta si mamicile.Al meu Andy si acum asculta doar ce imi place si mie.
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Buna dimineata, burtici si mamici si pitici!
Sunteti asa de harnicute ca nu fac fata la multimea de mesaje.
Intru acum in fuga ca sa va rog sa imi trimiteti si mie adresa de poze comuna si parola.
Multumeeeessssssssscccccccccccc
24+
denisa.g spune:
Anca - mine durerea e constanta -simt ca ma apasa ceva si doare. Dar din cand in cand simt si intepaturi ca si tine cand respir. Eu i-am zis dr-ului meu sapt trecuta si mi-a zis ca e normal ca e bebele care apasa si s-ar putea sa fie mai rau. Dar sa incerc sa nu pap ce ma imbaloneaza:ardei, fasole... si sa iau No-spa.
27 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Scuze, da e ficatul
anca81 spune:
Multumesc Denisa . Lasa ca trec toate incet, incet. Bebe sa fie sanatos
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas