*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eu zic sa incheiem polemica asta... sa speram ca totul o sa fie bine si o sa scape de bubele astea nenorocite...vorbeam la plural....era ceva general...nu te-am atacat....doamne fereste!!!!!!

18+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mav, nu are rost sa va enervati, sincer! De exemplu, eu cand am o problema adevarata, mai enervata sunt de mesxaje gen "o sa fie bine" "sigur nu e nimic", etc. decat de info. Informatii pe care ORICUM le caut cu disperare cu ajutorul google-ului. Cred ca toate facem asa cand e o problema. Deci, nu vad de ce s-ar supara Elilov. Ideea e ca esti acolo si o ajuti cu informatii, ceea ce conteaza, de fapt! Eu, intr-o situatie de genul asta, cand vad "stai calma ca o sa fie bine" ma deprim si mai rau...Mai calma stau daca STIU tot ce se poate sti despre pb. aia.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele stati linistite nu ma supar , oricum citisem cate in luna si stele, dar cum ati spus si voi tot cum vrea Dumnezeu...
mav sorry acuma am citit mai atenta
loren@ vb cu doctorul vezi ce zice
in legatura cu vaccinul l-am gasit,dar nu este recomandat gravidelor..deci inca mai caut vzig
pt voi dragele mele
18+dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamicutzele!

Eu ma simt cam slabita si mi-am facut o hemoleucograma in urgenta, iar rezultatul este ca am anemie. Astept sa vina dr Mendez ca sa vad ce vitamine imi recomanda, in ultimul timp nu am mai luat nimic.

Otiliav in 3 saptamani vii la medlife???? Super tare! daca vrei sa ne vedem si sa vb cand vii la clinica, spune-mi mai exact cand vii

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

ELI....ma bucur ca in sfarsit ai scris si tu si ca esti mai bine...mai optimista....pai si faci vaccinul pana la urma?
MAV....sper ca....ti-au trecut nervii pe mine, da?
ce D-ZEU....suntem oameni maturi...si suportam si rele si mai rele...nu?
bine ca s-a dus tensiunea asta....
BABYZAPI...e bine ca ti-ai facut analizele...
loren@...ai vb cu dr?

18+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Buna dimineata si de la mine! (cam tarziu, nu? deh, diferenta de fus)

Otilia: Si eu m-am culcat tot la 9. :) Ma bucur ca analizele sunt bune! Te poti linisti si tu.

Ok, cu Norvegia m-ai convins. Vreau! Plus ca e si aproape de casa si de ai nostri. Pai cine mi-a zis ca-i frig pe acolo nu stie ce inseamna frig. Aici iarna sunt -20 in mod frecvent (si bate un vant....de se simt -30, -40). Iar vara e o caldura de numa' (din cauza umiditatii)! Cum e vara la voi?

Oceanborn: Mmmmm.... si ce bune erau gumele alea! Si eu aveam aproape toata colectia. :)

Mamiseli: Obosite sau neobosite, important e sa fie bebe bine. Eu am luat 4 kg deja si am doar 14 saptamani. Dar eu eram slaba tare. Asa ca eu ma bucur.

Flori26: Bine ai revenit. Am vazut ca ai ceva dureri de burta. Esti cumva in perioada in care ar fi trebui sa-ti vina ciclul? Ca eu am dureri de burta in fiecare luna in preajma datei in care ar fi trebuit sa vina CM.

Eli: Eu ma incred in Dumnezeu. El hotaraste ce va fi. Si rugaciunea are mare putere. Astept vestile bune (of, bolile astea).

Monicus: Fetele vorbesc de varicela pt. ca au fost in contact cu persoane bolnave. De aceea si-au facut analize sa vada daca sunt imune sau nu.

Bebeoana: Bine ai venit si sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!

Diana : Asteptam sa ne spui daca e Tudor sau Sara. :) Si noi am zis ca daca e fetita unul din nume va fi Sara.

Nu mai recitesc mesajul ca e lung si trebuie sa fug la invatat. Scuzati posibilele greseli.

Andy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Lorena, nu pot sa te ajut pt. ca nu stiu cum e dopul gelatinos. La nasterea trecuta, mie mi s-a rupt apa brusc si aia a fost tot ce am vazut ! Eu zic sa te duci ACUM la dr., nu mai astepta! Iti tin pumnii sa nu fie nimic grav!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

bebecris, nici n-am avut ceva cu tine, numai ca m-a intristat mult situatia aparuta!
in acest caz, eu vad altfel decat tine lucrurile: ca mama si ca femeie care a pierdut sarcini dorite si ca si gravida care a trecut prin spaima unei posibile infectii virale, de una singura, fara sprijin moral.
tu ai vrut sa ajuti, eu am vrut sa ajut, pana aici e totul ok.
totusi, conteaza si CUM ajuti...
noi suntem suma experientelor noastre de viata.
poate ca imi este mie mult prea usor sa intuiesc afectiv prin ce trece eli acum. asta se numeste empatie si nicidecum lipsa sinceritatii.
n-am vrut sa rasucesc cutitul in rana amintind anumite aspecte, dar eli stie prea bine ce se poate intampla, care sunt riscurile... ea l-a pierdut pe bebe Paul... care a avut probleme de sanatate... se pare ca din pricina unei infectii cu CMV (citomegalovirus) din timpul sarcinii...
asa ca, intr-adevar, mai bine punem punct discutiei pe tema asta.
sper ca m-am facut corect inteleasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hai k am mai citit din urma si revin cu niste raspunsuri.

Monicus eu am recoltat ieri sange pt triplutest si acum astept sa iasa valorile pana o sa fie gata si interpretarea.

Mav foarte scumpic Sebi cand a spus de ce nu mai vrea el sa creasca. Sincer mi-au dat lacrimile cand am citit.

Miky asteptam vestile de la gineco.

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

MAV...ma bucur ca ne-am lamurit...stiu povestea ei..stiu prin ce a trecut....si inteleg temerile voastre....dar...trebuie sa privim cu alti ochi lucrurile acum...nu e bine sa fim asa panicoase...noi trebuie sa fim tari pentru minunile noastre...gandeste-te in ce lume or sa vina ei!!!!!!
ok!!!!!
toate panzele sus si pe cai, burtici!!!!

18+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput