*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

salutare burticile mele dragi!
m-am intors din vacanta (sa speram cu unu in plus) si am reluat munca
aici am pus POZE DIN VACANTA

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Elliov si baietelul cumnatei mele, de 7 ani, a avut o galmuta la buric. A fost cu el la control si i-a spus ca e de la sarituri si tot felul de treburi dinastea. Copilu este f zvapaiat.
Si nu l-a operat i-a recomandat sa stea si el linistit o perioada de 3 luni ca poate se va retrage singura, iar dc nu sa vina cu el si ca ii va face o mica interventie. Dar a fost norocos ca i s-a retras.
Acum eu ii urez succes la operatie si sa fie bine.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dadusa nu stiu ce sa zic cu parul..eu am oscilat intre par super si par care cade in sarcina si dupa nastere...cred ca si la tine e doar o faza, dar daca persista si exista pastile ok de luat in sarcina sa combati asta fa-o! Arsuri ia Rennie..eu inca nu am...probabil ca fac iar un bb destul de chelios!Apropo..cam 10 kg luate, asa ca ma apropi de tine rapid!
Maria K frumoase poze...vreau si eu concediu!Sper sa fi venit 3 sau mai multi!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Elilov,
o da...cu arsurile sant fff buna prietena inca de pe vremea primei sarcini...dar nu-s din cauza de parul lui bb(desi Crinuta a iesit o super paroasa...)uite www.reclama ilegala - avertizare.ro/articole/Crampele-carceii-arsurile-salivatie-dureri-de-spate-sangerarea-gingiilor-in-sarcina-134.asp" target="_blank">aici un material
aaa, pozitia perfecta este sa dorm in fund...,da' credeam ca am scapat si eu sarcina asta...
cu parul,nush ce sa zic...,analizele sant f bune,vitamine iau...stiu ca-i "normal"...da' cred ca ma tund zilele astea ca ma enerveaza rauuuu
Monicus
La multi ani,sotului tau,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
Maria,
super vacanta,ma bucur ca v-a priit,sper din suflet sa fi venit cu un mic samburel...

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

maria k (ochisori tristi ) bine ai revenit.of concediu vorba fetelor nisip, soare frumoase pozele si un lux pe acolo si te rog ia numai purta negru e vara fi optimista galbenul e asa de frumos si verdele si albastrul
Doamne ajuta sa fiti 3-4 cati vrea Domnul
Ma rog sa ti se implineasca aceasta dorinta
19+Dimitrie

Mergi la inceput

hera
si pt ca sunt nesimpoarca revin monicus sa iti traiasca sotul si la anul o sa vedeti ce frumos este in 3 mami, bebe si tati
dandusa thx
19+Dimitrie

Mergi la inceput

maria k o intrebare > Ai mers cu camila? nu da, promit numai fac
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by loren@

Apropo..cam 10 kg luate, asa ca ma apropi de tine rapid!

ce bine ar fi sa ma las prinsaca de nu...nush cum mai alerg dupa Crinuta in parc...

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

maria k criminale pozele de la piscina si din avion
a si apropo buna narghileaua cu ce esenta ati tras?
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Dandusa tie ti se pare ca reti mai multa apa ca la prima sarcina? Mie asa mi se pare..o fi de vina si ca prind trim. II si o parte din III in plina caldura? Iar de alergat nu-ti face probleme...o sa ne rostogolim si noi cumva!Reimprospateaza-mi memoria..cite kg ai acum? Eu 66!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput