*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Of fetelor, ma chinui sa intru de 2 zile sa va scriu, dar n-am mai ajuns. Aseara am stat pe afara cu David de ne-a uitat Dumnezeu pana pe la 21:45
Brie ecografia morfofetala la Iosup in 20 de saptamani cat eram eu, m-a costat 3,5 milioane. Costul este in functie de numarul de saptamani avute (de perioada sarcinii)
Bebeoana bine ai venit! Sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare si sa va bucurati de baietelul din burtica!
Monicabo multumesc pentru informatiile legate de placenta!
Flori76 ma bucur din suflet ca ai scapat de nesuferitele alea de injectii cu clexane!
OtiliaV pup dulce ca ai scapat de stresul cu varicela!
Elilov sunt alaturi de tine sis a stii ca ma rog pentru tine zilnic, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bebe si sa treci cu bine peste stresul asta.
Mav mi-au dat lacrimile pentru ce a spus Sebi cu privire la imbatranire. E un copil tare istet si sensibil!
Eu sunt bine, dar obosita moastra...ma retrag la nanic ca pic de somn. Va pup dulce, sa ne auzim numai cu vesti bune!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Neata burtici!Sunteti asa de harnicute la scris,ca mi-e tare greu sa tin pasul cu voi.De citit nu-mi scapa nimic,dar cand sa raspund,constat ca am cam uitat ce si cui vroiam sa-i scriu

Amalia:sar'mana Si eu ma bucur ca am scapat de ele,mai ales ca la ultimele 3 mi-am facut niste vanatai pe burta de mama-mama.Cred ca s-a saturat si burta mea de atatea injectii,ca de 1 an tot fac(de cand am inceput cu fiv-urile).

Otilia,5 ani am stat in Islanda.Eu am suportat mai usor distanta de casa si de familie,insa sotul nu s-a putut acomoda niciodata.Si mereu am zis ca daca da Domnul si o sa avem bb,plecam acasa.Asa ca imediat ce am vazut testul pozitiv..decizia a fost luata!

Pupici si o zi buna,burtici dragalase

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineatza burtici!
ce mai faceti si ce mai fac bebeii vostri? pe mine ma bate gandul sa-mi fac o cafea...m-a apucat asa o pofta !!!

luni mi s-a recoltat sange pentru TT. in mod bizar nu mi s-a cerut nici ecografia si nu mi s-a dat nici un chestionar. ramane sa sper ca doctorita imi va da ea chestionarul cand ma voi duce cu rezultatul;
problema este asa: daca TT iese prost nu mai am timp sa-l repet pentru ca miercuri implinesc 18 sapt iar ei imi dau rezultatul marti.
oricum incerc sa nu-mi fac griji din acest motiv ...sunt destule gravidute care nici macar nu fac TT!!!
la voi cum a fost? v-a dat medicul vostru chestionarul sau l-ati primit de la laborator???

17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele!
amalia si multumesc de candurile tale calde
von helen noi nu am facut TT intrucat facusem Dt. la noi cand mergi sa faci TT iti da decat un chestionar, nu tu echo nimic altceva..acuma sa vedem ce zic fetele care au facut TT.
mirtha tu cat sti ca este o echo morfo la dr. T ? ma bate gandul sa dau o fuga pana la ea
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

revin .. oceanborn hai cu cafeluta cu zaharel si laptic
cine vrea o veste rea cineva se ofera ?
sora mea azi isi opereaza fetita ieri ne-a anuntat ca a facut hernie mai exact are o galcuta pe burtica in zona inghinala..saraca era asa de speriata...acuma spunetimi si voi cum e posibil la varsta de 1 luna si 10 zile sa faci hernie???????
acum na cica o anesteziaza acolo locl...nush ce fac cu laserul...
imi doresc sa fie totul bine pt ca nu este prea tare din fire este mult mai sensibila decat mine, oricum eu trag nadejde ca va fi totul bine Doamne Ajuta!
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Von Helen mi-au cerut ecografia si am completat chestionar la TT!
Dandusa ieri a fost superb la circ..asa ca iti recomand cu caldura cirecul italian din Parcul Drumul Taberei...

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Pentru bebecris78
Multumesc mult de tot de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Elilov3 e posibil ...si Bia a avut buricul herniat de la nastere si a stat cu centura speciala! Sa fie bine operatia!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna dimineata!

Dupa cateva zile, am si eu timp sa intru sa citesc. Nu am cum sa iau tot din urma, dar macar cateva pagini.

Am citit ce ati scris despre sistemul medical din diferite tari. Este foarte rau ca nu ai posibilitatea sa alegi sa mergi la clinici private si, la recomandarea medicului, sa soliciti ce vrei tu. In tineretile mele m-am straduit si eu sa emigrez, dar acum nu as mai face-o. In afara de partea de lipsa de civilizatie, pe care incerc inca sa o imbunatatesc si sa imi aduc aportul.

Maine mergem la spectacolul cu Winny the Pooh de la Sala Palatului. Abia asteapta Ana.

Cam asta, sper sa pot scrie mai mult azi.

O zi usoara, fara greturi si picioare umflate!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna dimineatza dragi burtici,
Acum cititnd pe site, am observat ca pentru triplu test iti trebuie sa completezi un chestionar. spunet-mi si mie dragi burtici despre ce chestionar este vorba.
Chestionarul cine ti-l da, cei de la laborator sau doctorul de familie sau doctorul ginecolog. Va rog lamuriti-ma. Sunt in ceata.
Eu vreau sa fac pe 24 iunie triplu test (TT. In afara de ecografie mai este nevoie de ceva?
Va multumesc frumos

Mergi la inceput