*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

nu stiu la ce fel de la laborator tampit m-a trimis dr mea ca tipa de acolo nu m-a intrebat decat in ce sapt de sarcina sunt...ufff!

17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

monicus chestionarul il completezi la laborator inainte sa iti recolteze analiza
loren@ multumesc de raspuns
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monicus numai ecografia iti trebuie la TT!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

vedeti?! deci e clar ca fiecare laborator are politica lui!
eu stiu ca cu ajutorul ecografiei ( care trebuie facuta la o diferenta mica de zile de recoltare), a unui chestionar( varsta, fumat, HTA/DZ in familie , etc) si a celor 3 hormoni recoltati din sange se realizeaza un scor in functie de care se calculeaza un risc pentru sdr. down, spina bifida, etc.
acum nu inteleg de ce nu se face peste tot la fel.

17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pentru elilov3
Multumesc frumos, chiar intrasem in panica. Ma gandeam eu ca il completezi la fata locului.
Eu vreau sa il fac la Spitalul Giulesti.

Acolo mi-a spus doctorul sa il fac. Sper din toata inima sa fie bine.
Mai ales ca am tot citit despre acest test si am intrat un pic in panica. Dar m-a calmat sotul meu de la distanta, care este in delegatie acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

m-am trezit in suturi date de Raducu si apoi si de Crinuta...asta asa ca nu-mi miscam dosul mai repede sa-i fac micul dejun...si-as mai fi dormittttt

pazea ca ma plang...
unu:
au inceput arsurile...,daca dorm pe partea stanga se simt fff bine,daca ma intorc pe dreapta se mai diminueaza...,daca stau in fund nu se mai simt deloc...
doi:
imi cade parullll,ce ma fac?!stiu ca-i normal...da' chiar asa?la prima sarcina si dupa ce am nascut nu am suferit de asta...acum in schimb recuperez...,peste tot gasesti parul meu...

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Pentru loren
Multumesc pentru informatii

Mergi la inceput

dandusa
1. sunt normale arsurile din sapt 20 de sarcina lui bb incepe sa ii creasca parutul fapt ce duce la noi la senzatia de arsura iti recomand sa stai asa cum iti vine mai bine exceptamd pozitia statului pe spate
2. referitor la problema cu parul daca iei prenatale si totusi iti cade parul poti sa mergi la dermato si doctori de acolo iti vor face o reteta fie cu o crema fie cu niste pastile pe care sa le poti lua pt stoparea caderii parului..asa a patit si o prietena de-a mea si acum totule ok..doctoriii iau zis ca din cauza lipsei de vitamine sa intamplat ce sa intamplat...acuma na mergi vezi ce zic si ia o decizie
Sanatate maxima
19+Dimitrie

Mergi la inceput

monicus te intelegem perfect si noi avem sotii plecati
al meu e pe termen nedeterminat stiti voi faza cu bubele..apoi mai este si otiliav care are sotul plecat prin delegatii parca..a fost mai greu la inceput acum parca cel putin la mine dorul a mai trecut
il am pe bb el imi tine de urat
uite o ca sa treaca supararea
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Pentru elilov3
Ma tin tare, intr-adevar datorita lui bebe. Dar si sotului ii este dor de noi. Astazi este si ziua lui si dorinta lui este sa ne vada de ziua lui sa ne stranga in brate,. Dar ce sa ii faci, viata merge inainte.
Multumesc pentru sprijinul moral. Va inteleg si eu f bine dragi burtici.
Nasol pentru tine, dar fruntea sus si gandeste-te ca va veni in final acasa si il vei revedea.
Sa fim tari dragi mamici.

Mergi la inceput