*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Diana ,Mav multumesc mult.
Mav nu pot spune ca-s ca o floricica dar multumesc lui Dumnezeu nu mai am durerile alea cumplite de burta si rinichi.In schimb ma lupt din greu cu augmentinul. Imi da niste greturi tare nasoale.Azi la ora 11 ,inainte de a lua antibioticul am balotat repede 4 sarmale in foi de vita cu mult iaurt si juma' de paine. Cred ca pana la sfarsitul celor noua luni daca la sarmale mai adaugam bebei, placente,lichid amniotic etc apai musai o sa marim intrarea de la casa.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Elilov, desigur iubita, Pavel am vrut sa zic, iarta-ma pt tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Monicus, eu vorbeam de analizele de sange, pana acum nu am facut nimic.Cele pt CMV, Rubeola...etc le am de anul trecut facute.
Elilov, iti tin pmnii sa u apara bubitele!
Catalina, banuiesc ca trebuie sa dai cea si la anestezist, sau daca e anestezie simpla...iti fce asistenta.Mmmm...sarmalute in foi de vita...pap si eu in week end ca face mama.
Ma enerveaza vremea asta nenorocita, sunt nori dar nu ploua si pe mine iar ma ia durerea de cap...

Ramo 14+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Ramo mie imi plac la nebunie. Si le fierb in bors sa nu fie gretoase. Sunt bune pt gravidit asa acrisoare. :)

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Catalina, banuiesc ca trebuie sa dai cea si la anestezist, sau daca e anestezie simpla...iti fce asistenta.Mmmm...sarmalute in foi de vita...pap si eu in week end ca face mama.
Ma enerveaza vremea asta nenorocita, sunt nori dar nu ploua si pe mine iar ma ia durerea de cap...

La mine nu a fost anestezie, a fost doar o injectie cu Mialgin in vena. Nu i-am dat nimic asistentei respective pt. ca nu mai stiam care e ! A facut injectia si a disparut...iar eu eram pe masa, nu aveam cum sa-i dau bani !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Catalinaaaaa, sarmale ? Vreau si eu !!! Si nu stiu sa fac !

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Nu mi se pare nimic mai penibil decat sa stai in curuletu gol, in sala de operatie, vai mama ta, cu frica in san, stresata, inhibata, rusinata ca te simti ca la muzeu cu dansa expusa si cu plicul in mana in asteptarea anestezistului, asistentei etc. Si credeti-ma ca stiu ce spun nu din povestite.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Diana trimite pe cineva si iti dau la caserola.

14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

quote:
Nu mi se pare nimic mai penibil decat sa stai in curuletu gol, in sala de operatie, vai mama ta, cu frica in san, stresata, inhibata, rusinata ca te simti ca la muzeu cu dansa expusa si cu plicul in mana in asteptarea anestezistului, asistentei etc. Si credeti-ma ca stiu ce spun nu din povestite.

De aia nici prin cap nu-mi trece sa dau ceva atunci! Ori ii dau dupa, ori inainte, ori PA!
Hihihi, ba daaaaa, sunt alte momente SI mai penibile, crede-ma!!!

_

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, am cautat cartea pe contul comun al mamicilor de Cta, dar n-am gasit-o. Nu mai stiu cine o avea...?!
Daca tot am intrat pe acolo, am trimis pe emailul nostru comun mai multe carti (cu retete, pt cresterea copilului, pt familie si altele), cantecele, povesti.... pana m-am plictisit.
Mai aveam si alte chestii interesante, dar poate alta data.
Am gasit info si de la.... dandusa.
Asa ca, dragi mamici, daca aveti timp si chef, sa verificati si voi emailul comun.

21+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput