Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucutta stai linistita ca te loveste in col.Intinde-te si stai in pat ca poate isi schimba pozitia.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

giulianna e ok sa il simti mai slab doar sa il simti.
musette vad ca avem acelasi UM dar DPN diferit. Oare de ce? Cred ca o diferenta intre modul de calcul al DPN.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nu mai stiu cine m-a intrebat daca e permis polenul in sarcina (deh, neuron gravid): in conditiile in care nu aveti vreo alergie la ele, produsele apicole sunt considerate benefice pt sarcina.

EDIT LATER: am uitat... unele persoane sustin ca polenul da pofta de mancare. Eu n-am constatat vreo diferenta notabila.

Miruna, mai vii sambata?

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Nu mai stiu cine m-a intrebat daca e permis polenul in sarcina (deh, neuron gravid): in conditiile in care nu aveti vreo alergie la ele, produsele apicole sunt considerate benefice pt sarcina.

EDIT LATER: am uitat... unele persoane sustin ca polenul da pofta de mancare. Eu n-am constatat vreo diferenta notabila.

Miruna, mai vii sambata?

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

eu intrebam, merci de raspuns, chiar o sa incerc polenul sa vad daca ma ajuta...20 zile, zici?

lucutta la odiseea noastra din cate stiu eu cerclaj are anis si a avut si la sarcina trecuta...dar ea intra mai rar aici si probabil nu va vedea ca ai intrebat
incearca sa-i dai un pm poate iti va raspunde mai repede...eu chiar nu stiu ce sa zic

22+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Pentru cele care mancati la serviciu atentie la firmele de www.newsreport.ro/articole/Romania/1922319/Atentie-la-ce-mancati-Nereguli-grave-descoperite-la-firme-de-catering-din-Capitala.html?tk=xx245xz24698z1" target="_blank">catering .
Lucutta la noi din cate stiu doar Anis are cerclaj dar ea intra mai rar ca are doua cucuiete frumoase care ii ocupa tot timpul.

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

giulianna am patit-o si eu nu l-am simtit cateva zile, nu se mai trezea seara sa se joace cum facea el si asta intr-o perioada cand am fost stresata, dar apoi mi-am revenit eu si si-a revenit si el, dar incet incet nu brusc, misuna un pic si pe zi ce trecea isi revena la joaca lui de seara

claudinna ne bucuram ca esti mai bine astazi, sejur placut la Calimanesti

Apropos de ce zicea andreea_and, aveti grija ce mancati prin oras, acum vreo 3 saptamani cand am fost la munte, am mancat cu totii la o pensiune, acum am aflat ca un coleg al sotului a facut salmomella

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara, gravidutze!

In primul rand nu puteam sa la sa treaca ziua fara sa imi afisez noua semnatura!

In al doilea rand, mi-a venit comanda de pe LaRedoute, lucrusoarele sunt superbe, abia astept sa le vad pline de viata , desi cred ca mai am de asteptat si dupa ce se naste Gruia, ca cele de 3M sunt destul de maricele, chiar daca bebelul nostru o sa fie mai maricel, asa cum se anunta acum ..
Ceea ce m-a dezamagit teribil este ca mi-am comandat o pijama foarte dragutza si pentru mine, marimea 42/44 cat am eu acum la haine 'romanesti', insa imi e FOAAARTE MAAAARE , si imi placea atat de mult! E dublata si cu o bustiera despicata pentru alaptat, are niste bretelute subtirele ca cele ale sutienelor de alaptat, numai buna pentru spital, dar si apoi .. uof

25+ AMR 100 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

de ametita ce sunt am postat la capitolul trecut...voi posta din nou..ah ce ti-e si cu hormonii astia ametiti

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July nu vin la intalnire. Maine plecam la mare asa ca lipsim de acum in colo trei weekend-uri la rand. Luam si potaita proaspat tunsa cu noi asa ca o sa fie mare dixtractie pe drum.

felicic eu zic sa vb si cu doctorul despre asta dar din cate am citit eu sunt lucruri care se mai intampla in timpul sarcinii si trec apoi de la sine.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

asa...deci ziceam ca....

scriu si eu la ora asta tarzie...astazi nu am avut cand...nu de munca sau cine stie ce dar....cum de ziua mea am primit bilete la circul globus...azi am fost cu bebitza mea (inca in burtica) la circ sa vedem frumusetzea de spectacol.a fost superb, mi se zbarlise paru pe mine cat de incantata am fost...si bebitza mea cred ca la fel, s-a miscat intr-una. daa..si cum ne-am intors de la circ...am papat ardei umpluti, m-am lovit de o pofta citindu-va ieri,si am dormit dupa aceea 3 ore...eu care nu pot dormi ziua ha...azi am comis-o,si evident ca la ora asta iarasi m-a luat somnul

CD ..din punctul asta de vedere(cu analiziele)...incep si eu sa cred ca sunt o norocoasa daca am scapat asa ieftin pana acum, citesc ce povestiti voi si chiar cred ca am avut noroc..

bitza sunt convinsa ca esti o mamica frumoasa, indiferent de kg luate in plus. eu chiar as vrea sa vad poze cu tine si cu burtica

Amanda claudinna multumesc pt urarile de la multi ani si bebici sanatosi

piolica am vazut filmuletul cu Lily...foarte inteligenta...am ramas cu gura cascata...

zambetmic insanatosire grabnica, si poate reusesti totusi sa stai acasa 1 zi 2, ca sa te pui pe picioare.

eva felicitari pt bebe Luca cel falcos

july citind ce ai scris de produsele apicole...mi se facu o pofta de miere de albine...ma duc sa dau yama in frigider..

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput