*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
Eu sunt sigura ca daca am ajuns pana aici totul o sa fie bine in continuare.Iar bebeii or sa fie sanatosi si frumosi si plini de energie.Este extrem de important sa fim optimiste si sa gandim optimist.
Si ma repet si eu in speranta unui raspuns. Stie cineva cat se da pt cerclaj si cui cu exceptia medicului?
Diana...poate tu.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
elilov3 spune:
bebecris pana nu apar bubele nu fac nimic sa speram ca nu apar
mav era vbde bb Pavel ![]()
acuma de stres am impresia ca ma manca toata pielea
am pitici pe creier 
va 
18+
Dimitrie
diana21 spune:
Catalina, am vazut intrebarea ta, insa nu stiu ce sa-ti zic pt. ca eu nu am dat nici un ban. De fapt, am fost refuzata...Asistentelor poti sa le dai cate 100.000 lei pe tura, cred ca e suficent. Mai sunt infirmierele, daca o sa ai nevoie de ele. Insa, la dr. habar nu am ce sa-ti zic. Eu, pana la urma, i-am facut cadou un parfum, daca tot nu a vrut bani!
Mav, sunt de acord cu partea cu empatia, asa e, ar trebui sa stim ce sa spunem, cand sa spunem si cui sa spunem...insa, din pacate, nu toata lumea are capacitati empatice!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
Nu are nimeni cartea aia??? "What to expect when you're expecting"
_
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
mav spune:
catalina, nu ti-am raspuns, ca n-am trecut prin asta si initial am zis ca habar n-am. acum mi-am dat seama ca am vazut la dr meu la cabinet... cred ca 300 lei costa cerclajul.
cum te mai simti? au mai trecut din simptomele infectiei urinare?
diana21 spune:
Cam asa zic si eu! In jur de 100 de euro...
Nu e mare lucru, o sa vezi ca nu vor misuna in jurul tau prea multe asistente pt. ca nu vor avea de ce. Doar inainte de cerclaj, cand te pregatesc, adica iti vor pune perfuzie cu glucoza, etc. Dupa...te lasa in pace si a doua zi te trimit acasa
!
_
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
monicabo spune:
Diana, felicitari pt baietel! Sa ne dai de veste luni dupa ce ajungi la dr.
De cele mai multe fete de luna decembrie mai stie cineva ceva? I_fotache de exemplu, Micky-ea, excel, si multe altele....
Otilia, felicitari pt rezultatele bune!
Eliov, o sa fie bine ![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
18+
Ana Maria
bebecris spune:
ELILOV....poate bubele nu apar...eu am stat alaturi de fratele meu cat a avut bube...asta cu multi ani in urma...si nu am facut....dar am facut la 22 ani...asa brusc...deci...bubele ticaloase poate te ocolesc...si scapi....
DIANA...am capacitati empatice...dar...ma vorbele de genul: stai calma, o sa fie bine, suntem alaturi de tine...sunt doar niste vorbe scrise pe forum, crede-ma...te bucuri ca impartasesti cu cineva problema ta...si acel cineva iti spune,poate obligat, o vorba buna!!!! empatia este capacitatea de a te transpune in persoana din fata ta, de a-i intelege trairile ca si cum ar fi ale tale...
am terminat psihologia...nu o practic pentru ca sunt mult prea...moale...si ma las influentata repede....si ma incarc imediat cu probleme altora...dar...ajut atat cat pot....
18+
DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
diana21 spune:
quote:
DIANA...am capacitati empatice...dar...ma vorbele de genul: stai calma, o sa fie bine, suntem alaturi de tine...sunt doar niste vorbe scrise pe forum, crede-ma...te bucuri ca impartasesti cu cineva problema ta...si acel cineva iti spune,poate obligat, o vorba buna!!!! empatia este capacitatea de a te transpune in persoana din fata ta, de a-i intelege trairile ca si cum ar fi ale tale...
am terminat psihologia...nu o practic pentru ca sunt mult prea...moale...si ma las influentata repede....si ma incarc imediat cu probleme altora...dar...ajut atat cat pot....
Bebecris, eu te cred ca ai capacitati empatice! Insa...mie mi se pare ca Elilov este mai sensibila si a trecut prin multe! Eu as fi apreciat informatiile alea, iti spun sincer, dar poate, totusi, pentru Elilov ai fost putin prea...abruptica! Oricum, cred ca facem din tantar, armasar!
_
si
cu Bebedoi 18+ Dialoguri strumfesti
mav spune:
Diana, despre cartea "What to expect when you're expecting" sigur am citit pe undeva ca o are cineva... O sa fac niste sapaturi si daca o gasesc, o trimit pe emailul comun.