Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 21
alexa si mami spune:
neata! Multumesc fetelor pt sustinere
dar chiar nu a fost vina dr. Monica, multumim de cafea. M-am reprogramat pt 15 iul, dupa ce venim de la mare.
alexa si
mami
andy.p spune:
Andreea stiu ca suntem off-topic,dar imi poti spune cu ce va izolati peretii?Tnx
27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Am citit putin la odiseea de Iulie-August, una dintre fetitele nou nascute e bolnavioara. Sper ca DD sa o ajute pe micuta Thea si pe mamica ei sa treaca cu bine peste acest hop 

O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
maryb spune:
neata dragi burtici !
eu sunt rupta de somn, am dormit ca valiza in gara de nord si tot greu m-am trezit. Si am mai avut si niste vise.....acum dimineata....voua vi se intampla sa aveti vise erotice ? scuze de intrebare, dar ma gandesc ca nu sunt singura
sau cel putin asa sper.
va doresc o zi minunata tuturor !
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
300 spune:
quote:
Originally posted by LUCUTTA
Andy,Nushulica,va multumesc pentru mesaj dar chiar ma ingrijorez sa nu fie vreo problema desi doctorita a spus sa nu imi fac probleme si sa mai iau din cand in cand no-spa.
Si voi simtiti zvacnituri in col?
Mai nou am o obsesie ,mi-e frica de listeria care am inteles ca este destul de periculoasa si mi-e frica sa maninc mezeluri ,maioneza ,mici, desi am mancat si acum sunt tare ingrijorata dupa ce am citit atatea.
Ce ziceti ?+21
nu te mai speria atata de listeria. Daca vrei sa te linistesti, repeta analizele si vei vedea ca totul e bine. Cata vreme nu mananci lucruri vechi sau pastrate necorespunzator nu cred ca e o problema. Se pare ca sunt totusi rare infectiile cu listeria. Eu mananc si branza dulce, si oua moi si salam crid-uscat, toate odata si rad, zic ca mananc listeria de 3 ori
Nu am avut simptome de raceala, nu m-am simtit obosita, dar oricum va trebui sa fac din nou toxo si listeria, de toxo mi-amintesc ca mi-a zis doctorita in mod special, si cred c-ar fi zis si de listeeria daca ar fi fost putin mai atenta, ca nu aveam imunitate nici la aia.
In legatura cu bebe miscaret, cred ca singura solutie e sa stai intinsa cat poti de mult si sa iei no spa, iar cand trece sa nu te soliciti stand ore intregi pe scaun fara sa te ridici, sau facand efort mai mult decat poti duce.
Sunt convinsa ca ai un pui voinic si totul va fi bine pana la nastere inclusiv.
O zi placuta
24+
LUCUTTA spune:
Gargarita ,Anca ,va multumesc ca m-ati linistit referitor la col.
Bitza,in legatura cu listeria nu stiu daca am sau nu imunitata ca nu mi-am facut niciodata analiza asta dar banuiesc ca ar trebui sa am simptome daca ar fi ceva nu?
S-au ar trebui sa imi fac analiza?
21+