Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
LUCUTTA spune:
Andy,Nushulica,va multumesc pentru mesaj dar chiar ma ingrijorez sa nu fie vreo problema desi doctorita a spus sa nu imi fac probleme si sa mai iau din cand in cand no-spa.
Si voi simtiti zvacnituri in col?
Mai nou am o obsesie ,mi-e frica de listeria care am inteles ca este destul de periculoasa si mi-e frica sa maninc mezeluri ,maioneza ,mici, desi am mancat si acum sunt tare ingrijorata dupa ce am citit atatea.
Ce ziceti ?
+21
gargaritza85 spune:
LUCUTTA si eu simt acele zvacniri in partea de jos...adica foarte foarte jos...dar mie mi s-a zis sa stau linistita...copilul loveste in colul uterin si din cauza asta se simte asa. sunt sigura ca nu ai de ce sa te impacientezi si ca totul e in regula, stai linistita 
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
bitza2008 spune:
DAnucu eu m-am "racorit" cu niste chinois, f bune de altfel, dar nici nu se compara cu niste papanasi.
Eva, tinem pumnii pt eco.Si al meu flacau e cu capul in jos de la 20 sapt. cel putin...sper sa nu-si schimbe pozitia acum.
Gargaritza
. Eu n-am mai fost la circ din copilaria si abia astept sa merg cu Lucas si la circ , teatru de papusi....Off, dar mai este timp ohooo
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
bitza2008 spune:
Lucutta nu ai imunitate la listeria?
Nu e chiar asa de speriat, e ceva ce se face fff rar si ...daca esti putin atenta la ce mananci nu ai cum sa o faci. Dar...paranoia vine o data cu sarcina.
stai relax ca nu e nici o problema!!
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
gargaritza85 spune:
bitza sincer iti spun ca la mine a fost prima data cand am mers la circ daca poti sa crezi...si am ramas impresionata total...l-am tinut la tel pe tati al nostru(care e la munca saracutzu si la ora asta) juma de ora ca sa ma chitzai ca un copil ce se bucura de jucraria noua, povestind cat de minunat a fost
...deci iti dai seama cum m-am bucurat eu de experienta asta...cred ca in sinea mea sunt si eu un copil mai mare...nu?![]()
am inceput sa am si eu arsurile de care tot vorbeati voi...si sunt chiar deranjante
apropo de paranoia...cred ca toate gravidutzele sunt paranoia...ma stiu pe mine
am inceput sa realizez, poate e o prostie, cu cate citim sau auzim mai multe despre boli si alte chesii daunatoare sarcinii..cu atat ne impacietam mai mult... cred ca e mai bine sa nu mai aflu de atatea ca sa stau linistita...ca vb aia..imi stresez copilul inainte sa vina pe lume...ce dumnezeu![]()
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
monica_dicut spune:
NEatza
dragi. Greu cu trezitul azi? E adevarat ca e vineri 
.
Hai la 
ca va dau cafea, cioco, suc, laptic, ceiutz 
O zi senina!
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
felicic76 spune:
neatza burtici!
monica: multumesc de cafea!
Am rezolvat intr-un final, ajunsese ca si un furuncul,depasise butonul, ma durea sanul si am umblat la el: ceva galben,de consistenta untului, muuuult, am scos tot si vad ca acum s-a retras. Ma linistise si mama, incantata ca se pregatesc sanii si ca o sa am lapte, a avut si ea in timpul unei sarcini, dar nu-si mai amintea daca la mine. Apropo, eu am supt
pana la 1 an si cateva luni, cu toate ca eram al treilea copil, a avut lapte
Nu ma vad bine daca o sa o mostenesc la asta
, as vrea sa o mostenesc la felul cum m-a nascut: usor de tot, in 2 ore, cu moasa din comuna, la dispensar (era viscol afara si nu a mai ajuns la spital)
Vasile
22+
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Buna dimineata!Noi am dormit chiar bine azi nopate,finally.
Va invit si eu la cafelutza cu muuuuuult laptic.Moni multumesc de invitatie te astept la cafelutza.
Felicic ma bucur ca ai rezolvat si ca esti mai bine
27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andreea_and spune:
Neatza, multumim Monica pt tratatie!
Gargaritza ma bucur ca ti-a placut la circ, mie sincer mi-e frica de astfel de spectacole.
Felicic ma bucur ca ai rezolvat cu
, dar ai intrebat si doctorul totusi?
Eu sunt zombie, au venit muncitorii de la 7.20 si azi o sa am casa plina de electricieni, meseriasi, o echipa care ne izoleaza peretii - cred ca vor fi cel putin 8 oameni si mi-e groaza 
. Vreau sa terminam odata
.
27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
Buna dimineata albinutze
, vad ca ati mai umplut un capitol de ieri de cand v-am lasat.
Monica, eu as servi o cafea cu laptic... Cum te simti azi? Sper ca esti mai bine 
Giulianna, ma bucur ca bebe te-a anuntat ca e totul in regula, nu te mai panica, au si ei zile mai bune si mai rele, doar sunt niste mici omuletzi cu personalitatea bine conturata.
Claudinna, sper ca te simti mai bine, concediu placut.
Eva, ma bucur ca esti bine
. Legat de greutatea lui Luca, am avut o colega al carui "micut" avea 1.5 kg la 26 de saptamani. La nastere a avut 4.8 kg, era cel mai mare bebe din maternitate, parca avea 3 luni grasunelul! Avea manutele si piciorusele pline de pliuri si gropite, era tare scump 
Andreea_and, hai ca mai aveti putin si dupa aceea va fi totul aranjat asa cum v-ati dorit. Te inteleg cu balamucul, in apartamentul de deasupra noastra se lucreaza in fiecare zi de la 7 dimineata pana la 9 seara, e o galagie infernala, asa ca te inteleg. Macar stii ca va fi totul nou si frumos.
Clau_geo, esti bine?
Miruna, concediu placut 
Mami de Alexa, cand te-au reprogramat le eco?
Maryb, cred ca resimti intepaturile din cauza uterului care apasa pe diafragma. Incearca sa eviti sa stai pe spate cand esti intinsa, pe partea stanga e cel mai bine.
Lucutta, bebe e de obicei "indragostit" de colul nostru, micuta mea de exemplu il calareste de cate ori are ocazia, ii simt mereu piciorusele umbland pe-acolo. Daca nu simti intepaturi puternice si dureri in vagin, e OK.
Azi ma simt ca un balon, am mancat niste placinta de casa aseara, e bunica mea la noi (sta la mama mea) asa ca am profitat din plin si saraca a avut o lista lunga de mancaruri de "executat". Am luat 1 kg de ieri pana azi, raportez 7 in total ![]()
toate burticile si va doresc o zi minunata 
Edit: pentru
am mai descoperit ceva, punteti in cafeaua cu lapte de dimineata o lingurita de miere, in loc de zahar. E si mai sanatos si am vazut ca la mine a avut efect imediat 
. Gustul cafelei e neschimbat.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas