*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

elilov am calarit bietu' dromader de am facut basici la pulpe si 2 zile am umblat tot cracanata. noroc ca nu sunt baietel .... mi-a fost putin frica pt ca primul animal, cand am vrut sa-l incalec si-a ridicat curutzul si era sa cad si asa cand mi-au schimbat "tovarasul" am fost tare crispata
la narghilea am fumat mere verzi, dar mi-am luat toate aromele gasite pt acasa sa mai pufaim si pe taram romanesc

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, Dandusa, si eu fac miscare ca alreg dupa Andreea , deci fac mai multa miscare decat sarcina trecuta.
Referitor la arsuri nu stiu ce sa zic.
Cu parul, si mie imi cam cade, imi cade de mult, de la prima sarcina, apoi alaptare, apoi acum, dar asta e...Cateodata a, impresia ca m-am cam uratit asa, ca nu mai arat cat de cat bine... Am observat insa ca in timpul sarcinii se ingrasa mai greu.
Amalia, eco de la Iosup costa 3.5 mil, cea de 20 sapt? Cam multisor, anul trecut, prin febuarie, la prima sarcina, era vreo 2 mil parca, tot asta de 20 sapt...ce s-a scumplit si nu a trecut mult.
Ai facut cumva si la 14 sapt? Pe aia am dat atunci 2 mil.
Ati fost la circ, cum a fost?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Maria_k, f frumoase pozele

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pentru dandusa
Esti o scumpa. Multumesc frumos pentru cuvintele frumaose.
Sper sa ne revedem mai repede.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

eu azi sunt la 9-10 zile de la ovu.... si ma mananca undeva sa fac un test...
tare sunt necajita ca nu simt nici macar un simptom cum am avut cand am ramas data trecuta. singura chestie simtita e gadilaturi la sfarcuri.

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

maria k tare faza cu dromaderul
nou ne place cea de mere e cea mai buna ...waw vreau si eu toate esentele
Acum o intrebare pentru cine mi-a zis de centura pt bb-ei pt hernie ma intereseaza cat costa si de unde as putea gasi pt a putea cumpara ?
pe sora mea au trimiso acasa cu aia mica intrucat au zis ca este prea mica pentru operatie si poate va trece de la sine
Va multumesc
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

loren@ gata te-am gasit ia zi baga tot de centura de unde cu cat ce firma cum a fost dupa tot tot vrea si sora sa incerce cu centura te rog frumos
maria k stai cuminte mai ai rabdare inca nu sunt prezenti hormonii pt pozitivarea testului vrei sa te dezamagesti si sa pierzi pe fond de stres pe bb.stai cuminte ca na na bataita
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by loren@

Dandusa tie ti se pare ca reti mai multa apa ca la prima sarcina? Mie asa mi se pare..o fi de vina si ca prind trim. II si o parte din III in plina caldura? Iar de alergat nu-ti face probleme...o sa ne rostogolim si noi cumva!Reimprospateaza-mi memoria..cite kg ai acum? Eu 66!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

nu mi se pare ca retin apa da' mai stii...?!
ultima data aveam 62,5...,acum am sigurrr 63...la 1,65 cm...rotunjoara si apetisanta...nu ma plang de kg doamne fereste...,bb sa fie bine...,dar ma simttt intr-un fel...
tu esti inalta se vede...,oricum arati super cu cele 66 kg...

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Monicabo,,
deja alearga pitika???bravooo ei...las' ca si alergatul asta dupa copii are partea lui buna...mentine mamicle in forma
va pregatiti de aniversarea de 1 an?

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli vezi ca ia PM.

Maria K sa va fie de bine concediul ! Sunteti niste frumosi amindoi.
Sintem insa aici si cu si fara liniute. Nu stiu daca ai reusit sa citesti din urma dar am avut o graviduta - Pyc , a pierdut o sarcina care la termen ar fi fost undeva prin noiembrie iar acum este din nou gravida de ianuarie. Asa ca se poate si mai repede si un pic mai tirziu, deci lasa ochii tristi pe care i-am vazut si eu si de care vorbea Eli si fii optimista.
Tot atept pitita intr-un colt cu vestea la care sa iti dau !

Dandusa ref. la caderea parului am avut o serie de pritene care s-au plins de aceasta problema . La toate s-a rezolvat treptat dupa alaptare. Stiu ca nu e o mare consolare dar cel putin asa cum este cunoscuta problema e una temporara. Ma mai uit si prin cartoaie - apropos uitasem de cartea Irinei Petrea Si tu poti fi super Nany - sa vad ce sfaturi se dau in legatura cu aceasta problema.

Fetelor sunt acasa ! M-am invoit pt. astazi iar sefu" a fost intelegator. Am lucrarile in super - termen asa ca mi-a dat liber.
Si am reusit : dupa 2 sapt. de somn necorespunzator noaptea asta am dormit cum trebuie , nu m-am dus decit de 2 ori la buda , iar acum ma simt ceva mai odihnita.

As mai fi o problema si poate reusiti sa ma ajutati : am o prietena careia i s-a descoperit un hematom la 10 sapt.Stiu ca si noi aici la Odiseea de novdec am avut citeva gravidute cu problema asta dar nu imi mai aduc aminte foarte clar care dinre voi ati avut problema si cum s-a rezolvat.
Stiu ca in doua cazuri s-a resorbit si parca - dar aici s-ar putea memoria sa imi joace feste - intr-un caz s-a intervenit chirugical si a fost extras hematomul ori urma sa se intervina chirugical dar s-a esorbit pina la urma. Imi puteti da mai multe amanunte? Multumesc .

Mirtha 21+

Mergi la inceput