Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
piolica tare fetitza!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
22+
camicreata spune:
Buna fetelor ce mai ziceti nu prea stiu ce vorbiti aici dar ma bag si eu in seama.Abia astept sa nasc sa-mi tin puiul in brate.
+21
burgalassi
300 spune:
Buna dimineata si de la mine! Nu mai personalizez mesajele, ca as fi vrut sa va raspund la o gramada si deja am cam uitat ce si cum si pentru cine, etc...
stiu ca rennie, dicarbocalm si in general antiacidele merg la sarcina, dar strang la stomac. Mie mi se pare ca dau rezultate doar pe moment, dar si momentul ala de respiro merita.
felicic sa ne spui ce afli de la medicul tau, sper ca totul e bine
as veni si eu la intalneala de sambata. Pacat, camera mea e la frate-miu, cu tot cu telu' din dotare, m-a rugat sa i-l las pe perioada examenelor da sper sa nu il foloseasca decat pentru pzoe. Mizez pe voi sa veniti cu camere foto.
24+
CD27 spune:
Eu am avut 2 contractii ieri , ce ma enerveaza...nici n-am iesit din casa si tot apar
Sper ca azi sa ma lase in pace, ca de nu....bag niste no spa
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
nushulica spune:
salutare burtici!
n-am mai intrat ca am avut o gramada de treaba plus ca mi-e si lene cateodata sa intru pe forum prefer sa stau in pat
am citit putin din urma dar am vazut o gramada de vesti bune si numai bebei grasanice-mi place mie cel mai mult
musette , aly_c20, boo, bitza sa va traiasca grasanii si sa creasca si mai mari!!! noi mai avem pana ajungem acolo suntem mai micutzi
felicic si alinushca felicitari pentru intrarea in luna 6!!! si eu sunt tot pe langa voi asa ca va urmaresc cu interes
eu raportez cu mandrie(deci cititi cu atenti, da?!) 10kg in plus asta e, nu ma mai stresez am inteles in sfarsit ca bebe decide tot, dar le resimt cu varf si indesat kg astea ma misc f greu(vorba aia n-am avut in viata mea aproape 70 kile) picioarele mele sunt niste gogosele seara la culcare
in rest david e bine ma trezeste in fiecare dimineata , parca e orologiul de la londra la 6 fix da primul picior dar in viata mea n-am fost mai fericita de asa o trezire
am inceput sa am nopti nedormite, adik adorm tarziu tare 12-1 chiar si la 6 e trezirea, ca sa nu mai zic ca de pranz nu mai pot dormi deloc
tzitziri eu am repetat toxo la 20 sapt la cererea medicului si mai trebuie sa repet la 28 , dar de listeria nu mi-a zis nimic
clamydia eu am facut-o inainte de sarcina din secretie si din sange si mi-a iesit buna, din cate stiu eu nu se face dupa luna 4 din secretie, ce face tizul nostru?e activ?
din cate am observat au mai aparut cativa daviduci la odiseea noastra o sa fie multi!!!
eva felicitari pentru camera lui bebe, pentru ce ati reusit sa faceti pana acum f misto verde mi-l si imaginez...noi vrem sa demaram toata treaba cu camera la inceput de iulie ca avem timp dar o vom face pe bleu cu albastru ca asa vrea tati si sincer si mie imi place, mobila deja am comandat-o , va fi gata pe la sf lui iulie(sper)
va las sa zumzaiti linistite si aveti grija de comori!!!!
22+ DAVID
dyanira spune:
Multumesc burticilor(putine ce-i drept) care mi-au dat un sfat in legatura cu arsurile.O sa incerc sa iau Rennie, sa vedem daca ajuta.
Am vazut ca vorbeati de cumparaturi pentru BB!!!Eu sunt stresata ca nu am cumparat nimic pentru BB ...sotul meu tot zice ca avem timp si ca putem cumpara in 2 zile totul.Ce-i drept ne-am mai uitat de una alta dar nu am luat nimic!
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
camicreata spune:
Buna nushulica am vazut ca ai 22 sap eu am 21 fac 22 luni.Vroiam sa te intreb cate grame are bebe daca stii?Multumesc
burgalassi
piolica spune:
Anca, Musette, andy.p, intr-adevar e tare piticoata! si-mi place cum se bucura si sare pe salteluta, iar la sfirsit mai vrea...
Musette, inca nu avem nume, sintem inca cu Emma si am mai pus pe lista vreo 6. asa ca ne-am hotarit sa punem 3 stelute numelor care ne plac f mult, 2 stelute celor care sint ok si 1 steluta celor care nu sintem siguri. pina acum avem doua nume cu 6 stelute: Emma si Elsa (care se pronunta Elza cu un z slab). Muncim, muncim la listuta!
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
tzitziri spune:
Nusha, ati reaparut ...deci sunteti punctuali...noi nu suntem ...noi suntem mai lenesi...ne trezim cand vrem , dam picioruse cand avem chef (apropo..si eu am constatat cu stupoare la eco ca unde il simt eu cel mai bine pe bebe e capsorul, nu piciorusele), nu avem nici un program, avem o viata tare boema ....asta tizul, ca eu mai am si alte responsabilitati si nu imi permit sa ma trezesc cand vreau.
apropo de somn...eu nu dormeam bine inainte sa imi iau perna de gravidute ca nu imi gaseam locul...nu stiam pe ce sa ma catar, cum sa ma aranjez si pana imi faceam culcus trebuia sa ma mut pe partea cealalta. Dar de cand am perna, parca e alta viata
24+
bebe David
andy.p spune:
piolica mie imi place tare mult Emma
Dya nici noi n-am luat nimic inca.Da de saptamana viitoare sigur incepem.
Nushu ne putem lua de mana ca si eu tot la 6 dimineata raportez primul piciorush.In legatura cu kg.le dai jos dupa cand incepi sa alergi dupa David.O sa vezi.
CD nu sta cu contractii mai bine ia un no-spa.
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)