*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*
Raspunsuri - Pagina 20
loren@ spune:
Elilov3 centurica se gaseste la farmacii...dar e pe dimensiuni..eu al luat-o de la 2NA din spatele magazinului Unirii...trebuie sa ii masoare talia, ca sa stie ce dimensiune sa ceara...a fost destul de ieftina, dar sa ia 2...ca pe una imediat a murdarit-o de kk si pp!
Dandusa pe mine nu kg ma deranjeaza..ca pina acum am luat ca la Bia...ci ca urc si cobor greu, gifai ca
, ma misc in reluare si abia suntem la jumate...burta in schimb mi se pare mai mare decit la prima sarcina!
Bianca Andreea
Larisa Elena
20+
bebecris spune:
pentru burticile care acuza caderea parului: va recomand samponul HERBOLOGY DE CHININA...este pe baza de plante si se gaseste numai in farmaciile SENSIBLU....eu il folosesc de 4 luni...si....nu mai csade nici macar un fir...costa 120.000 lei..balsamaul este extraordinar
18+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
diana21 spune:
quote:
Dandusa pe mine nu kg ma deranjeaza..ca pina acum am luat ca la Bia...ci ca urc si cobor greu, gifai ca , ma misc in reluare si abia suntem la jumate...burta in schimb mi se pare mai mare decit la prima sarcina!
Lorena, si eu ma simt si simt exact la fel! Eu sunt obosita deja cand ies din casa sa ma duc la lucru! Burta mea e acum cat era data trecuta in luna a sasea, fara nici o exagerarare!!! Parul nu imi cade, din contra, parca nu mai cade deloc, insa se murdareste mai repede, acum ma spal pe cap in fiecare dimineata!
Dandu, voi va plangeti de kg? Pai eu ce sa zic??? Ca sunt si mai mica de inaltime decat voi si am pus deja 6 kg, care se VAD bine de tot pe picioare si pe fund!!!
Corinaaaaa, nu mai zici nimic?
Catalina, tu cum te simti azi? Te mai dor rinichii? Cand faci cerclajul?
Mav, mii de pupici, mi-am comandat ieri cartea aia!!! Si inca vreo patru pe langa, ca nu m-am putut abtine!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+ Dialoguri strumfesti
loren@ spune:
A...Dandusa Klorane cu chinina..incearca...a fost ok samponul la mine cind imi cadea parul!
Diana eu inainte eram slaba cu curu mare...acum sunt impanata bine iar curu cred ca devine vizibil din avion...stii cum se zice "unde-i cur si bucurie"...dar eu dc nu vad asta?
Scuzati limbajul vulgar dar subiectul e sensibil pentru mine!![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
20+
elilov3 spune:
mitha multumesc 
loren@ multumesc si tie fata draga
sora are fetita cu hernie inghinala...ala buba
si eu am celulita pe fund si spate cand ma uit in oglida si vad cand imi incordez muschii gropitele ma apuca groaza ...sa nasc eu un bb sanatos ca apoi scap eu de ele ![]()
va saluta Dimitrie bum bum sarumana 
19+
Dimitrie
Mirtha spune:
Maria K ref. la pozitivarea betelor pot sa iti spun cum s-a derulat la mine si la prima si la a doua sarcina.
Betele s-au pozitivat in ambele cazuri cam la cca 10 zile de la ovu" , in sensul ca la 10 zile cea de-a doua liniuta se distingea clar desi era pala. Adica nu existau dubii ca exista si o a doua linie.
Coloritul ei a devenit mai intens abia in a 12 zi de la ovu , adica de la roz pal la mov deschis. In apropierea cm era deja de de intensitatea primei linii.
Inainte de cm am folosit teste care nu erau deloc costisitoare - My Teste si un altul a carui denumire nici nu mi-o aduc aminte - oricum aveau un pret redus 3-4 lei. Dupa o zi de intirziere a cm am folosit Clear Blue si Surecheck.
Acum decizia iti apartine privitor la momentul testarii. Si eu sunt de parere ca testele sunt mai sigure cu cit esti mai aproape de cm.
De la momntul ovu pina la urmatorul cm. trec invariabil 14 zile. Asta e un inteval constant . Daca azi esti la 10 zile de la ovu cred ca luni marti ar fi un moment bun sa faci un test. Barza este facut spre a fi folosit cu 4 zile inainte de cm. Dar nici acest produs nu il recomnd. Mie mi-a jucat feste. Dar in general este bine privit acest produs.
HCG este prezent si depistabil in urina la 7 zile de la ovu. Sunt chiar teste pe piata - pe care nu ti le recomand insa - care spun ca se pozitiveaza la 7 zile de la ovu. Asta nu inseaman ca isi fac treaba.
Deci daca te hot. asteptam vesti !
Mirtha
21+
dandusa spune:
quote:
Originally posted by diana21
Dandu, voi va plangeti de kg? Pai eu ce sa zic??? Ca sunt si mai mica de inaltime decat voi si am pus deja 6 kg, care se VAD bine de tot pe picioare si pe fund!!!
pana nu vaz nu crez...

stiu ce spui...si mie mi se spune ca nu se vede...,da conteaza cum ma simt io si gata...
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
multumesc de sfaturi...,studiez sampoanele/tratamentele si va tin la curent...,daca-as putea sa ma tund singura...azi m-as tunde...
o zi buna fetelor...,pauza mea s-a terminat
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Ce va tot laudati mah cu kg puse pe voi , ha ?
Pai eu sunt campioana la capitolul asta cu tot regimul meu
: am 1,60 m si acum am deja cca. 71 de kg . Spun cca. pt. ca am un cintar care arata greutati diferite in functie de....suprafata pe care este amplasat : sunt camere unde imi arata 70,8 kg si camere unde imi arata 71,2. Acu " la alegere. Azi ma duc si la mama si o sa kilaresc si cintarul ei. Apoi...fac o medie.![]()
Ei , sa va vad care e mai tare ? 
Mirtha
21+
Maria_K spune:
Mirtha
multumesc mult de sfarturi
o sa astept pana luni si o sa incerc sa nu ma mai gandesc. tare mi-e frica sa nu ma dezamageasca iar si sa intru intr-o depresie.... noi ne-am facut "datoria" si am
apropape zilnic din z5 pana ieri. de aici incolo doar DD ne poate ajuta.
Maria
vine bb?
Pozele noastre