*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 18
Maria_K spune:
salutare burticile mele dragi! 
m-am intors din vacanta (sa speram cu unu in plus) si am reluat munca ![]()
aici am pus POZE DIN VACANTA
Maria
vine bb?
Pozele noastre
Hera25 spune:
Elliov si baietelul cumnatei mele, de 7 ani, a avut o galmuta la buric. A fost cu el la control si i-a spus ca e de la sarituri si tot felul de treburi dinastea. Copilu este f zvapaiat.![]()
Si nu l-a operat i-a recomandat sa stea si el linistit o perioada de 3 luni ca poate se va retrage singura, iar dc nu sa vina cu el si ca ii va face o mica interventie. Dar a fost norocos ca i s-a retras.
Acum eu ii urez succes la operatie si sa fie bine.
20+ 
loren@ spune:
Dadusa nu stiu ce sa zic cu parul..eu am oscilat intre par super si par care cade in sarcina si dupa nastere...cred ca si la tine e doar o faza, dar daca persista si exista pastile ok de luat in sarcina sa combati asta fa-o! Arsuri ia Rennie..eu inca nu am...probabil ca fac iar un bb destul de chelios!Apropo..cam 10 kg luate, asa ca ma apropi de tine rapid!
Maria K frumoase poze...vreau si eu concediu!Sper sa fi venit 3 sau mai multi!
Bianca Andreea
Larisa Elena
20+
dandusa spune:
Elilov,
o da...cu arsurile sant fff buna prietena inca de pe vremea primei sarcini...
dar nu-s din cauza de parul lui bb
(desi Crinuta a iesit o super paroasa...)uite www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Crampele-carceii-arsurile-salivatie-dureri-de-spate-sangerarea-gingiilor-in-sarcina-134.asp" target="_blank">aici un material
aaa, pozitia perfecta este sa dorm in fund...,da' credeam ca am scapat si eu sarcina asta...![]()
cu parul,nush ce sa zic...,analizele sant f bune,vitamine iau...stiu ca-i "normal"...da' cred ca ma tund zilele astea ca ma enerveaza rauuuu
Monicus
La multi ani,sotului tau,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
Maria,
super vacanta,ma bucur ca v-a priit,sper din suflet sa fi venit cu un mic samburel...
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
elilov3 spune:
maria k (ochisori tristi
) bine ai revenit.of concediu vorba fetelor nisip, soare frumoase pozele si un lux pe acolo
si te rog ia numai purta negru e vara fi optimista galbenul e asa de frumos si verdele si albastrul 
Doamne ajuta sa fiti 3-4 cati vrea Domnul ![]()
Ma rog sa ti se implineasca aceasta dorinta 
19+
Dimitrie
elilov3 spune:
hera 
si pt ca sunt nesimpoarca
revin monicus sa iti traiasca sotul si la anul o sa vedeti ce frumos este in 3 mami, bebe si tati 
dandusa thx ![]()
19+
Dimitrie
dandusa spune:
quote:
Originally posted by loren@
Apropo..cam 10 kg luate, asa ca ma apropi de tine rapid!
ce bine ar fi sa ma las prinsa

Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
elilov3 spune:
maria k criminale pozele de la piscina si din avion ![]()
a si apropo buna narghileaua cu ce esenta ati tras? 
19+
Dimitrie
loren@ spune:
Dandusa tie ti se pare ca reti mai multa apa ca la prima sarcina? Mie asa mi se pare..o fi de vina si ca prind trim. II si o parte din III in plina caldura? Iar de alergat nu-ti face probleme...o sa ne rostogolim si noi cumva!
Reimprospateaza-mi memoria..cite kg ai acum? Eu 66!
Bianca Andreea
Larisa Elena
20+