Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
piolica spune:
quote:
Originally posted by andy.p
piolica mie imi place tare mult Emma
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
si mie, numai ca e un super trend acum cu numele asta in Franta si nu prea avem chef ca majoritatea fetitelor de la gradi / scoala sa aiba acelasi nume.... d'asta sintem putin in cumpana, dar o sa ne descurcam noi. nu ne grabim!
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
apropos de nume, daca eram maritata cu un roman si as fi avut de ales un nume romanesc, mi-ar fi placut ca pe bebelina sa o cheme Ilinca.
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
dyanira spune:
Vreau sa plec la piata sa iau una alta dar nu am nici o idee pentru gatit...Ceva idei...
De ceva vreme sunt in pana de idei cu gatituldeh.. e greu cu un singur neuron.
Andy.p vroiam sa te intreb tie cum iti plateste scoala postnatalul: iti poate plati toate cele 126 zile dupa?Si ce acte ti-au zis sa duci la scoala?Eu intreb pt ca eu sunt titulara la o scoala din Lugoj si trebuie sa duc acolo actele chiar daca am fost detasat in Timisoara.Si habar nu am ce acte imi trebuie?La inspectorat trebuie facuta vreo cerere?
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Monyca.C spune:
Buna fetelor !!!
AAAHHH ce ma inebuniti cu gogosile si papanasiiiii vreau si euuuuuu...incercam sa ne acomodam pe cat putem cu mancarea de aici..
Bitza nici aici nu se gaseste branza ca la noi in tara si tare mult ii duc dorul..m-am saturat de cashcavalul lor..numai cashcaval, branza topita...de smantana nici nu mai vorbesc...
Danucu cum se numeste piata in care se vand gogosi in Brxl ? chiar si sambata ...sunt prima acolo...in legatura cu magazinele romanesti si noi am descoperit unul (am inteles ca ar fi 2-3) se numeste La Bunicuta dar din pacate este cam departe de noi...dar vb ta cand mi se face pofta de smantana sau branzica mergem acolo...Bafta multa la examen !!!
Anca si eu am din cand acele intepaturi chiar f deranjante...nici nu pot respira ca lumea..chiar ma intrebam de la ce pot fi..in ultimul timp ma cam inteapa toate..junghi la incheietura piciorului cand merg, intepaturi sub coaste, durere de spate...offff dar m-am plans destul...imi pare rau de oglinda..stiu cum e cand iti gasesti masina infundata sau mai rau ii lipseste ceva..
Am vazut ca vorbeati si de arsuri..la mine merge cu putin laptic..dar cred ca depinde de la caz la caz...
Joy succes cu lucrarea de diploma !!!
Tare mult mi-as fi dorit sa pot veni si eu la intalnire...
Va invidiez ca aveti parte de o vreme asa frumoasa si cu soare...m-am saturat de nori, vant si ploaie..e o vreme tare capricioasa...
Azi am schimbat si eu semnatura !!!
Va pup dragi burticute
26+Alexia
Monyca.C spune:
Piolica Emma este un nume fff frumos si finut..
M-a dat gata fetita din filmulet..incredibil !!!
26+Alexia
ramonzca79 spune:
piolica..multam pt adresa si site!!!! vreaui sa te mai intreb ceva...ai vazut undeva in budapesta minge pt gimnastica...acelea care sunt ok si pt travaliu (kineto)...sau stii un pret orientativ???
POZE...POZULICI
27+... Erik
alinushca spune:
quote:
Originally posted by camicreata
Buna fetelor ce mai ziceti nu prea stiu ce vorbiti aici dar ma bag si eu in seama.Abia astept sa nasc sa-mi tin puiul in brate.
+21
burgalassi
Yup, totally. Si eu la fel. Abia astept. Chestia asta cu sa treaca timpul mai incet sa ma bucur de sarcina... nu...nu prea...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
22+
musettepink spune:
Nushu,Andy si eu raportez primul piciorus la 6 dimineata...avem bebei gospodari nu gluma!
Andy dar tu ce nume ii pui printesei?
Piolica si mie imi place la nebunie Emma!Stiu ca nu-ti place sa fie prea des intalnit dar marea majoritate sunt destul de frecvente ,nici un nume f rar nu mi-ar placea sa poarte.Succes la alegere!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!
28+LUCA
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Monyca.C
m-am saturat de nori, vant si ploaie..e o vreme tare capricioasa...
Azi am schimbat si eu semnatura !!!
Va pup dragi burticute
26+Alexia
Felicitari pentru semnatura... in Brussels din cate imi pot da seama genul asta de vreme e dominanta 9 luni pe an...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
22+
andy.p spune:
Dya in primul rand iti trebuie foaia cu ultimul concediu medical cel pe cele 42 de zile.Si apoi se face un dosar care contin acte despre care iti spune medicul de familie.Eui cu ea am tratat sa-mi dea tot concediul dupa.
Monyca felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
Piolica pe lista noastra apare Ilinca ,dar nu suntem hotarati inca.
27+bbelina
laura si andy (07.04.2002)